Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

agahdgr

agahdgr

Üye
830 u ucuza kapatmışlar tutarsa diye belli hadi 925 e anlarim da 930 a da 830 kabul edilemez kargo gelirse geri gönder
Almayı kesinlikle duşunmuyorum. Yarın hem teleservisi hem microsoftu arıcam. Acelem yok beklerim. Ya aynı modeli ya ustunu gondermelerini isticem. Yaza gelir herhalde

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Almayı kesinlikle duşunmuyorum. Yarın hem teleservisi hem microsoftu arıcam. Acelem yok beklerim. Ya aynı modeli ya ustunu gondermelerini isticem. Yaza gelir herhalde
Bence de kabul etme.
Bu arada, MS'nin yeni numarası neydi? :hmmm
Kişiler'e kayıt etmiştim sanırım, şimdi PC'den bulamayacağım.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Oha 1520 ye de 830 cikmis gordunuz mu diger forumda yazilani ulan varyaaa adama microsoft 640xl teklif etmiş yada 830nu kabul edin demis offffffff

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Oha 1520 ye de 830 cikmis gordunuz mu diger forumda yazilani ulan varyaaa adama microsoft 640xl teklif etmiş yada 830nu kabul edin demis offffffff

Fatura tutarı ne kadar ki böyle anlamsız cihaz teklifleri ediyor bu mal kafalar :S

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
agahdgr

agahdgr

Üye
Evet gördüm
Ah bu Microsoft bizi trajikomik hallere sokuyor
Benim 930 ilk çıktığında almıştım 1700 faturası.830 ise 800 tl civarı Hem ucret hemde ozellik olarak benim telefonun yarısı etmiyor. Bu kadarda aptal yerine konulmaz ya

• Beğen
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Herkese 830 mikerler boyle isi 1520 930 1020 bunlarin yerine 830 kabul edilemez bu laleler hic mi neyse susuyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kesinlikle kabul etmeyin 830. Tamam arka kamerası iyi olabilir ama sorunlu bir model. 820'deki gibi alttaki tuşların kendi kendine basma sorunları gibi sıkıntıları var. Bunun yerine 640 XL daha iyi bir seçenek, hem de ilerisi için.

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle kabul etmeyin 830. Tamam arka kamerası iyi olabilir ama sorunlu bir model. 820'deki gibi alttaki tuşların kendi kendine basma sorunları gibi sıkıntıları var. Bunun yerine 640 XL daha iyi bir seçenek, hem de ilerisi için.

Bu sorunu duymustum ama bu kadar kronik oldugunu bilmiyordum

basfob

basfob

Üye
burasida karismis ya microsoft ne hale dusurdun bizi bee:blush:
@erhanercan

• Beğen
agahdgr

agahdgr

Üye
Arkadaşlar bunlar katil eder adamı yarım saattir bi teleservisi bi microsoftu arıyorum ikiside cihaz kararı bizden çıkmıyor diyor. Birbirlerine atıyorlar. Microsoft yasal haklarınızı arayabilirsiniz diyor. Sureç burada tıkandı. En son microsofta uzun uzun veriştirdim ama yok ne halin varsa gör politikası.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Net bi cevap yazacağım : 1520 ve 930 a lumia 830 önerilmesinin mantığı nedir ?

Yönetici tarafından düzenlendi:
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Net bi cevap yazacağım : 1520 ve 930 a lumia 830 önerilmesinin mantığı nedir ?

diğer tarafta da çarşı karışmış orada da belirttiğim gibi bu modellere hatta 1020 de dahil olmak üzere karşılık olarak 830 kabul edilemez bence. ucuza kapattılar isteseler 930 da getirtebilirlerdi o zaman. Şimdi herkese 830 dayayalım kime yaslarsak kardır kafasındalar sanırım. İmkanı sabrı ve vakti olanlar kabul etmesin beklesin. utanmasalar yanında hediye olarak bir de hıyar gönderecekler yersek diye

Yönetici tarafından düzenlendi:
agahdgr

agahdgr

Üye
senın cıhaz ve fatura tutarı neydı
kararı kım verıyo abı o zaman cevaba bak amk
930 cihaz fatura tutarı 1700
İkitane gondermeleri lazım bana o 830 dan
Teleservise soruyorum ben kargoyu kabul etmezsen nasıl bir süreç işleyecek diye. Dumur eden cevap geliyor cihaz yeniden tamire alınıp arızası olmadığı anlaşılınca yeniden size gonderilecek.
Hayır arkadaşım kabul etmediğini soylemeyince biraz daha bekleyin üst modeli gönderelim demiyolarki yasal haklarınızı arayabilirsniz diyolar ikiside

only scholar

only scholar

Üye
değişim cihazı kargolanan yok mu ?

• Beğen
agahdgr

agahdgr

Üye
Asıl dikkatimi çeken şey sabah ilk teleservisi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde siz nerden biliyorsunuz nerden bu bilgiye ulaştınız diyerek bana ısrarla gelecek telefonun da aynı model olduğunu söyledi. Bende microsoftu arayıp 830 olduğunu teyit edip tekrar arayınca yok kontrol sağlıyorum yok ilgili birimden bilgi alıyorum diye beni ara ara bekletip zorla kabul etti. E bunlar değişim cihazının gelmesi konusunda ne telefona nede mail adresine hiç bir şekilde bildirim yapmadığına gore kargodan teslim alıp açıp bakana kadar yutturacaklar. Teslim aldıktan sonra iş daha zor tabi.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Asıl dikkatimi çeken şey sabah ilk teleservisi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde siz nerden biliyorsunuz nerden bu bilgiye ulaştınız diyerek bana ısrarla gelecek telefonun da aynı model olduğunu söyledi. Bende microsoftu arayıp 830 olduğunu teyit edip tekrar arayınca yok kontrol sağlıyorum yok ilgili birimden bilgi alıyorum diye beni ara ara bekletip zorla kabul etti. E bunlar değişim cihazının gelmesi konusunda ne telefona nede mail adresine hiç bir şekilde bildirim yapmadığına gore kargodan teslim alıp açıp bakana kadar yutturacaklar. Teslim aldıktan sonra iş daha zor tabi.

Ayni model mi hadi bakalim göreceğiz 930 mu 830 mu gonderecekler

agahdgr

agahdgr

Üye
agahdgr

agahdgr

Üye
Kargoyu kabul etmicem sonrasında gelişecek duruma göre tuketici hakları yolları gorunuyo. Bakalım ne olacakk

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
şimdi anlamadığım bir konu var , tamam 1020,1520ve930 için uygun değil tabiki ama çokmu kötü bir cihaz 830 bu kadar? Bana uygun benim cihazdan bazı özellikleri daha iyi ekran hariç. Sorunluysa söyleyinde almayalım cihazı

Üst Alt