Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
evet aynı problem. Uygulamayı kullanıma kapatmiş olabilirler mi acaba , belki de Nokia nın sunucularıyla arada oda kaynadı. Durumu şeflere bi sormak lazım...

aslında o uygulamanın yaptığı testleri sizde yapabilirsiniz. Varmıydı onun yapıp da bizim yapamadığımız bişey tam hatırlamıyorum ?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Baba oyun yukle sarjdayken oyna parlik sonda iyicene isinsin bakalim renkler sapitiyor mu

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
bu problemden ötürü ilk defa mı servise vermiştiniz cihazı?

Arkadaşta bende basligi okuduysaniz ayni sorundan gonderdij baslik ikimizin adina actim benimki degisim aldi arkadasinkine hiyaron teki bakmış olmali ki ger gonderdi @oktayceylan26 aynen gwri gonder yarin
Dalga geçermiş gibi bakom yapildi yazmislar ulam ne bakimi yaptiniz be
Ayni sorundan arama yapinca cikiyor zaten yabanci sitelerde dahil bu bazi serilerde kronik yazilim mazilimla alakasi yok ilkokul terk mi bunlar anlamadim

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Yalandan yere yapmışlar ön kayıt formunda yazdıklarını bana mail atar mısın aynısını yazıp yollayacam

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Baslikta yazigimin aynisini yazmistim kardesim kutuya biraktigim nota da eklemistim adamlar stress testi yaparken ekrana hic bakmamislar belli

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşta bende basligi okuduysaniz ayni sorundan gonderdij baslik ikimizin adina actim benimki degisim aldi arkadasinkine hiyaron teki bakmış olmali ki ger gonderdi @oktayceylan26 aynen gwri gonder yarin
Dalga geçermiş gibi bakom yapildi yazmislar ulam ne bakimi yaptiniz be
Ayni sorundan arama yapinca cikiyor zaten yabanci sitelerde dahil bu bazi serilerde kronik yazilim mazilimla alakasi yok ilkokul terk mi bunlar anlamadim
teleservise verilen cihazlar %90 kronik olanlar zaten. 920 mikrofon, 1520 beyaz leke gibi. Sizinki de kronik herhalde. Onlarda biliyorlar bunu ver değilmi geç arkadaş cebinden çıkıyor sanki uğraştırıyorlar insanı...

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
teleservise verilen cihazlar %90 kronik olanlar zaten. 920 mikrofon, 1520 beyaz leke gibi. Sizinki de kronik herhalde. Onlarda biliyorlar bunu ver değilmi geç arkadaş cebinden çıkıyor sanki uğraştırıyorlar insanı...

Aynen dostum he simdi ne olacak olacagi su sanki yaron ilk defa göndermiş gibi kayda alacaklar zaman kaybindan başka birsey degil adami katil ederlerler bunlar benim basima gelir derken arkadasin basina geldi ki ayni sorundan göndermişiz birde

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Aynen dostum he simdi ne olacak olacagi su sanki yaron ilk defa göndermiş gibi kayda alacaklar zaman kaybindan başka birsey degil adami katil ederlerler bunlar benim basima gelir derken arkadasin basina geldi ki ayni sorundan göndermişiz birde
aynısını bana yapsalar uğraşırdım yani. En en kötüsü 3 defa servise veririm . 12 ay içinde 3 defa toplamda 4 defa aynı arızadan vermek de cihaz değişimi gerektiriyor. İş garanti olur...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
aynısını bana yapsalar uğraşırdım yani. En en kötüsü 3 defa servise veririm . 12 ay içinde 3 defa toplamda 4 defa aynı arızadan vermek de cihaz değişimi gerektiriyor. İş garanti olur...
aynen aynen aynen
Başlığı güncelledim

dakamon

dakamon

Üye
Ya teleservisle arası iyi olan kimse yokmu arkadaşa bir bir yardımcı olsun. Yere göğe sığdıramıyorlardı. 12 gün oldu hala cihazı işleme sokmamış kayıt oluşturmamışlar ambarda öylece bekletiyorlar. Daha önce de bu cihazı 3 kere yollamıştım. 3 ünde de her bana gelişinde bi yerini bozuyorlardı. En sonunda lanet olsun dedim en az hasarla kullanmaya devam ettim. Haftalarca telefonsuz kaldım bunların yüzünden. Abi bir daha lumia alırken 5 keredüşünücem. Şimdi bu eğer tamir olursa sırada lumia 640 xl var bakalım onun nelerini bozup bozup gönderecek karaktersiz herifler.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
1520 yı teleservice mı gonderdın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Microsoftu Aradım Adam 640XL Öneriyor 1520 Gibi Bir Cihaza 640 Mı Öneriyorsunuz Dedim Oda Stok Durumu Şu Anda Böyle İsterseniz Pazartesi Tekrar Arayın Sorun 1520 yada 930 Varsa Ona Göre Değişim Sağlanabilir Dedi Ücret İadeside ancak Resmi Evraka Göreymişte Bilmem Ney Hakem Heyetine Gideceğim Anlayacağiniz :D

dakamon

dakamon

Üye
Microsoftu Aradım Adam 640XL Öneriyor 1520 Gibi Bir Cihaza 640 Mı Öneriyorsunuz Dedim Oda Stok Durumu Şu Anda Böyle İsterseniz Pazartesi Tekrar Arayın Sorun 1520 yada 930 Varsa Ona Göre Değişim Sağlanabilir Dedi Ücret İadeside ancak Resmi Evraka Göreymişte Bilmem Ney Hakem Heyetine Gideceğim Anlayacağiniz :D
TFF deki hakemlerde bu hakem heyeti gibi olsa keşke :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt