-_SEFA_-
Üye
Evet denedim yine ışık gidip geliyor ve ısınıyorBaba oyun yukle sarjdayken oyna parlik sonda iyicene isinsin bakalim renkler sapitiyor mu
bu problemden ötürü ilk defa mı servise vermiştiniz cihazı?Evet denedim yine ışık gidip geliyor ve ısınıyor
bu problemden ötürü ilk defa mı servise vermiştiniz cihazı?
teleservise verilen cihazlar %90 kronik olanlar zaten. 920 mikrofon, 1520 beyaz leke gibi. Sizinki de kronik herhalde. Onlarda biliyorlar bunu ver değilmi geç arkadaş cebinden çıkıyor sanki uğraştırıyorlar insanı...Arkadaşta bende basligi okuduysaniz ayni sorundan gonderdij baslik ikimizin adina actim benimki degisim aldi arkadasinkine hiyaron teki bakmış olmali ki ger gonderdi @oktayceylan26 aynen gwri gonder yarin
Dalga geçermiş gibi bakom yapildi yazmislar ulam ne bakimi yaptiniz be
Ayni sorundan arama yapinca cikiyor zaten yabanci sitelerde dahil bu bazi serilerde kronik yazilim mazilimla alakasi yok ilkokul terk mi bunlar anlamadim
teleservise verilen cihazlar %90 kronik olanlar zaten. 920 mikrofon, 1520 beyaz leke gibi. Sizinki de kronik herhalde. Onlarda biliyorlar bunu ver değilmi geç arkadaş cebinden çıkıyor sanki uğraştırıyorlar insanı...
aynısını bana yapsalar uğraşırdım yani. En en kötüsü 3 defa servise veririm . 12 ay içinde 3 defa toplamda 4 defa aynı arızadan vermek de cihaz değişimi gerektiriyor. İş garanti olur...Aynen dostum he simdi ne olacak olacagi su sanki yaron ilk defa göndermiş gibi kayda alacaklar zaman kaybindan başka birsey degil adami katil ederlerler bunlar benim basima gelir derken arkadasin basina geldi ki ayni sorundan göndermişiz birde
aynen aynen aynenaynısını bana yapsalar uğraşırdım yani. En en kötüsü 3 defa servise veririm . 12 ay içinde 3 defa toplamda 4 defa aynı arızadan vermek de cihaz değişimi gerektiriyor. İş garanti olur...
Tekrar yollamak ta istemiyorum açıkçası yarın bakalım mailime nasıl bir cevap yazacaklar ona göre davranıcamaynen aynen aynen
Başlığı güncelledim
Tekrar yollamak ta istemiyorum açıkçası yarın bakalım mailime nasıl bir cevap yazacaklar ona göre davranıcam
aynı sorun devam ediyorsa tekrar gönderin dediler bande kayıt yaptım paketliyorum şimdiAbi niye ya bence gönder
Güzel paketle gönder abiaynı sorun devam ediyorsa tekrar gönderin dediler bande kayıt yaptım paketliyorum şimdi
Aynen1520 yı teleservice mı gonderdın

TFF deki hakemlerde bu hakem heyeti gibi olsa keşkeMicrosoftu Aradım Adam 640XL Öneriyor 1520 Gibi Bir Cihaza 640 Mı Öneriyorsunuz Dedim Oda Stok Durumu Şu Anda Böyle İsterseniz Pazartesi Tekrar Arayın Sorun 1520 yada 930 Varsa Ona Göre Değişim Sağlanabilir Dedi Ücret İadeside ancak Resmi Evraka Göreymişte Bilmem Ney Hakem Heyetine Gideceğim Anlayacağiniz![]()