Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Benim Mesajımmı Taşındı Konummu Taşındı Anlamıyorumki İkide Bir Konularım Mesajlarım Taşınıyor Noluyo? :dry:

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından silah gönderseler bu kadar sürmezdi valla yahu

• Beğen
Tepkiler: silisya12
afwerker

afwerker

Üye
1520 Yerine 950 XL geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
only scholar

only scholar

Üye
1520 Yerine 950 XL geliyor :)

öncelikle hayrırlı olsun benim cihaz l925 şubat 9 dan beri değişim bekliyorum fatura bedeli 800 tl 21 iş günü dolunca ne yapmamı önerirsin sen ne yaptın

afwerker

afwerker

Üye
öncelikle hayrırlı olsun benim cihaz l925 şubat 9 dan beri değişim bekliyorum fatura bedeli 800 tl 21 iş günü dolunca ne yapmamı önerirsin sen ne yaptın
Teşekkürler benim 2 ay oldu. Birazda fatura bedeli yüksek oldugu için 950Xl için acele etmedim. 30 iş günü doldu ise Microsoft Lumia destek hattını arayıp söylersen gerekli işlemler için yönlendirirler kardeşim. bi arkadaşımıza da 1320 cihazına 700 küsür faturası olmasına rağmen 640 teklif etmişlerdi kabul etmedi. İnşallah sana uygun bir cihaz teklif ederler.

only scholar

only scholar

Üye
açıkcası ben çok sıkıldım ms tr yi aradığımda tatmin edici bir cevap almazsam tüketici mahkemesine baş vurup ücret iadesi isteyip microsofta veda edecem bakalım hayırlısı çok bekletemeseler l930 verseler ona razıtımda amaçsızca beklemek insanı sıkıyor

afwerker

afwerker

Üye
açıkcası ben çok sıkıldım ms tr yi aradığımda tatmin edici bir cevap almazsam tüketici mahkemesine baş vurup ücret iadesi isteyip microsofta veda edecem bakalım hayırlısı çok bekletemeseler l930 verseler ona razıtımda amaçsızca beklemek insanı sıkıyor
Beklemek can sıkıcı bu sorun teleservice'den kaynaklanıyor. Adamları aradığımda değişim bekliyor diyip kapatıyorlar. İnşallah verirler olmadı dediğin gibi tüketici haklarına başvurursun.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
930 stoklarında yok. Ben 925 verip 1.5 ay kadar bekledim, TS değişim yapmadı, MS ile görüşüp 10 de Lumia1520 aldım.
930 stoklarında yok. Ben 925 verip 1.5 ay kadar bekledim, TS değişim yapmadı, MS ile görüşüp 10 günde Lumia1520 aldım.

only scholar

only scholar

Üye
sen faturadan dolayı sana 1520 vermişler benim fatura 800 lira bana 1520 vermezler bana amaçsızca beklemek düşüyor galiba

only scholar

only scholar

Üye
sizce 640xl 925 ayarında mıdır benim hiç içime sinmiyor 925 verip 640 almak mantıksız geliyor bana

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sizce 640xl 925 ayarında mıdır benim hiç içime sinmiyor 925 verip 640 almak mantıksız geliyor bana
ayarındadır. hatta daha iyidir. büyük ekran ve büyük bataryanın verdiği zevki tadınca vazgeçemeyeceksiniz :D 8.1 i de Windows 10 u da 925 den daha iyi kullanıyor ve performansı daha iyi. bence tereddüt etmeden alın

only scholar

only scholar

Üye
ben işi yokuşa sürüp para iadesi alıp windowstan uzaklaşmayı düşünüyordum şimdi iyice karasız kaldım

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben işi yokuşa sürüp para iadesi alıp windowstan uzaklaşmayı düşünüyordum şimdi iyice karasız kaldım
tüketici hakları en azından 6 ay sürüyor. bence beklemeye deymez ama ? ayrıca 640xl tatmin edici bir cihaz bence ama karar yine de sizin

only scholar

only scholar

Üye
tüketici hakları en azından 6 ay sürüyor. bence beklemeye deymez ama ? ayrıca 640xl tatmin edici bir cihaz bence ama karar yine de sizin
bu telfonları kıyaslama diye bir siteden karşılaştırıyorum ekran çözünürlüğü falan olsun 925 sanki daha iyi gibi duruyor beklesem belki 930 verirler diye düşünüyorum artık bakalım anlık bir karar verip birşeyler yapacaz

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bu telfonları kıyaslama diye bir siteden karşılaştırıyorum ekran çözünürlüğü falan olsun 925 sanki daha iyi gibi duruyor beklesem belki 930 verirler diye düşünüyorum artık bakalım anlık bir karar verip birşeyler yapacaz
o fatura tutarına 640xl olduğu surece 930 vermezler diye düşünüyorum ancak bilemem tabii. Donanım kıyaslamasında güncel dolananım olması da çok önemli bu yüzden direk sizi yanıltabilir. 925 te retina olduğu için ve ekran küçük olduğu için öyle gözüküyordur...

dakamon

dakamon

Üye
Benim fatura tutarı 1250 tl ne verirler bana?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Oooo 950 alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun nnim fatura tutarı 1215 tl 925 yerine bakalım ne verecekler

Üst Alt