brk-rtrk
Üye
Nereden bakıyorsun?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nereden bakıyorsun?
fatura kesim Tarihi önemliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2012 de çıkmış bi modeli bile 2014 de aldığınızda 2 yıl geçerli oluyor orası önemli değilmiş 
duruyor fatura. 27 ocak 2015 tarihinde fatura kesilmiş hepsiburada tarafındanFaturan duruyor mu duruyorsa sorun çıkmaz
önemli olan satın alınma tarihi onu biliyorum ancak önceden lumia bilgiden baktığımda garanti gözükürken şimdi gözükmemesi beni kıllandırdı.fatura kesim Tarihi önemli2012 de çıkmış bi modeli bile 2014 de aldığınızda 2 yıl geçerli oluyor orası önemli değilmiş
![]()
Telefonu şubatın 10 unda teslim ettim kargo ile. Hala daha ne arayan var ne soran. MS Türkiye de garanti kapsamında yardımcı oluyormuş garantim bittiği için ilgilenmiyor. Bulunduğum bölgedeki tüketici hakem heyeti de nerede ikametiniz varsa oraya gitmeniz gerekiyor dedi. Neyse işler iyice sarpa sardı. Böylesine basiretsiz umarsız bir teknik servis daha yok.
bende oradan kontrol ettim arkadaşın 920 yi ve garanti dışı yazıyordu msyi aradım garantili dedilerduruyor fatura. 27 ocak 2015 tarihinde fatura kesilmiş hepsiburada tarafından
önemli olan satın alınma tarihi onu biliyorum ancak önceden lumia bilgiden baktığımda garanti gözükürken şimdi gözükmemesi beni kıllandırdı.

aynen ora yanlış benim cihazında 21 ay garanti var. o site yok gösteriyor...bende oradan kontrol ettim arkadaşın 920 yi ve garanti dışı yazıyordu msyi aradım garantili dediler![]()
bende oradan kontrol ettim arkadaşın 920 yi ve garanti dışı yazıyordu msyi aradım garantili dediler![]()
aynen ora yanlış benim cihazında 21 ay garanti var. o site yok gösteriyor...
siz hangi servise yolladınız?
teşekkürler. bakalım ben ne kadar bekleyeceğimMaltepe teleservice e gönderdim

teşekkürler. bakalım ben ne kadar bekleyeceğim![]()

tamamdır olaylar hakkında bilgilendiririm siziBasliga ekleriz seni de paylasim için![]()
Telefonuma tekrardan değişim onaylandı. Fatura tutarım 2549 Hangi cihaz geliyor diye aradım microsofta bağlı dediler. Faturayı bildirdiniz mi dedim hayır dediler. Nasıl olacak şimdi?
Gönderdim fakat faturayı göndermiyoruz falan filan teleserviceden belki müşteri temsilcisi bilmiyordur. Sonra microsoftu aradım bizde bilmiyoruz. Yurt dışında microsoft gönderiyor dediler. İlla bi aşamada saçmalıcaklarFaturayi Teleservice göndermiş miydin
microsoftu arayın. Onlar yardımcı olur. Facebooktan göndereceksiniz faturayıGönderdim fakat faturayı göndermiyoruz falan filan teleserviceden belki müşteri temsilcisi bilmiyordur. Sonra microsoftu aradım bizde bilmiyoruz. Yurt dışında microsoft gönderiyor dediler. İlla bi aşamada saçmalıcaklar
link atar mısınız. Direk microsoftun kendi sayfasına mı göndereceğimmicrosoftu arayın. Onlar yardımcı olur. Facebooktan göndereceksiniz faturayı
link atar mısınız. Direk microsoftun kendi sayfasına mı göndereceğim
çıkan sayfada msj kısmını bulamadım