Teleservice deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var..

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var..
öncelikle konu yanlış yerde ise kusuruma bakmayın..

09.04.2013 tarihinde nokia bh-214 bluetooth kulaklığı çağrı cevaplama ve müzik durdurma tuşları basmıyor şikayeti ile servise verdim. 1 hafta sonra değişim kararı çıktı ve kayıt kapandı. tekrar 15'inde kayıt açıldı ve aksesuar değişimi beklemektedir yazısında kaldı..bu tarih oldu hala gelen giden yok. benim merak ettiğim 20 iş günü durumu. ayın 9undan itibaren mi hesaplamam lazım 15inden mi? ve 50 lira için de tüketici hakem heyetine başvurabilir miyim..adamlar alay etmesin birde 50 lira için uğraşılırmı diye :) yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

catdog136

catdog136

Üye
teleservice benim telefonumun lcd ekranını kırmıştı, üstüne suçlu beni buldular.. sinir olmuştum kvk'ya yaptırmak zorunda kalmıştım. bu olayı izmirde yaşamıştım. O yüzden İzmir Teleserviceden nefret ediyorum. Ama İstanbul teleservice çok iyidir, haklarını yiyemem. konuya dönersek bluetooth kulaklık çok lazım değilse bir müddet daha bekleyin, yine göndermezlerse tüketici hakem heyetine başvurun 50 liranızı alın, 50 lira para değil mi? Eğer lazım diyorsanız ilgili teleservicei arayarak değişim durumunu öğrenmeye çalışın.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
hakkını savun 50 lira çok para

symbianbella

Üye
abicim elli lira az paramı senin gibi 100 tane adam çıksa kafadan 5 milyar para kazanmış olcak adamlar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar geçen hafta neredeyse iki günde bir aradım ha bugün ha yarın diyerek oyaladılar en son cuma günü önümüzdeki hafta işlemleri tamamlanıp tarafınıza teslim edilecektir dediler.Bende bu cumaya kadar beklerim Gene Durum değişmez ise pazartesi gider konuşurum nedir Ne değildir diye.en olmadı tüketici hakem heyeti.yapacak birşey yok

jakabey

Üye
en fazla 45 gün bekleme süresi vardır size verdikleri kağıtta 30 iş günü diyor bu da yaklaşık 45 gün bu süreden sonra cihazınız ile ilgili sıkıntı yaşarsanız izlemeniz gereken yollar şunlar
1 cihazınızın yenisiyle değişimi
2 cihazın tamiri
3 cihaz ücretinin aynen iadesi
hatırladığım kadarıyla 2012 yılı tüketice hakem heyetine 1100 liraya kadar başvuruda bulunabiliyorsunuz bundan sonraki miktar için mahkemeye gitmeniz gerekiyor arkadaşlar benim telefonum kutudan bozuk çıktı ayıplı malı hiç kimse satamaz size ayıplı mal satıldığında yukarıda bahsettiğim haklardan birini talep edebilirsiniz ben cihazımın yenisiyle değişimini talep ettim Nokia ya ya eğer değişimi yapmazlarsa kendilerine ayrıca dava açacağımı söyledim teleservicede yine aynı şekilde cihazımın yenisini istediğimi yoksa yasal yollardan hakkımı arayacağımı bildirdim kararlı olun hakkınızı savunun saygılarımla

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
o süre 20 iş gününe indirildi ve toplam 35 gün yapıyor..araya giren 23 nisan 1 mayıs ve pazar günlerini çıkartınca da 20 iş günü tamamlandı.Ben gene de cumaya kadar bekleyeceğim olmadı tüketici hakem heyetine başvuracağım.dilekçe fatura ve servis fişini posta yoluyla gönderebiliyor muyuz yoksa elden başvuru mu şart?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
dün itibarı ile değişim yapıldığını bilgi ekranında gördüm..az önce teslim almaya gittiğimde 2. Bir şok yaşadım..eski kulaklığımın kutusu içinde sadece alt aparat bh111 ile değiştirilmişti..geri kalan bütün aksamlar kulaklık ve şarj eski Kulaklığa aitti..bunların servis anlayışına sokayım çok afedersiniz..2 ay beni alt aparat için bekletmişler..kutulu değişim beklerken şu hale bak..siz siz olun..sakın teleservice'e cihaz bırakmayın..

slant1111

slant1111

Üye
Teleservice kadar lanet bir firma yoktur .elinizden geleni ardınıza koymayın hakkınızı arayın .herkesi mağdur ediyorlar bende dahildm buna.

cesur5534

Üye
benim 701 de şarj girişi ve arka kapak tutmuyordu gönderdim adamlar yazılım atıp göndermişler. Aldığım gün tekrar gönderdim bu sefer şarz yeri tamir edilmiş arka kapak aynı geldi biraz kullandım şimdi üstüne üstlük ön kamera sustu tekrar gönderdim cihazın değişimini talep ettim. 5. gün ve beklemekteyim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
benim 701 de şarj girişi ve arka kapak tutmuyordu gönderdim adamlar yazılım atıp göndermişler. Aldığım gün tekrar gönderdim bu sefer şarz yeri tamir edilmiş arka kapak aynı geldi biraz kullandım şimdi üstüne üstlük ön kamera sustu tekrar gönderdim cihazın değişimini talep ettim. 5. gün ve beklemekteyim.

​allah sabırlar versin kardeşim..benim 1.5 ayda kulaklığı komple değil ama alt aparatını değiştirdiler..alt kaval üstü şişhane olarak kullanıyorum anlayacağın..

blackcemre

Üye
En iyi servis genpaydı oda nokiaya desteğini kesti.

- - - Eklendi - - -

Her defa telefonumu gönderdiğimde başka renk kasa taktılar biri siyah biri beyaz mesela.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​baktılar ki nokiadan bir cacık olmuyor..bıraktı adamlar..