Püf Noktası Teknik Servis Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
evet orası üst serviste hep üst servise gnderdiler benimkini mesela ama 4. de değişim geldi hepde üst seviyeden arızalı geldii. üst seviye diye bişey fark etmiyo
20 gün transfer süresine dahil mi ? Birde İstanbul daha mı iyi yapıyorda oraya yollamışlar Ankaradan?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
yok orası ust seviye ankrda yok ust seviye ben istanbyldn gnderdim msla kargoyla 3.yollayışmda lanet olsn gnderdiğime demiştim o zmn. Telefon istanbul b.koyden kargolandı maltepeye gitmek uzere tlefon istanbulda yoğunluk nedeni ile abkaraya gnderilmiş. Ankara ust seviye diye istanbula geri gndermiş istanbul sozde yaptığı tlefonu tamamlamış kayıt ankarada açıldı diye ankraya geri gndermiş tlfn ordn bna istnbuşa geri gldi ama onca git gel sonucu ne sence telefon açılmıyodu bile :) yni ankrada ust seviye yok istanbulda işini yapamıyo bşka yerde yok ust seviye katlancan mecbur

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
yok orası ust seviye ankrda yok ust seviye ben istanbyldn gnderdim msla kargoyla 3.yollayışmda lanet olsn gnderdiğime demiştim o zmn. Telefon istanbul b.koyden kargolandı maltepeye gitmek uzere tlefon istanbulda yoğunluk nedeni ile abkaraya gnderilmiş. Ankara ust seviye diye istanbula geri gndermiş istanbul sozde yaptığı tlefonu tamamlamış kayıt ankarada açıldı diye ankraya geri gndermiş tlfn ordn bna istnbuşa geri gldi ama onca git gel sonucu ne sence telefon açılmıyodu bile :) yni ankrada ust seviye yok istanbulda işini yapamıyo bşka yerde yok ust seviye katlancan mecbur
Katlancan derken beklicekmiyim?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
yok yani iyide yapsa kötüde yapsa katlancaksın geçde verse çünkü bunun üstü yok. ankarayada versen üst seviye istanbula göndercek yani o bakımdan. başka kaçarı yok iyide yapsalar kötüde bu kötü yaptı başkasına gönderiyim diye bi şans yok anlatabildim mi bilmiyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
yok yani iyide yapsa kötüde yapsa katlancaksın geçde verse çünkü bunun üstü yok. ankarayada versen üst seviye istanbula göndercek yani o bakımdan. başka kaçarı yok iyide yapsalar kötüde bu kötü yaptı başkasına gönderiyim diye bi şans yok anlatabildim mi bilmiyorum
Bir kötü yapsınlar belgelerim hazır zaten direk tüketici hakem heyetine. Artık pek taviz vermeyi düşünmüyorum.:bottom:Ne lanet olası servisler:bann: ya sadece Nokia'nın mı böyle ?:off::off: Of ya daha ne kadar beklicem:agla2::agla2: :( Bu 20 gün olayı dahil mi transfer sürelerine bilgin var mı?

q0nzalez

q0nzalez

Üye
valla bildiğim kdarıyla transfer flan yalan. Senin belgende kaçında teslim alındıysa o gunden itibaren 20iş gunu sayabilirsin. Sabret telefonu ikinci gonderişinmiydi bu arızalı geldikten sonra?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
valla bildiğim kdarıyla transfer flan yalan. Senin belgende kaçında teslim alındıysa o gunden itibaren 20iş gunu sayabilirsin. Sabret telefonu ikinci gonderişinmiydi bu arızalı geldikten sonra?
Evet ikinci gönderişim yalnız bimeksin takip sisteminde sorun var herhalde nerede diye sorduğumda adamlar Ankara Teleservice'de diyorlar. O zaman Bimeks te mi hata var yoksa transfer yok mu ? Bimeks 27 eylülde cihazınız varmış dedi bana ankara ya transferden sonra da tarih 01.10.2013 diyor daha baya az gün olmuş. :( Kurban olmadan gelir inşallah.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
ara telefonla teleservisi. ben 3. gönderişimde bayram zamanıydı yine ramazanda dedim bayrama girmeden almak istiyorum gönderdiler ama bozuk gönderdiler. ben bayram olmadan almak istiyorum de araya bayram girdimi 1 hafta daha alamıcam falan de ara telefonla hep aciliyetini belirt. 2. gidişi oldu falan de. arızalı gönderdiniz de aciliyetini belirtirmisiniz ben bu sefer 20 gün beklemek istemiyorum de

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
ara telefonla teleservisi. ben 3. gönderişimde bayram zamanıydı yine ramazanda dedim bayrama girmeden almak istiyorum gönderdiler ama bozuk gönderdiler. ben bayram olmadan almak istiyorum de araya bayram girdimi 1 hafta daha alamıcam falan de ara telefonla hep aciliyetini belirt. 2. gidişi oldu falan de. arızalı gönderdiniz de aciliyetini belirtirmisiniz ben bu sefer 20 gün beklemek istemiyorum de
Tamam arıyım her gün aciliyetini belirtirim ve yapılmış olarak gönderilmesini istiyim.
Yine bozuk gelirse işleri bitti yalnız artık direk giderim hakem heyetine gına geldi adamlar telefonu yapıp değilde bozuk göndermeleri nedir ya ?? Neyse artık inşallah yapılmış yollarlar içine böyle bir yazı koydum zaten kutunun içine inşallah dikkate alırlar.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
İnşallah kardeşim ama iyi birinin eline geçmesi lazım ben tlefonu arada kapanıyor diye gonderdim mesela telefon açılmıyodu geldiğinde yani bu bence bilerek yapılan bişey. Telefon açılmıyo yani sen nasıl test edip tamamdır deyip gonderebiliyosun

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah kardeşim ama iyi birinin eline geçmesi lazım ben tlefonu arada kapanıyor diye gonderdim mesela telefon açılmıyodu geldiğinde yani bu bence bilerek yapılan bişey. Telefon açılmıyo yani sen nasıl test edip tamamdır deyip gonderebiliyosun
Şöyle birşey oldu bugün aktarıyım sanada üstte üst seviye için transfer edilmiştir yazıyor ya resimde.Şimdi sorgulattığımda o yazı yok işlem sırasındadır yazıyor ne yani daha yenimi gitmiş yeni mi tamire başlamışlar haftaya gelir mi sence ?
Bimeksin servisten gelen belgeyi elinde tutmasına ne gerek var anlamadm :hmmm siz boyle bi durumda isterseniz verceklerdir bence. Kayıt tutucklarsa gitti geldi değişimi şu diye tutup vermesi lazm bana kalırsa
Bencede soracağım onlara alma konusunda.
doğal olarak bimeks gönderdiği için kendileri arşivlerinde bekletirler talep etmeniz için henüz erken hakem heyetine başvuru sırasında alırsınız yada sizin adınıza gerekli işlemleri bimex yürütür siz yinede bahsettiğiniz çıktıyı alın sizde bulunsun sizin için o çıktının geçerli olup olmadığını öğrenirim ama büyük ihtimalle evrağın aslı gercektir.
4 kere servis değil 4 kere aynı sorunun tekrarlanması lazım . Hatta ben 3 diye biliyordum sen 4 dedin demekki değişmiş . Ayrıca şunu çok iyi biliyorum hakem heyeti geri ödeme yada değişim kararı verirse birde teleservice ile uğraşıyorsun yapabildikleri kadar yokuş yapıyorlar yani hakem heyetiyle bitmiyor iş
Allah kimseyi bu karaktersiz , iş ahlakından uzak firmanın eline düşürmesin. Sırf bunlarla uğraşmamak için 2 aydır tutukluk yapan tuşla kullanıyorum telefonu ayrıca 1.5 ay önce tuş yüzünden de servise verdim herhangi bir işlem bile yapmadan geri gönderdiler .

Yalancılık olur da bu kadar da olmaz pes be!!!!!!!!!!!!!!!! Artık tüketici hakem heyetine gidiyorum! Kesin hiçbir işlem yapmadılar.

blackcemre

Üye
Şöyle birşey oldu bugün aktarıyım sanada üstte üst seviye için transfer edilmiştir yazıyor ya resimde.Şimdi sorgulattığımda o yazı yok işlem sırasındadır yazıyor ne yani daha yenimi gitmiş yeni mi tamire başlamışlar haftaya gelir mi sence ?
Bencede soracağım onlara alma konusunda.

Yalancılık olur da bu kadar da olmaz pes be!!!!!!!!!!!!!!!! Artık tüketici hakem heyetine gidiyorum! Kesin hiçbir işlem yapmadılar.

Hiçbir şey yapmamışlar cihazı sadece açıp kapamışlar ve sana tekrar göndermişler bir daaha gönderirisen tlefonumun kapanıyor ve tekrar gri açılıyor diye gönder belki birşey yaparlar sen yazılımdan sonra oldu diye yazdığın için ilgilenmemişler.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir şey yapmamışlar cihazı sadece açıp kapamışlar ve sana tekrar göndermişler bir daha gönderirsen telefonumun kapanıyor ve tekrar gri açılıyor diye gönder belki bir şey yaparlar sen yazılımdan sonra oldu diye yazdığın için ilgilenmemişler.
Onlara yazılımdan sonra oldu diye birşey demedim ayrıca kapanma sorunları yoktu sorunlar resimde yazılı gönderdiğim yazı onlara bu kutu içinde onlara gitti.+ olarak 1. göndermemdede aynı yazıya benzer şeyler yazmıştım.Şimdi 2.kez göndermemde şöyle yazdım:

O yüzden her türlü haklıyım Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hiç acıma kardeşim. Hiç bir müşteri hizmeti görevini yapmıyor. Tamamen müşteriyi yıldırma taktiği uygulanıyor. Hiç mi hiç acıma. Hatta mümkünse ve yapılabiliyorsa psikolojik olarak tahrik var diyerek tazminat davası bile aç.
Hayatım boyunca beni en fazla sinirlendiren iki yer ve olay, Bankaların haksız hırsızlıktan beter para yemeleri, birde satış sonrası insanları haksızca mağdur bırakan kaçan firmalar.

luckysleven

luckysleven

Üye
şaka gibi adamlar tam rezil ve büyük markalar hala bunlarla çalışıyor nasıl bir sistem işliyor bizim göremediğimiz kim bilir ..

ayrıca şunuda belirteyim ataşehir deposunda kargoya verilecek ürünlerin karpuz gibi transfer alanına fırlatılmasına şahit oldum apar topar kapıyı kapattılar ben görünce .

bugün telefonuma birşey olsa giderim 30-40 dolara ebayden parçasını alırım telefoncuya 100 lira verir yaptırırım yemişim garantisini telefon benle mezara girmeyecek ya ..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim camda yeni bir çatlak oluştu. Camının üzerine asfalta çaktım yine. Kardeşim ne kadar dikkat etsemde düşüyor bu meret. Bir sonraki telefonu kapsız kullanmayacağım. Ama hala canavar gibi çalışıyo. Maddi sıkıntılar olmasa 1520 ye göz dikmiştim.