Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Faturan duruyor mu duruyorsa sorun çıkmaz

afwerker

afwerker

Üye
fatura kesim Tarihi önemli :) 2012 de çıkmış bi modeli bile 2014 de aldığınızda 2 yıl geçerli oluyor orası önemli değilmiş :)

brk-rtrk

Üye
Faturan duruyor mu duruyorsa sorun çıkmaz
duruyor fatura. 27 ocak 2015 tarihinde fatura kesilmiş hepsiburada tarafından

fatura kesim Tarihi önemli :) 2012 de çıkmış bi modeli bile 2014 de aldığınızda 2 yıl geçerli oluyor orası önemli değilmiş :)
önemli olan satın alınma tarihi onu biliyorum ancak önceden lumia bilgiden baktığımda garanti gözükürken şimdi gözükmemesi beni kıllandırdı.

dakamon

dakamon

Üye
Telefonu şubatın 10 unda teslim ettim kargo ile. Hala daha ne arayan var ne soran. MS Türkiye de garanti kapsamında yardımcı oluyormuş garantim bittiği için ilgilenmiyor. Bulunduğum bölgedeki tüketici hakem heyeti de nerede ikametiniz varsa oraya gitmeniz gerekiyor dedi. Neyse işler iyice sarpa sardı. Böylesine basiretsiz umarsız bir teknik servis daha yok.

brk-rtrk

Üye
Telefonu şubatın 10 unda teslim ettim kargo ile. Hala daha ne arayan var ne soran. MS Türkiye de garanti kapsamında yardımcı oluyormuş garantim bittiği için ilgilenmiyor. Bulunduğum bölgedeki tüketici hakem heyeti de nerede ikametiniz varsa oraya gitmeniz gerekiyor dedi. Neyse işler iyice sarpa sardı. Böylesine basiretsiz umarsız bir teknik servis daha yok.

siz hangi servise yolladınız?

afwerker

afwerker

Üye
duruyor fatura. 27 ocak 2015 tarihinde fatura kesilmiş hepsiburada tarafından

önemli olan satın alınma tarihi onu biliyorum ancak önceden lumia bilgiden baktığımda garanti gözükürken şimdi gözükmemesi beni kıllandırdı.
bende oradan kontrol ettim arkadaşın 920 yi ve garanti dışı yazıyordu msyi aradım garantili dediler :)

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bende oradan kontrol ettim arkadaşın 920 yi ve garanti dışı yazıyordu msyi aradım garantili dediler :)
aynen ora yanlış benim cihazında 21 ay garanti var. o site yok gösteriyor...

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk ve afwerker
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Telefonuma tekrardan değişim onaylandı. Fatura tutarım 2549 Hangi cihaz geliyor diye aradım microsofta bağlı dediler. Faturayı bildirdiniz mi dedim hayır dediler. Nasıl olacak şimdi?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma tekrardan değişim onaylandı. Fatura tutarım 2549 Hangi cihaz geliyor diye aradım microsofta bağlı dediler. Faturayı bildirdiniz mi dedim hayır dediler. Nasıl olacak şimdi?

Faturayi Teleservice göndermiş miydin

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Faturayi Teleservice göndermiş miydin
Gönderdim fakat faturayı göndermiyoruz falan filan teleserviceden belki müşteri temsilcisi bilmiyordur. Sonra microsoftu aradım bizde bilmiyoruz. Yurt dışında microsoft gönderiyor dediler. İlla bi aşamada saçmalıcaklar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Gönderdim fakat faturayı göndermiyoruz falan filan teleserviceden belki müşteri temsilcisi bilmiyordur. Sonra microsoftu aradım bizde bilmiyoruz. Yurt dışında microsoft gönderiyor dediler. İlla bi aşamada saçmalıcaklar
microsoftu arayın. Onlar yardımcı olur. Facebooktan göndereceksiniz faturayı

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Lumia Destek Türkiyeden onlara iletişim bilgilerimizle beraber gönderecekmişiz demin bende kendim için aradım. Faturayı Teleservice e göndermiştim beyinsizler sisteme faturayı giremedikleri için görememişler. Faturanın örneğini istedim. Nasıl gönderemezler ya mal mı bunlar ornegını resmını cekıp gönderecekler hıyarlar alla allaa

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
microsoftu arayın. Onlar yardımcı olur. Facebooktan göndereceksiniz faturayı
link atar mısınız. Direk microsoftun kendi sayfasına mı göndereceğim
çıkan sayfada msj kısmını bulamadım

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi