sana sonuna kadar katılıyorum zaten yzdım sizin cihazlara teklif bile edilmeyecek bir cihaz benim öğrenmek istediğim çokmu kötü bir cihazSorun cihazın iyi yada kotu olması değil. Benim gönderdiğim telefonun dengi olmaması. Daha öncede yazdım butun özellikleri 930 a göre çok düşük. Benim telefonum 830 yada alt modeli olsaydı tabi kabul ederdim. Ama böyle bayağı zarar etmiş oluyorum.
şimdi anlamadığım bir konu var , tamam 1020,1520ve930 için uygun değil tabiki ama çokmu kötü bir cihaz 830 bu kadar? Bana uygun benim cihazdan bazı özellikleri daha iyi ekran hariç. Sorunluysa söyleyinde almayalım cihazı
Malesef kargoya verilmedi hala 12.03.2016 tarihinde tamire alındı yazıyor hala830 iyidir ekranı da aslında ıps olarak amoled olan 925ten daha ıyı cunku bellı bir zaman sonra 925ın ekranında yanma iz kalma ve renklerin ilk günkü gibi canlılığını kaybetmesii sorunu var isterse 800 dpi olsun ekranı 830 daki ekran aslında daha iyi. rich recording kalitesi ois Dolby (hatırlamıyorum) vs 925 e her turlu kafa kafaya gider. ancak 930dur 1520 dır buna karşılık 830 un verilmesi biraz abest kaçar anlatabıldım mı 925 e karşılık 525 veriyorlar gibi birsey dusun yani senin cihaz ne alemde kargoya verılmedi mi
mesela 950 diyelim serviste degısım aldı yerine 1520 930 kabul edilebilir ama altı olursa aynen bu durum gibi oluyor

]neden garanti dışı bırakılmış ?Garantisi olan cihaza servis dışı muamelesi yapıp üzerine de 1,834,49 ₺ servis ücreti çıkarıp ( cihaz o kadar değil anasını satayım!) sonra türlü türlü saçmalıklarını dinlemekten bıktığım ve cihazı götürdüğüme bin pişman olduğum bir tablo.
Microsoft | Teleservice Pişmanlıktır! Size o kadar söylüyorum
dostum tamam sakin ol önce . Yarın microsoftu ara . Durumu ilet. Faturyı gönder. Düzeltirler durumu herhaldeya arkadaşlar, faturada Düzenleme Tarihi: 22.04.2014 yazıyor daha 1-1.5 ay arası bişi var) ve MS'nin resmi sitesindeki sorgulamada yazan şeye bakın Allah aşkına!
bunda resmen servisin bir var, Allah aşkına yardım edin napacağım ben :S
Şuna bi bak arkadaşım. tüm işlemler Faturanın kesim tarihine göre yapılmıyor mu garantisi vs?dostum tamam sakin ol önce . Yarın microsoftu ara . Durumu ilet. Faturyı gönder. Düzeltirler durumu herhalde
kafayı sıyırttırdılar ya bana bişey demiyorumMicrosoft'a da gönderdiniz mi bunuŞuna bi bak arkadaşım. tüm işlemler Faturanın kesim tarihine göre yapılmıyor mu garantisi vs?
ve adamlar o tarihi okumakta sıkıntı çekiyorlarmışkafayı sıyırttırdılar ya bana bişey demiyorum
Microsoft'a da gönderdiniz mi bunu
gel de sinirlenme. 3 kere farklı şekilde detaylı yazıp yolladım. yine göz sıkıntısı çektikleri için okuyamamışlar.tamam bikaç tane tarihin orayı yakın çekim bikaç tane de uzak çekin aynı eposta ile gönderin. Dert etmeyin. Tarihi oldukları anda eminim problem çözülecektir...MS'ye göndermedim, sadece Teleservice, gönderdiğim kutuda fatura olmadığını (oysaki herşeyi tek tek koyduğuma adım gibi eminim!) neyse onun yerine mail atmamı istedi, attım okunaklı değil, büyütülünce bozuluyor diyorgel de sinirlenme. 3 kere farklı şekilde detaylı yazıp yolladım. yine göz sıkıntısı çektikleri için okuyamamışlar.
Allah belalarını versin hepsinin! yemin ederim sinirimden zor duruyorum. sabah iş var bu saatte ...tiri ..ktan şeylerle uğraştırıp insanı çileden çıkartıyorlar!
Ya yaparım sorun değil benim için, ama ellerinde bu faturanın aslı varken ve yolladığım maillerde de net gözüktüğü halde imei'den de sorgulayınca nasıl garanti dışı kalır bu cihaz anlamıyorum, cihazı aldığım arkadaşta arkasında bir iş çevirdiğini o da ben de düşünmüyoruz değil, bile bile yalan söyleyip cihaza değişim vermek istemiyorlar işte!tamam bikaç tane tarihin orayı yakın çekim bikaç tane de uzak çekin aynı eposta ile gönderin. Dert etmeyin. Tarihi oldukları anda eminim problem çözülecektir...
cihazı teleservis microsofttan alıp sana veriyor onun bi eksileni yok yani. Ama bazı çakışanları cidden sıkıntı isim vermek gibi olmasın o ce... Mahfetmişti beni...Ya yaparım sorun değil benim için, ama ellerinde bu faturanın aslı varken ve yolladığım maillerde de net gözüktüğü halde imei'den de sorgulayınca nasıl garanti dışı kalır bu cihaz anlamıyorum, cihazı aldığım arkadaşta arkasında bir iş çevirdiğini o da ben de düşünmüyoruz değil, bile bile yalan söyleyip cihaza değişim vermek istemiyorlar işte!
Gündüz ilk işim o olacak zaten. Gündüz dönüş yapacaklarını söylemişti bayan, eğer baktım hala aynı tas, MS'yi arayacağım artık.bunlar parayı alır cebe atar garantiden degısım yapar hersey beklenır dert etme mıcrosoftla da konuş yarın