Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

brk-rtrk

Üye
Ya yaparım sorun değil benim için, ama ellerinde bu faturanın aslı varken ve yolladığım maillerde de net gözüktüğü halde imei'den de sorgulayınca nasıl garanti dışı kalır bu cihaz anlamıyorum, cihazı aldığım arkadaşta arkasında bir iş çevirdiğini o da ben de düşünmüyoruz değil, bile bile yalan söyleyip cihaza değişim vermek istemiyorlar işte!

O microsoft sitesine takılmayın. Benim 925 26.01.2015 fatura tarihli olduğu halde orada garanti dışı gözüküyor. Yollarken kutunun içine faturanın fotokopisini koydum sorun olmadı. Garanti kapsamında değişim çıktı

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
O microsoft sitesine takılmayın. Benim 925 26.01.2015 fatura tarihli olduğu halde orada garanti dışı gözüküyor. Yollarken kutunun içine faturanın fotokopisini koydum sorun olmadı. Garanti kapsamında değişim çıktı
Tamam o site sorunlu, çalışanları hepten sorunlu,, ee fatura/makbuz da mı yanlış? iş aldık başımıza ya:angry:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lan biz hadi alkoliğiz diyelim kafamız ondan güzel diyeceğim de bu teleservice çalışanları ne kullanıyor acaba? Onları arayan arkadaşlar sizden ricam bunu da sorabilir misiniz ? Hatta varsa torbacılarının numarasını isteyin. O kafayı yaşamak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
basfob

basfob

Üye
arkadaslar varmi bi degisiklik az once teleservis ve microsoftu aradim bagirdim cagirdim adamlar 1020 ye karsilik 830 diyor
baska cihaz demiyor ya

kabul etmiyosan git yasal hakkini ara diyor

agahdgr

agahdgr

Üye
Arkadaşlar 830 u bidaha kontrol ettim ime sorguladım şu an gonderecekleri cihaz kayıt dışı
Acaba cihazı alıp tutarın kalanı için dava açabilirmiyiz

only scholar

only scholar

Üye
arkadaslar varmi bi degisiklik az once teleservis ve microsoftu aradim bagirdim cagirdim adamlar 1020 ye karsilik 830 diyor
baska cihaz demiyor ya

kabul etmiyosan git yasal hakkini ara diyor
cihazını kangi firmadan satın aldın eğer hepsiburada ise yardımcı oluyorlar para iadesi yapalım diyorlar eğer benim değişim cihazı şöyle 3-4 gün daha geç gönderilseydi paramı alacaktım aldığın yer büyük kurumsal firmaysa iade şartlarında var sen servis raporunu teleserviceden al telefonu aldığın yere gönder yardımcı oluyorlar

afwerker

afwerker

Üye
beyler Microsoft'un sayfasında sorgulama yaptığınızda garanti dışı gözükmesi normal çünkü model üreyim yılı alınarak hesaplanıyor o yüzden fatura kesim tarihine bakıyorlar.

basfob

basfob

Üye
cihazını kangi firmadan satın aldın eğer hepsiburada ise yardımcı oluyorlar para iadesi yapalım diyorlar eğer benim değişim cihazı şöyle 3-4 gün daha geç gönderilseydi paramı alacaktım aldığın yer büyük kurumsal firmaysa iade şartlarında var sen servis raporunu teleserviceden al telefonu aldığın yere gönder yardımcı oluyorlar

hizli al dan almistim simdi arasam durumu anlatsam yardimci olurlarmi

only scholar

only scholar

Üye
hizli al dan almistim simdi arasam durumu anlatsam yardimci olurlarmi
ara bende çekimiyordum aramak konusunda şimdi erkenden aramadım diye pişmanım sen hızlıalı ara servis raporum var de şu kadar suredir bekliyorum mağdur durumdayım de servis suresi geçti falan de yasal hakkımı kullanacam de yardımcı olurmusunuz de duruma göre başla şeylerde söylersin ama kesinlikle ara biriey kaybetmezsin

basfob

basfob

Üye
aradim servis raporu isteyindedi uzerinde urun degisimi ve ucret iadesi olmasi gerekiyo dedi o sekilde ucret iadesi yapariz dedi

simdi teleservisi aradimda acmadilar bir bucuktan sonra aricam da zorluk cikartmazlar insallah teleservistekiler

only scholar

only scholar

Üye
aradim servis raporu isteyindedi uzerinde urun degisimi ve ucret iadesi olmasi gerekiyo dedi o sekilde ucret iadesi yapariz dedi

simdi teleservisi aradimda acmadilar bir bucuktan sonra aricam da zorluk cikartmazlar insallah teleservistekiler
mail atıp istemen lazım arasanda sana mail at iste diyecekler bana oyle dediler sen teleservicenin mail adresine servis raporumu gönderin diye mail at ertesi gun sabah 8 den sonra arıyolar boşuna arama ben butun işlerimi mail ile hallediyorum çok iyi yardımcı oluyorlar en az 20 mail. attım hep sabah 8 den sonra cevap yazdılar

chazının imei adresini de yazman lazım şı imei nımaralı cihazımın servis raporunu gönderinde ama şuan raporda değişim ciazının geldiği gözükür o kısmı sil sadece değişim cihazo beklemiyor kısmı kalsın öyle gönder

basfob

basfob

Üye
mail atıp istemen lazım arasanda sana mail at iste diyecekler bana oyle dediler sen teleservicenin mail adresine servis raporumu gönderin diye mail at ertesi gun sabah 8 den sonra arıyolar boşuna arama ben butun işlerimi mail ile hallediyorum çok iyi yardımcı oluyorlar en az 20 mail. attım hep sabah 8 den sonra cevap yazdılar

chazının imei adresini de yazman lazım şı imei nımaralı cihazımın servis raporunu gönderinde ama şuan raporda değişim ciazının geldiği gözükür o kısmı sil sadece değişim cihazo beklemiyor kısmı kalsın öyle gönder

teleservisi aradim durumu belirttim verdigi mail adresine su imei numarali cihazimin servis raporunu istiyorum diye gonderin dedi ama cihazi aldigim yerdeki adamada raporda ucret iadesi ibarsi olmasi gerkir dedi sadece urun degisimi raporunylada ucret iadesi alabilirmiyim

only scholar

only scholar

Üye
teleservisi aradim durumu belirttim verdigi mail adresine su imei numarali cihazimin servis raporunu istiyorum diye gonderin dedi ama cihazi aldigim yerdeki adamada raporda ucret iadesi ibarsi olmasi gerkir dedi sadece urun degisimi raporunylada ucret iadesi alabilirmiyim
bana ucret iadesi falan yazması şazım falan demediler sadece servis raporu gönderin dediler se istersen yinede sor

basfob

basfob

Üye
bana ucret iadesi falan yazması şazım falan demediler sadece servis raporu gönderin dediler se istersen yinede sor

raporu istediginiz mail adresi neydi hocam ben gonderdim ama

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

[email protected]

boyle bi ibare geliyo maile nasil alabilirim bu raporu ya

servis raporunu alsam yeterli olur dedigin gibi de mail attim ama basarisiz oldu diyor mailde

only scholar

only scholar

Üye
raporu istediginiz mail adresi neydi hocam ben gonderdim ama

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

[email protected]

boyle bi ibare geliyo maile nasil alabilirim bu raporu ya

servis raporunu alsam yeterli olur dedigin gibi de mail attim ama basarisiz oldu diyor mailde
[email protected] a gonderdim ben o hata mail çok gittiğinde gözukuyo galiba mailin gitmiştir büyük ihtimalle sen yarın bak gelmezse tekrar gönder

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ne kadar geri zekalı çalışanları var bu Teleservice'in he. Garantili cihazın garantisi yok falan denmişti, oysa bu gerzekler fatura üzerindeki imei'den sorgulama mı ne yapmışlar sanırım (çünkü cihaz aldığım kişi daha önce servise verip değişim çıktığını söylemişti, böyle olunca da imei değişiyor tabii) o yüzden servis dışı muamelesi yapmışlar. Bir insan bu kadar mı dikkatsiz olur? :dry: Hiç sistemde çıkmıyor mu cihaz bilgileri vs.

Her neyse bugün MS'yi arayıp durumu izah edince onlar durumun farkına varıp ben de varmış oldum ( oysa ben Teleservice'in cihaz üzerindeki imei'den bakıyorlar sanmıştım) neyse sonra Teleservice'i arayıp hemen lafımı kesip! durumu izah edip işleme alındı deyip kapattı manyak kadın.:angry:

Sonuç:

Cihaza değişim çıkmış :cool
İlerleme var bunlarda:thumbup:

Bu arada; katkı ve yardımsever hareketlerinden dolayı @afwerker kardeşime de çok teşekkür ediyorum. :tebessüm: Onun sayesinde bu zorlu sınavdan geçiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ne kadar geri zekalı çalışanları var bu Teleservice'in he. Garantili cihazın garantisi yok falan denmişti, oysa bu gerzekler fatura üzerindeki imei'den sorgulama mı ne yapmışlar sanırım (çünkü cihaz aldığım kişi daha önce servise verip değişim çıktığını söylemişti, böyle olunca da imei değişiyor tabii) o yüzden servis dışı muamelesi yapmışlar. Bir insan bu kadar mı dikkatsiz olur? :dry: Hiç sistemde çıkmıyor mu cihaz bilgileri vs.

Her neyse bugün MS'yi arayıp durumu izah edince onlar durumun farkına varıp ben de varmış oldum ( oysa ben Teleservice'in cihaz üzerindeki imei'den bakıyorlar sanmıştım) neyse sonra Teleservice'i arayıp hemen lafımı kesip! durumu izah edip işleme alındı deyip kapattı manyak kadın.:angry:

Sonuç:

Bu arada; katkı ve yardımsever hareketlerinden dolayı @afwerker kardeşime de çok teşekkür ediyorum. :tebessüm: Onun sayesinde bu zorlu sınavdan geçiyorum :D
ceyda mıydı o :) apple departmanında çalışan bi kadın. Ne zaman Nokia departmanına bağlanmak istesem ebni ona bağlıyorlar. Bende Nokia deyince delleniyo. Burası apple departmanı diye. Sonra da ben delleniyorum. Öyle öyle bi 15-20 sefer konuşmuşluğumuz var :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ceyda mıydı o :) apple departmanında çalışan bi kadın. Ne zaman Nokia departmanına bağlanmak istesem ebni ona bağlıyorlar. Bende Nokia deyince delleniyo. Burası apple departmanı diye. Sonra da ben delleniyorum. Öyle öyle bi 15-20 sefer konuşmuşluğumuz var :)
Bilemiyorum ismini de unuttum, ama ben direkt arayıp 4 sonra da 1'i tuşlayıp hemen bağlandım ondan sonra o karı çıkmıştı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesin odur :) Bana da denk gelmişti zamanında.

Sonuç:

Çok erken sevinme. Değişim cihazı diye 830'u kaptırmasınlar arada :kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt