Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Abi faturanin kopyasını yolladi mi teleservice sana
teleservise bana bişey göndermedi ben ürünle birlikte fatura gönderdim onlara. ama microsofta iletmemişler. facebook üzerinden microsoft lumia türkiyeye şuan faturayı gönderdim. ne kadar ilgilenirler bilemiyorum.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
teleservise bana bişey göndermedi ben ürünle birlikte fatura gönderdim onlara. ama microsofta iletmemişler. facebook üzerinden microsoft lumia türkiyeye şuan faturayı gönderdim. ne kadar ilgilenirler bilemiyorum.

Bana simdi mail attilar faturanin kopyasını bende şimdi göndereceğim linki bana da verir misin su facebook taki

Onur K.

Onur K.

Üye
arkadaşım hangi servise yolladınız acaba.bana da söyler misiniz.görüşeyim onlarla.
Ben lumia 1320 yi teleservice e götürdüğümde fatura yok diye işlem yapmamışlardı. Annem resmini çekip whatsapp tan atınca faturayı halletmişlerdi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bana simdi mail attilar faturanin kopyasını bende şimdi göndereceğim linki bana da verir misin su facebook taki
arama yerine microsoft lumia türkiye yaz çıkan yere teknik servis için fatura bilgisini buraya mı atıyorum de
evet deyip resmini isteyecekler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım hangi servise yolladınız acaba.bana da söyler misiniz.görüşeyim onlarla.
Teleservice maltepe,gönderdiğim cihaz 1020 idi 2.el almıştım faturası yoktu ama garantisi devam ediyordu sorun çıkmadı hatta faturayı soran olmadı bile,bilemiyorum sormaları yada sormamaları bireysel bir inisiyatiften de kaynaklanıyor olabilir,çünkü fatura istiyorlar diyen arkadaşlar da var mış.

Onur K.

Onur K.

Üye
Teleservice maltepe,gönderdiğim cihaz 1020 idi 2.el almıştım faturası yoktu ama garantisi devam ediyordu sorun çıkmadı hatta faturayı soran olmadı bile,bilemiyorum sormaları yada sormamaları bireysel bir inisiyatiften de kaynaklanıyor olabilir,çünkü fatura istiyorlar diyen arkadaşlar da var mış.
Bende maltepe teleservice'e gittim fakat fatura istemişlerdi. Ters bir zamanda gittim galiba :D

enessrsy

enessrsy

Üye
Seri numarasından sistemde ürün garantilidir ibaresi çıkmadıysa fatura isteyip satış tarihine bakarlar.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Facebook Lumia Destek Türkiyeden onlara iletişim bilgilerimizle beraber gönderecekmişiz demin bende kendim için aradım. Faturayı Teleservice e göndermiştim beyinsizler sisteme faturayı giremedikleri için görememişler. Faturanın örneğini istedim. Nasıl gönderemezler ya mal mı bunlar ornegını resmını cekıp gönderecekler hıyarlar alla allaa
Dostum bende teleservise faturayı yolladım ama microsoft benden fatura istemedi henüz ne yapıyım bende yollamalımıyım microsoft'a faturamı?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bende teleservise faturayı yolladım ama microsoft benden fatura istemedi henüz ne yapıyım bende yollamalımıyım microsoft'a faturamı?

Şimdi sana mesaj yazıyordum sende 20 iş gününden sonra aynını yapacağın ıcın bir kopyasını iste dursun sende

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Şimdi sana mesaj yazıyordum sende 20 iş gününden sonra aynını yapacağın ıcın bir kopyasını iste dursun sende
faturanın aslı bende zaten sıkıtı yok istedikleri an yapıştırırım :)
faturanın aslı bende zaten sıkıtı yok istedikleri an yapıştırırım :)

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
He güzel o zaman birazdan arayacam mıcrosoftu gelısmeleri yazacam
:)

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Sabırsızlıkla bekliyorum birde bişey sorucam değişim kararı verildi zaten 20 gün beklemek zorundamıyız?

Aynen maalesef ben erken davranmak istemiştim işe yaramamıştı
Başlığı güncelledim. @oktayceylan26 sırada sen varsın :)
-08.03.2016 Tarihinde Microsoftla iletişime geçerek faturanın bir kopyasını Facebook üzerinden gönderdim. Fatura üzerinden bana 640XL önerdiler stokta başka da cihaz yokmuş. Uzatmamak adına kabul ettim. Mailime gönderecekleri evrakları imzalayıp Boran Danışmanlığa kargo ile gönderdikten sonra tarafıma cihazı hemen gönderecekler. Cihaz gelince sorunlu sorunsuz mu testlerimi yapıp burada paylaşacağım. Ayrıca yeni gelecek cihazın garantisi faturada kalan süresince devam edecek bilmeyenler olur diye ekleyeyim.
Cihazla ilgili gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Aynen maalesef ben erken davranmak istemiştim işe yaramamıştı
Başlığı güncelledim. @oktayceylan26 sırada sen varsın :)
-08.03.2016 Tarihinde Microsoftla iletişime geçerek faturanın bir kopyasını Facebook üzerinden gönderdim. Fatura üzerinden bana 640XL önerdiler stokta başka da cihaz yokmuş. Uzatmamak adına kabul ettim. Mailime gönderecekleri evrakları imzalayıp Boran Danışmanlığa kargo ile gönderdikten sonra tarafıma cihazı hemen gönderecekler. Cihaz gelince sorunlu sorunsuz mu testlerimi yapıp burada paylaşacağım. Ayrıca yeni gelecek cihazın garantisi faturada kalan süresince devam edecek bilmeyenler olur diye ekleyeyim.
Cihazla ilgili gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
bakalım bana ne önericekler?700tl

merkel02

Kapalı Hesap
Seri numarasından sistemde ürün garantilidir ibaresi çıkmadıysa fatura isteyip satış tarihine bakarlar.
buna biz kendi imkanımızla erişebiliyor muyuz? Nereden kontrol edebiliriz?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
@oktayceylan26 şimdi senin durumun ne olur bende merak ediyorum. Benim fatura tutarım 1248 Tl idi. salak bir cihaz önerirlerse Yurt dışından cihaz beklemeye devam edebilirsin ama uzar da uzar anasını satayım. Abi sen ön sevişme olarak Microsoftla konuşsana şansını bir deneyip bilgi alsana belki fatura kopyasını şimdiden isterler belli mi olur..

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
@oktayceylan26 şimdi senin durumun ne olur bende merak ediyorum. Benim fatura tutarım 1248 Tl idi. salak bir cihaz önerirlerse Yurt dışından cihaz beklemeye devam edebilirsin ama uzar da uzar anasını satayım. Abi sen ön sevişme olarak Microsoftla konuşsana şansını bir deneyip bilgi alsana belki fatura kopyasını şimdiden isterler belli mi olur..
Numarası nedir faturayı ekledim zaten ve 640da önerseler kabul edicem 640xl çok büyük gelir be

ibrahim001

ibrahim001

Üye
arkadaşım teşekkürler vediğin bilgi için.teleservice yi telefon ile aradım. benden fatura da istediler ama yok dedim ancak microsoft sayfasından kontrol ettiğimde garanti kapsamında olduğu yazıyor dedim. bayan bana o zaman yollayın kontrol ederiz, garanti kapsamında ise şilem yaparız değilse masrafı size bildiririz dedi.bende şimdi telefonu yolluyorum.asıl konu nasıl cihaz değişimi için ne yapmam gerek.siz arıza durumuna ne yazdınız.ben değişim istiyorum.süreç nasıl olacak acaba.fatura işini umarım sorun etmezler.

Üst Alt