Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar selam. Teleservisten cihaz takibi yapmak için nasıl giriş yapıcam. Bilenler yardımcı olabilir mi?

dakamon

dakamon

Üye
Benim 16 gün oldu iş günü hala ses seda yok. Cumartesileri katıyor muyuz iş gününe?
Yani ses seda yok derken daha kayıt açılmamış bile.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Evet dahil bugün 20 is gunum doldu microsoft 10 is gunu daha haklari var dedi yasal olarak ondan sonra biz devr aliyoruz dedi 10 gün daha bekleyeceğim bu durumda
Arkadaşlar selam. Teleservisten cihaz takibi yapmak için nasıl giriş yapıcam. Bilenler yardımcı olabilir mi?

Elinde TRI ile başlayan kod var mi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

İmei ile sorgula yoksa daha sisteme girmemişlerdir

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
BAŞLIĞI GÜNCELLEDİM ARKADAŞLAR

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Evet dahil bugün 20 is gunum doldu microsoft 10 is gunu daha haklari var dedi yasal olarak ondan sonra biz devr aliyoruz dedi 10 gün daha bekleyeceğim bu durumda

Elinde TRI ile başlayan kod var mi
Tamam yaptım teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dostum eger istersen senin de sürecini paylasalim basliga ekleriz
Benim biaz geç kaldı. Değişim dediler 5 gün oldu eli kulağındadır gelir yakında. Bu arada lumia cihazım değil serviste olan lumia sapasağlam kullanıyorum. Servisteki cihaz lenovo.

man20

man20

Üye
Bişi sorcam cihaz değişimi nasıl oluyor? Teleservice'e ön kayıt olurken "sorun" kısmına sorunları yazdıktan sonra cihaz değişimi istiyorum mu yazcam?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bişi sorcam cihaz değişimi nasıl oluyor? Teleservice'e ön kayıt olurken "sorun" kısmına sorunları yazdıktan sonra cihaz değişimi istiyorum mu yazcam?
Hayır cihazı tamire alıyorlar tamir yapılamıyorsa yada yedek parçası yoksa cihaz değişimi oluyor yani tamamen servise kalmış benim yaşadığım gibi bakmadan geride gönderebilirler.

man20

man20

Üye
Hayır cihazı tamire alıyorlar tamir yapılamıyorsa yada yedek parçası yoksa cihaz değişimi oluyor yani tamamen servise kalmış benim yaşadığım gibi bakmadan geride gönderebilirler.
Diyelim ki servise gönderdim 20 işgünü dolduğunda değişim isteme hakkım var mı? Teleservice'i mi ariyim bunun için yoksa microsoft türkiyeye mi yaziyim?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Diyelim ki servise gönderdim 20 işgünü dolduğunda değişim isteme hakkım var mı? Teleservice'i mi ariyim bunun için yoksa microsoft türkiyeye mi yaziyim?
Bu ne acele hele bir gönder bakalım.

man20

man20

Üye
Bu ne acele hele bir gönder bakalım.
Bende lumia yok. Ben laptop'umu göndermiştim maltepedeki teleservice'e bu yüzden soruyorum :) telefon olsun laptop olsun hepsi aynı mantık teleservice olduğu sürece.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve erhanercan
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar 20 iş günü doldu ve Teleservisi bir kez daha aradım daha yeni kayıt açmışlar ve fiyatta söylediler. 720 tl. Bende 20 iş gününü geçtiği için tüketici hakem heyetine gidicem. Bu arada cihaz garanti dışı ama yasada garanti dışı da olsa 20 iş günü içinde kayda alıp sonuçlandırıp kullanıcıya geri göndermesi gerektiği yazıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum? Nasıl bir yol izlemeliyim?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece admin arkadaşlar diğer forumdan kişilerinde gazıyla beraber Nazwille mail atalım diyoruz. Kendisi yardımcı olurum gibilerinden birşeyler demiş birisinin mailine. Microsoft Türkiyenin aylardır değişim bekleyen cihazlarla ilgili sorumsuzluğu ve amiral telefonlara bile saçma sapan hep 640xl önerdiğini vs reklamını yapsın. Ne diyorsunuz ?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Aylardır cihaz bekleyenler varsa birazdan vereceğm mail adresine bahsedeceğim sekilde mail atsinlar yardımcı olacaklarini soylediler microsoft usa
Hi, We'd love to help. We'd appreciate it if you'll be sending the complete details of your concern together with your full name, contact number, email address, and the phone's IMEI to [email protected]. We'll wait for your email. -Michelle

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

brk-rtrk

Üye
Arkadaşlar Microsoft sitesinden garantinizi sorguladığınızda garanti gözüküyor mu? Benim 1 yıl önce hepsiburada'dan aldığım lumia 925 için garanti dışı yazıyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaşlar Microsoft sitesinden garantinizi sorguladığınızda garanti gözüküyor mu? Benim 1 yıl önce hepsiburada'dan aldığım lumia 925 için garanti dışı yazıyor
Nereden bakıyorsun?

Üst Alt