Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

brk-rtrk

Üye

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Senin telefon gelmedi mi daha erhan? Benimki Pazartesi kargoya verilir herhalde imei'den baktım bugün hakikatten 830 gönderiyorlar bir kaybım yok çok şükür çok korktum 700 tl faturaya dandik bir model yollarlar diye ama öyle olmadı neyse ki

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefon gelmedi mi daha erhan? Benimki Pazartesi kargoya verilir herhalde imei'den baktım bugün hakikatten 830 gönderiyorlar bir kaybım yok çok şükür çok korktum 700 tl faturaya dandik bir model yollarlar diye ama öyle olmadı neyse ki

Hafta ici gelir imeini mi değiştirmişler ne yazıyor sitesinde tamire alındı diye mi yazıyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Abi senin fatura tutarı ne kadardı? Benim fatura tutarı 728 lira. Ne yollayacaklar acaba merak ediyorumda. henüz bişey de yazılmamış takip sayfasında.
Sana da alttaki arkadaşa değişimde çıkan 830 verebilirler. Onun fatura tutarı 700₺ seninki de 728₺.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Hafta ici gelir imeini mi değiştirmişler ne yazıyor sitesinde tamire alındı diye mi yazıyor
aynen tamire alındı yazıyor ve değişim seri numarası yazmışlar o numaradan kontrol ettim

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
830 guzel telefon iyi bari sevindim adiniza ulan sansa bak 2 gun bekleseymisim bende :))
830 guzel telefon iyi bari sevindim adiniza ulan sansa bak 2 gun bekleseymisim bende :))

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bence öyle düşünme senin telefon daha iyi en azından microsoft bizimkinden desteği çeker ama senin telefon daha yeni sen daha karlısın.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
bence öyle düşünme senin telefon daha iyi en azından microsoft bizimkinden desteği çeker ama senin telefon daha yeni sen daha karlısın.

Prosedur ayni kalan garantimiz bu cihazlarda devam edecek sorun oldu mu yone teleservice gonderecegiz simdi sira alacagimiz cihazlarda da sacma sapan sorunlara denk gelmeyip sorunsuz kullanmak dertsiz tasasiz

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
inşallah

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ya arkadaşlar, geçen gün durumumu özetle yazmıştım (aşağıda)
Haber - Teleservice Değişim Süreci Paylaşımı
Kaç gündür Teleservice'in sitesine girip Cihaz Takip yapınca Servis numarası sistemde bulunamadı diyor.
Allah aşkına ne biçim bir hizmettir bu ya! :angry:
Ulan gönderdiğime bin pişman oldum he!!
Yarın olsun da onlar görür, direkt MS ile temasa geçeyim en iyisi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Lumia'lar için servis hizmeti sağlayan başka bir firma yok mu arkadaşlar bu milletin çektiği nedir böyle?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

Lumia'lar için servis hizmeti sağlayan başka bir firma yok mu arkadaşlar bu milletin çektiği nedir böyle?
aslında var ama bende anlamadım fantezi olsun diye herkes Teleservice e veriyor herhalde :D belki de diğerlerinin anlaşması filan bitmiştir.
her neyse ben Teleservice den memnunum Teleservice ile yola devam :D
eminim ki bu konu da mutlu sonlar ile son bulacak...
aslında İzmir ve Ankara Teleservice in yaptığı gibi diğer firmalar da onarıma Maltepe Teleservice e gönderiyor da olabilir...

agahdgr

agahdgr

Üye
Bunların hepsi teleservise bağlı. Hepsi toplanıp teleservis ana merkezlerine gonderiliyor.

FatihEnvar

FatihEnvar

Üye
BENDE EKRAN ARIZASI NEDENİYLE GÖNDEDİM 3-4 AY ÖNCE LUMIA 720 Yİ. DEĞİŞİM YAPILDI. TAM İKİ AY SONRA GELDİ. LUMIA 735 GÖNDERDİLER.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Yarin teleservisi telefon bombardimani zamani
Oteki tarafta burak diye bi arkadas var 3 aydir 1020 degisimde bekliyor yarın ona ne diyecekler bakalım merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
agahdgr

agahdgr

Üye
Arkadaşlar benim cihazda gelmiş ime sorgulamasında 930 yazıyo

agahdgr

agahdgr

Üye
hadi gözün aydın, 720'nin yerine 930 verdiyseler şanslısın. :tebessüm:
darısı bizim başımıza!
yok yaw değişim seri no varmış ondan sorgulayınca 830 çıktı. Benim telefon 930 du. 720 şu an kullandığım. Kabul etmicem 830 u. Özellikleri 930 un yarısı bile değil.

only scholar

only scholar

Üye
yok yaw değişim seri no varmış ondan sorgulayınca 830 çıktı. Benim telefon 930 du. 720 şu an kullandığım. Kabul etmicem 830 u. Özellikleri 930 un yarısı bile değil.
bu kadar 830 u nerden bulmuşlar acaba

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
830 u ucuza kapatmışlar tutarsa diye belli hadi 925 e anlarim da 930 a da 830 kabul edilemez kargo gelirse geri gönder

Üst Alt