Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

agahdgr

agahdgr

Üye
Sorun cihazın iyi yada kotu olması değil. Benim gönderdiğim telefonun dengi olmaması. Daha öncede yazdım butun özellikleri 930 a göre çok düşük. Benim telefonum 830 yada alt modeli olsaydı tabi kabul ederdim. Ama böyle bayağı zarar etmiş oluyorum.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Sorun cihazın iyi yada kotu olması değil. Benim gönderdiğim telefonun dengi olmaması. Daha öncede yazdım butun özellikleri 930 a göre çok düşük. Benim telefonum 830 yada alt modeli olsaydı tabi kabul ederdim. Ama böyle bayağı zarar etmiş oluyorum.
sana sonuna kadar katılıyorum zaten yzdım sizin cihazlara teklif bile edilmeyecek bir cihaz benim öğrenmek istediğim çokmu kötü bir cihaz

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi anlamadığım bir konu var , tamam 1020,1520ve930 için uygun değil tabiki ama çokmu kötü bir cihaz 830 bu kadar? Bana uygun benim cihazdan bazı özellikleri daha iyi ekran hariç. Sorunluysa söyleyinde almayalım cihazı

830 iyidir ekranı da aslında ıps olarak amoled olan 925ten daha ıyı cunku bellı bir zaman sonra 925ın ekranında yanma iz kalma ve renklerin ilk günkü gibi canlılığını kaybetmesii sorunu var isterse 800 dpi olsun ekranı 830 daki ekran aslında daha iyi. rich recording kalitesi ois Dolby (hatırlamıyorum) vs 925 e her turlu kafa kafaya gider. ancak 930dur 1520 dır buna karşılık 830 un verilmesi biraz abest kaçar anlatabıldım mı 925 e karşılık 525 veriyorlar gibi birsey dusun yani senin cihaz ne alemde kargoya verılmedi mi
mesela 950 diyelim serviste degısım aldı yerine 1520 930 kabul edilebilir ama altı olursa aynen bu durum gibi oluyor

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
agahdgr

agahdgr

Üye
Ben dun akşam haberi alınca oturdum kaçtane videosunu izledim araştırdım ama bi turlu aklıma yatmadı. Enayi yerine konuyorum resmen.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Change orgdan sayfa açalım Microsoft teleservisten bağımsız kendi servisini kursun diye anasını satayım

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
830 iyidir ekranı da aslında ıps olarak amoled olan 925ten daha ıyı cunku bellı bir zaman sonra 925ın ekranında yanma iz kalma ve renklerin ilk günkü gibi canlılığını kaybetmesii sorunu var isterse 800 dpi olsun ekranı 830 daki ekran aslında daha iyi. rich recording kalitesi ois Dolby (hatırlamıyorum) vs 925 e her turlu kafa kafaya gider. ancak 930dur 1520 dır buna karşılık 830 un verilmesi biraz abest kaçar anlatabıldım mı 925 e karşılık 525 veriyorlar gibi birsey dusun yani senin cihaz ne alemde kargoya verılmedi mi
mesela 950 diyelim serviste degısım aldı yerine 1520 930 kabul edilebilir ama altı olursa aynen bu durum gibi oluyor
Malesef kargoya verilmedi hala 12.03.2016 tarihinde tamire alındı yazıyor hala :(

basfob

basfob

Üye
Bugün ki servis sürecini anlatım arkadaşlar

Öncelikle değişim cihazımı 16.12.2015 tarihinden beridir beklemekteyim
Cihazım lumia 1020 fatura bedeli 1340tl

Gelen haberler doğrultusunda cihaz değişimi bekleyenlere lumia 830 geleceğini öğrendim bende bugün cihazı göndermiş olduğum ent servisi aradım cihazınız merkezden bekleniyor dediler vede numarasını verdiler bende anladım gelişmelerden haberleri yok bişey demedim numarayı alıp kapattım telefonu sakince[:)]

Peşinden microsoftu aradım çıkan kişiye sordum cihaz değişimi vardı bilgi almak istiyorum dedim tabi bakalım dedi cihazınız merkeze gönderilmiş beyefendi dedi girişi yapılıyor dedi model ne dedim 830dedi bende beyefendi kabul etmiyorum bu cihaz 1020 ile denk bir ürün değil dedim kamera, ekran, ram kapasitesi düşük dedim adam bana demesin mi 830 dört çekirdekli beyefendi 1020 den üst model bi cihaz dedi sinirlerim bi anda tavan yapttı[sm=s20.gif] ben kabul etmiyorum kesinlikle dedim oda yasal yoldan hakkınızı arayabilirsiniz dedi ben tabi söyleniyorum hala sonra kapattım telefonu bu arada merkezde teleservis

Sıra geldi teleservise [8|] aradım bayan çıktı yine Cihazım hakkında bilgi alacaktım dedim bakalım dedi baktı neyse işte cihazınız gelmiş dedi şuanda kaydı kanmış ne model olduğunu göremiyorum dedi bende ben biliyorum siz yormayın kendinizi dercesine hanfendin bana göndereceğiniz cihaz lumia 830 dedim ben bu cihazı kesinlikle kabul etmiyorum 3aydır bekliyorum bu durumda mağdur olan birçok arkadaşım var cihazlarına karşılık hep düşük model gönderiliyor diye sinirli bi şekilde söyledim daha öncesinde de çoğu kişiye üst model gönderdiniz dedim daha birsürü şey söyledim de hatırlayamıyorum bayanda demesinmi mağduriyetinizi anlıyorum gerekli yere bildiricem dedi ben yine sinirli bi şekilde söylenirken pat diye telefonu kapattı ben telefona telefon bana baka kaldık [sm=s19.gif][sm=s20.gif]

Durum bu arkadaşlar ben şimdi napim siz söyleyin [X(]

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
1020, 930 ve 1520 kullananlar kesinlikle 830 kabul etmesin. Dengi bile değil. Diğerleri için gayet uygun.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Garantisi olan cihaza servis dışı muamelesi yapıp üzerine de 1,834,49 ₺ servis ücreti çıkarıp ( cihaz o kadar değil anasını satayım!) sonra türlü türlü saçmalıklarını dinlemekten bıktığım ve cihazı götürdüğüme bin pişman olduğum bir tablo.
Microsoft | Teleservice Pişmanlıktır! Size o kadar söylüyorum

Son düzenleme:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Garantisi olan cihaza servis dışı muamelesi yapıp üzerine de 1,834,49 ₺ servis ücreti çıkarıp ( cihaz o kadar değil anasını satayım!) sonra türlü türlü saçmalıklarını dinlemekten bıktığım ve cihazı götürdüğüme bin pişman olduğum bir tablo.
Microsoft | Teleservice Pişmanlıktır! Size o kadar söylüyorum

neden garanti dışı bırakılmış ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ya arkadaşlar, faturada Düzenleme Tarihi: 22.04.2014 yazıyor (daha 1-1.5 ay arası bişi var) ve MS'nin resmi sitesindeki sorgulamada yazan şeye bakın Allah aşkına! :sinir
Allah aşkına yardım edin napacağım ben :S gece gece derlendirdiler beni:off:

Yönetici tarafından düzenlendi:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ya arkadaşlar, faturada Düzenleme Tarihi: 22.04.2014 yazıyor daha 1-1.5 ay arası bişi var) ve MS'nin resmi sitesindeki sorgulamada yazan şeye bakın Allah aşkına!
bunda resmen servisin bir var, Allah aşkına yardım edin napacağım ben :S

dostum tamam sakin ol önce . Yarın microsoftu ara . Durumu ilet. Faturyı gönder. Düzeltirler durumu herhalde

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
dostum tamam sakin ol önce . Yarın microsoftu ara . Durumu ilet. Faturyı gönder. Düzeltirler durumu herhalde
Şuna bi bak arkadaşım. tüm işlemler Faturanın kesim tarihine göre yapılmıyor mu garantisi vs?
ve adamlar o tarihi okumakta sıkıntı çekiyorlarmış :zong: kafayı sıyırttırdılar ya bana bişey demiyorum

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Şuna bi bak arkadaşım. tüm işlemler Faturanın kesim tarihine göre yapılmıyor mu garantisi vs?
ve adamlar o tarihi okumakta sıkıntı çekiyorlarmış :zong: kafayı sıyırttırdılar ya bana bişey demiyorum

Microsoft'a da gönderdiniz mi bunu

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Microsoft'a da gönderdiniz mi bunu

MS'ye göndermedim, sadece Teleservice, gönderdiğim kutuda fatura olmadığını (oysaki herşeyi tek tek koyduğuma adım gibi eminim!) neyse onun yerine mail atmamı istedi, attım okunaklı değil, büyütülünce bozuluyor diyor :D gel de sinirlenme. 3 kere farklı şekilde detaylı yazıp yolladım. yine göz sıkıntısı çektikleri için okuyamamışlar.
Allah belalarını versin hepsinin! yemin ederim sinirimden zor duruyorum. sabah iş var bu saatte ...tiri ..ktan şeylerle uğraştırıp insanı çileden çıkartıyorlar!

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
MS'ye göndermedim, sadece Teleservice, gönderdiğim kutuda fatura olmadığını (oysaki herşeyi tek tek koyduğuma adım gibi eminim!) neyse onun yerine mail atmamı istedi, attım okunaklı değil, büyütülünce bozuluyor diyor :D gel de sinirlenme. 3 kere farklı şekilde detaylı yazıp yolladım. yine göz sıkıntısı çektikleri için okuyamamışlar.
Allah belalarını versin hepsinin! yemin ederim sinirimden zor duruyorum. sabah iş var bu saatte ...tiri ..ktan şeylerle uğraştırıp insanı çileden çıkartıyorlar!
tamam bikaç tane tarihin orayı yakın çekim bikaç tane de uzak çekin aynı eposta ile gönderin. Dert etmeyin. Tarihi oldukları anda eminim problem çözülecektir...

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
tamam bikaç tane tarihin orayı yakın çekim bikaç tane de uzak çekin aynı eposta ile gönderin. Dert etmeyin. Tarihi oldukları anda eminim problem çözülecektir...
Ya yaparım sorun değil benim için, ama ellerinde bu faturanın aslı varken ve yolladığım maillerde de net gözüktüğü halde imei'den de sorgulayınca nasıl garanti dışı kalır bu cihaz anlamıyorum, cihazı aldığım arkadaşta arkasında bir iş çevirdiğini o da ben de düşünmüyoruz değil, bile bile yalan söyleyip cihaza değişim vermek istemiyorlar işte!

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
bunlar parayı alır cebe atar garantiden degısım yapar hersey beklenır dert etme mıcrosoftla da konuş yarın

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ya yaparım sorun değil benim için, ama ellerinde bu faturanın aslı varken ve yolladığım maillerde de net gözüktüğü halde imei'den de sorgulayınca nasıl garanti dışı kalır bu cihaz anlamıyorum, cihazı aldığım arkadaşta arkasında bir iş çevirdiğini o da ben de düşünmüyoruz değil, bile bile yalan söyleyip cihaza değişim vermek istemiyorlar işte!
cihazı teleservis microsofttan alıp sana veriyor onun bi eksileni yok yani. Ama bazı çakışanları cidden sıkıntı isim vermek gibi olmasın o ce... Mahfetmişti beni...

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
bunlar parayı alır cebe atar garantiden degısım yapar hersey beklenır dert etme mıcrosoftla da konuş yarın
Gündüz ilk işim o olacak zaten. Gündüz dönüş yapacaklarını söylemişti bayan, eğer baktım hala aynı tas, MS'yi arayacağım artık.

Üst Alt