brk-rtrk
Üye
Abi senin fatura tutarı ne kadardı? Benim fatura tutarı 728 lira. Ne yollayacaklar acaba merak ediyorumda. henüz bişey de yazılmamış takip sayfasında.banada 830 geliyor bence sıkıntı yok
Abi senin fatura tutarı ne kadardı? Benim fatura tutarı 728 lira. Ne yollayacaklar acaba merak ediyorumda. henüz bişey de yazılmamış takip sayfasında.banada 830 geliyor bence sıkıntı yok
Senin telefon gelmedi mi daha erhan? Benimki Pazartesi kargoya verilir herhalde imei'den baktım bugün hakikatten 830 gönderiyorlar bir kaybım yok çok şükür çok korktum 700 tl faturaya dandik bir model yollarlar diye ama öyle olmadı neyse ki
Senin telefon gelmedi mi daha erhan? Benimki Pazartesi kargoya verilir herhalde imei'den baktım bugün hakikatten 830 gönderiyorlar bir kaybım yok çok şükür çok korktum 700 tl faturaya dandik bir model yollarlar diye ama öyle olmadı neyse ki
Sana da alttaki arkadaşa değişimde çıkan 830 verebilirler. Onun fatura tutarı 700₺ seninki de 728₺.Abi senin fatura tutarı ne kadardı? Benim fatura tutarı 728 lira. Ne yollayacaklar acaba merak ediyorumda. henüz bişey de yazılmamış takip sayfasında.
aynen tamire alındı yazıyor ve değişim seri numarası yazmışlar o numaradan kontrol ettimHafta ici gelir imeini mi değiştirmişler ne yazıyor sitesinde tamire alındı diye mi yazıyor
bence öyle düşünme senin telefon daha iyi en azından microsoft bizimkinden desteği çeker ama senin telefon daha yeni sen daha karlısın.830 guzel telefon iyi bari sevindim adiniza ulan sansa bak 2 gun bekleseymisim bende)
830 guzel telefon iyi bari sevindim adiniza ulan sansa bak 2 gun bekleseymisim bende)
bence öyle düşünme senin telefon daha iyi en azından microsoft bizimkinden desteği çeker ama senin telefon daha yeni sen daha karlısın.

aslında var ama bende anlamadım fantezi olsun diye herkes Teleservice e veriyor herhaldeLumia'lar için servis hizmeti sağlayan başka bir firma yok mu arkadaşlar bu milletin çektiği nedir böyle?
belki de diğerlerinin anlaşması filan bitmiştir.
hadi gözün aydın, 720'nin yerine 930 verdiyseler şanslısın.Arkadaşlar benim cihazda gelmiş ime sorgulamasında 930 yazıyo

yok yaw değişim seri no varmış ondan sorgulayınca 830 çıktı. Benim telefon 930 du. 720 şu an kullandığım. Kabul etmicem 830 u. Özellikleri 930 un yarısı bile değil.hadi gözün aydın, 720'nin yerine 930 verdiyseler şanslısın.
darısı bizim başımıza!
bu kadar 830 u nerden bulmuşlar acabayok yaw değişim seri no varmış ondan sorgulayınca 830 çıktı. Benim telefon 930 du. 720 şu an kullandığım. Kabul etmicem 830 u. Özellikleri 930 un yarısı bile değil.