Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Artık sadece ona mı istediler bilmiyorum gönderdikleri raporu okumuştum da şarj soketi arızası yazmışlardı başka başka daha sıkıntıları da yazmışlardı yok ekran çizik yok şurası şöyle diye de onlar beni ilgilendirmeyecek şeylerdi cihaz çalışsın istioyrdum ben.
Gözün aydın en azından cihazına kavuştun biz hala beklemedeyiz ve ne olacağı muallak

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, oktayceylan26 ve erhanercan
agahdgr

agahdgr

Üye
Konuda sayfaları teker teker okudum mutlu sona kavuşabilmiş birileri varmı diye. Bikaç kişi kargo aşamasına gelebilmiş ama sonrasını paylaşmamış. Değişim cihazına kavuşabilende yok galiba gozumden kaçmadıysa.
Ben 10 şubatta lumia 930 umu teslim ettim. 15. De değişim cihazı bekleniyor bilgisi duştu. Dun teleservisi aradım uretici firmadan cihaz bekleniyor dedi. Microsofta iki mail attım ama onay mailleri bile gelmeyince maille olmuyor demek dedim. Bugün microsoftu aradım. Ve 20 işgunu çoktan dolmuş olmasına rağmen pazartesi tekrar arayın dediler. Pek yardımcı olduklarını soyleyemicem. Şukurki yedek telefonum var. Yani acelesi yok ama bu telefonu unutacağım anlamına da gelmiyor. Sık sık arayıp peşini bırakmıcam. Bakalım kaç günde gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve erhanercan
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Konuda sayfaları teker teker okudum mutlu sona kavuşabilmiş birileri varmı diye. Bikaç kişi kargo aşamasına gelebilmiş ama sonrasını paylaşmamış. Değişim cihazına kavuşabilende yok galiba gozumden kaçmadıysa.
Ben 10 şubatta lumia 930 umu teslim ettim. 15. De değişim cihazı bekleniyor bilgisi duştu. Dun teleservisi aradım uretici firmadan cihaz bekleniyor dedi. Microsofta iki mail attım ama onay mailleri bile gelmeyince maille olmuyor demek dedim. Bugün microsoftu aradım. Ve 20 işgunu çoktan dolmuş olmasına rağmen pazartesi tekrar arayın dediler. Pek yardımcı olduklarını soyleyemicem. Şukurki yedek telefonum var. Yani acelesi yok ama bu telefonu unutacağım anlamına da gelmiyor. Sık sık arayıp peşini bırakmıcam. Bakalım kaç günde gelecek.
ingilizcen varsa usa microsofta sıkıntını yaz hatta bizim içinde birşeyler karala :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Siz metni yazın biz İngilizceye çevirttiririz:)

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
mutlu olanlar var. ben değişimden 950 aldım. bi arkadaş 950xl aldı.
@dakamon size anakart değişimi gelmiştir ondan öyle fiyat çekmişler. yasa gereği türkiye de ekran batarya ve kasa harici donanım değiştirilemiyormuş (apple servis söylemişti.) yani mecbur sizinki board değişimi olacakmış ...

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
telefondan yazmak zor eve gidince yazarım
Sayın Microsoft Yetkilsi;

İstanbul/Maltepe Türkiye Teleservice tarafından mağdur edilmiş durumdayız, Servise tamir için gönderdiğimiz Nokıa Lumia telefonlara cihaz değişim kararı çıkmasına rağmen işlem bir türlü sonuçlanamıyor ve telefonlarımız elimize ulaşamıyor.
Bu sorunu defalarca kendilerine iletmemize rağmen herhangi bir çözüm bulamamış durumdayız. Ellerinde Telefon olmadığını, cihazların yurt dışından yani sizden geleceğini ama bir türlü gelmediğini belirtiyorlar.
Microsoft Türkiye yetkilileri ise ilgisiz bir şekilde telefonlarımıza mantıksız değişim teklifleri yapmaktadır.
Mesela Nokia Lumia 1520,1020,925,930 yerine Bu Telefonlarn muadili olmayan düşük özellikli 640 veya 640xl vermek istiyorlar. Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Saygılarımızla; Teleservice ve Microsoft Türkiye Mağdurları

Not: Eksik veya yetersiz yazmış olabilirim,eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz en sonunda sevabına birisine çeviri yaptırırız herhalde :) @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefondan yazmak zor eve gidince yazarım

Sayın Microsoft Yetkilsi;

İstanbul/Maltepe Türkiye Teleservice tarafından mağdur edilmiş durumdayız, Servise tamir için gönderdiğimiz Nokıa Lumia telefonlara cihaz değişim kararı çıkmasına rağmen işlem bir türlü sonuçlanamıyor ve telefonlarımız elimize ulaşamıyor.
Bu sorunu defalarca kendilerine iletmemize rağmen herhangi bir çözüm bulamamış durumdayız. Ellerinde Telefon olmadığını, cihazların yurt dışından yani sizden geleceğini ama bir türlü gelmediğini belirtiyorlar.
Microsoft Türkiye yetkilileri ise ilgisiz bir şekilde telefonlarımıza mantıksız değişim teklifleri yapmaktadır.
Mesela Nokia Lumia 1520,1020,925,930 yerine Bu Telefonlarn muadili olmayan düşük özellikli 640 veya 640xl vermek istiyorlar. Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Saygılarımızla; Teleservice ve Microsoft Türkiye Mağdurları

Not: Eksik veya yetersiz yazmış olabilirim,eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz en sonunda sevabına birisine çeviri yaptırırız herhalde :) @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation

Bu metni biraz daha güzelleştirip çeviri yaptıracağım. Bugün veya yarına eklerim kısmetse.

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26
agahdgr

agahdgr

Üye
Bence onarım servisi olan teleservisin yetersizliğinden de bahsetmek lazım. Onarım yapmak yerine direk cihaz değişimi veriyorlar uğraşmıyorlar. Böyle oluncada değişim cihazı bekleyen liste giderek uzuyo. Kimbilir kaç kişi vardır bekleyen. Haliyle yetiştiremiyorlar. Tamir etmeye çalıştıkları her cihazında altından kalkamıyorlar.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bence onarım servisi olan teleservisin yetersizliğinden de bahsetmek lazım. Onarım yapmak yerine direk cihaz değişimi veriyorlar uğraşmıyorlar. Böyle oluncada değişim cihazı bekleyen liste giderek uzuyo. Kimbilir kaç kişi vardır bekleyen. Haliyle yetiştiremiyorlar. Tamir etmeye çalıştıkları her cihazında altından kalkamıyorlar.
yukarda yasa gereği artık tamir yapılamadığını yazmıştım? Hangi yasa deseniz bilmiyrum ancak bu yüzden apple da tamir yapamadan gönderiyor cihazları.

aslunda şöyle Bi bakınca apple , microsoft , asus , sony gibi büyük firmaların hepsi teleservice ile anlaşmalı vardır belki de bir hikmeti :)

agahdgr

agahdgr

Üye
yukarda yasa gereği artık tamir yapılamadığını yazmıştım? Hangi yasa deseniz bilmiyrum ancak bu yüzden apple da tamir yapamadan gönderiyor cihazları.

aslunda şöyle Bi bakınca apple , microsoft , asus , sony gibi büyük firmaların hepsi teleservice ile anlaşmalı vardır belki de bir hikmeti :)
Öylemi? Ben lumia 720 gondermiştim tamir olup geldi parçası değişti. Ozaman hiç sıkıntı yaşamamıştım 3. Gün kargoya vermişlerdi. Yeni bu yasa galiba

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu Teleservice kadar rezalet bir firma görmedim. İlk defa bulaştım, bulaştığıma pişman oldum
Cihazımı 'kutu içeriği ve belgesiyle beraber' yollamıştım ayın 8'inde ellerinde oldular ve o gündür saçma sebeplerden dolayı arayıp mail yolluyorlar. yok cihazın garantisi geçmiş, servis dışı 1,8xx küsür ₺ tamir ücreti var, yok içinden belgesi çıkmadı, mail olarak atın diyorlar (oysa içine tüm her şeyi tek tek dikkatlice koyduğumdan adım gibi eminim!) neyse attık bu sefer okunaklı değil diyorlar, resmen ..aşak geçiyorlar.
ulan garantisini imei'den olsun, telefondaki yardım+ ip uçları'ndan olsun, garanti belgesinden olsun her yerden sorgulayıp görebilirsin.
Allah aşkına attıkları mail'e bakın:

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

bunlar ne içmişler çok merak ediyorum :hmmm

lan aslı belge var ellerinde neyin kafasını yaşıyor bunlar :sinir
Ulan kutuyla her şeyi yolladım insan bi kutuyu açıp bakar, ya daha bunun gibi aklıma gelmeyen çok rezaletlik durumlar var da, işe gideceğimden düşünüp sinir olmak istemiyorum.
Allah gerçekten TeleService'n eline düşürmesin (amin!)

Son düzenleme:
only scholar

only scholar

Üye
@erhanercan teleservice sayfasını kontrol edin cihaz takibinden bana cihaz tamire alındı yazıyor 1 ay geçmişti değişim cihazı bekleyeli galiba cihazlar ellerine ulaştı gönderiyorlar

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
@erhanercan teleservice sayfasını kontrol edin cihaz takibinden bana cihaz tamire alındı yazıyor 1 ay geçmişti değişim cihazı bekleyeli galiba cihazlar ellerine ulaştı gönderiyorlar

Benim cihazin dün çıkışı yapıldı boran danismanliga ulaşmış bugun tamir ama ne tamiri bu sende gözüken bende anlamadim arayinca ne diyorlar

only scholar

only scholar

Üye
Benim cihazin dün çıkışı yapıldı boran danismanliga ulaşmış bugun tamir ama ne tamiri bu sende gözüken bende anlamadim arayinca ne diyorlar
Aradım mesai saat dışı dediler öğrenemedim sana ne dediler ne gönderiyorlar acaba

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Aradım mesai saat dışı dediler öğrenemedim sana ne dediler ne gönderiyorlar acaba

Başlıkta da güncelledim son durumu Microsoft u aradim 640xl tekkif ettiler 1215 tl fatura tutarina stokta 830 vs de yokmus bende kabul ettim ugrasmamak icin

only scholar

only scholar

Üye
benimde 925 di telefon bana da değişim dediler buradaki yazılanlar ve DH sitesindekileri okuyordum bir sonuç alınca yazacaktım bakın başardım diye ama teleservice bugün değişim bekleyen cizhazıma tamire alındı yazdı.buda gösteriyorki cihazlar gelmiş ellerine...tahminimce 830 gönderecekler aslında almak isyemiyorum çünkü hepsiburadaya servis raporunu gönderdim ücret iadesi için uğraşıyordum bakalım ne olacak parayı alsak iyi olacaktı ama hayırlısı

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
benimde 925 di telefon bana da değişim dediler buradaki yazılanlar ve DH sitesindekileri okuyordum bir sonuç alınca yazacaktım bakın başardım diye ama teleservice bugün değişim bekleyen cizhazıma tamire alındı yazdı.buda gösteriyorki cihazlar gelmiş ellerine...tahminimce 830 gönderecekler aslında almak isyemiyorum çünkü hepsiburadaya servis raporunu gönderdim ücret iadesi için uğraşıyordum bakalım ne olacak parayı alsak iyi olacaktı ama hayırlısı

Ya ben pek emin değilim pztesi öğrenince mutlaka bizle de paylas bakalım degisim cihazini tamir mi ediyorlar ne yapiyorlar

only scholar

only scholar

Üye
Ya ben pek emin değilim pztesi öğrenince mutlaka bizle de paylas bakalım degisim cihazini tamir mi ediyorlar ne yapiyorlar
değişim cihazını tamir edemezler o kesin daha önce değişim cihazı alanları okudum değişim cihazı gelince tamire alındı yazıyprlar sonra kapatıldı diyip gönderiyorşar acaba cihazın ne olduğunu öğrenip almak istemiyorum dedikten sonra hepsiburada dan ücret alabilirim miyim diye uğraşıyorum çünkü geröekten bu bekleme süresi beni windowsphone dan çok soğuttu s6 edge almayı düşünüyordum bakalım ne olacak

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt