Teleservice Değişim

Sponsorlu Bağlantılar

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Değişim
Öncelikle konu doğru yerde mi bilmiyorum yanlış yerdeyse kusura bakmayın...
24.09.2013'de power tuşu arızalı olması nedeni ile teleservice gönderdiğim cihaz.

Kargo Giriş Tarihi:

2013-10-01
Tamir Bilgisi:Degisim cihazi beklemektedir
Durum:Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
[TBODY] [/TBODY]
05.11.2013 tarihinde olmamıza rağmen hala değişip bana gelmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1 saatte bağlanmıyor. Bilgi alamıyorum. Ben artık bu cihazın değişmesini değil para iadesini istiyorum fakat hediye geldiği için faturası yok arkadaşımda bulamadı. Ben tüketici mahkemesine bunları nasıl şikayet edip telefonun parasını alabilirim bir bilginiz varmı? Lütfen yardım edin çok madurum...

blackboyz

blackboyz

Üye
eğer değişim yazıyorsa teleservis sorgulamasında değişim yapılacaktır merak etme bende yaşadım boyle bir sorun 35 gün bekledim benimde kameranın lensinde problem vardı

taylan08

Üye
heyete başvur 20 iş gününü geçti ise dilekçe yaz ücretini iste vermezlerse mahkemeye başvur zaten ne yapman gerektiğini heyette anlatıyorlar ve kağıt veriyorlar. ilçe kaymakamlığında heyeti bulabilirsin

guney28

guney28

Üye
    Konu Sahibi
eğer değişim yazıyorsa teleservis sorgulamasında değişim yapılacaktır merak etme bende yaşadım boyle bir sorun 35 gün bekledim benimde kameranın lensinde problem vardı

Peki sıfır cihaz mı gelecek.
heyete başvur 20 iş gününü geçti ise dilekçe yaz ücretini iste vermezlerse mahkemeye başvur zaten ne yapman gerektiğini heyette anlatıyorlar ve kağıt veriyorlar. ilçe kaymakamlığında heyeti bulabilirsin

Fatura istediler ama yok o yüzden sıkıntı çekiyorum şuan.

Son düzenleme:
blackboyz

blackboyz

Üye
ewet sıfır cihaz gelecek imei numarası bile sıfır olacak sıkıntı yapma.Senden telefonun diğer aparatlarını kutusu ile birlikte istmişlerdir

Takipçi Satın Al

Üst Alt