afwerker
Üye
İnşallah seninde güler kardeşimValla dostum adına çok sevindim birimizin yüzü gülsün![]()
burda hepimiz bir aileyiz sonuçta 
İnşallah seninde güler kardeşimValla dostum adına çok sevindim birimizin yüzü gülsün![]()
burda hepimiz bir aileyiz sonuçta 
hangi cihaz dostumo?Benim fatura tutarı 1250 tl ne verirler bana?
Arkadaşlar selam. Teleservisten cihaz takibi yapmak için nasıl giriş yapıcam. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Tamam yaptım teşekkürler.Evet dahil bugün 20 is gunum doldu microsoft 10 is gunu daha haklari var dedi yasal olarak ondan sonra biz devr aliyoruz dedi 10 gün daha bekleyeceğim bu durumda
Elinde TRI ile başlayan kod var mi
Tamam yaptım teşekkürler.
Benim biaz geç kaldı. Değişim dediler 5 gün oldu eli kulağındadır gelir yakında. Bu arada lumia cihazım değil serviste olan lumia sapasağlam kullanıyorum. Servisteki cihaz lenovo.Dostum eger istersen senin de sürecini paylasalim basliga ekleriz
Hayır cihazı tamire alıyorlar tamir yapılamıyorsa yada yedek parçası yoksa cihaz değişimi oluyor yani tamamen servise kalmış benim yaşadığım gibi bakmadan geride gönderebilirler.Bişi sorcam cihaz değişimi nasıl oluyor? Teleservice'e ön kayıt olurken "sorun" kısmına sorunları yazdıktan sonra cihaz değişimi istiyorum mu yazcam?
Diyelim ki servise gönderdim 20 işgünü dolduğunda değişim isteme hakkım var mı? Teleservice'i mi ariyim bunun için yoksa microsoft türkiyeye mi yaziyim?Hayır cihazı tamire alıyorlar tamir yapılamıyorsa yada yedek parçası yoksa cihaz değişimi oluyor yani tamamen servise kalmış benim yaşadığım gibi bakmadan geride gönderebilirler.
Bu ne acele hele bir gönder bakalım.Diyelim ki servise gönderdim 20 işgünü dolduğunda değişim isteme hakkım var mı? Teleservice'i mi ariyim bunun için yoksa microsoft türkiyeye mi yaziyim?
Bende lumia yok. Ben laptop'umu göndermiştim maltepedeki teleservice'e bu yüzden soruyorumBu ne acele hele bir gönder bakalım.
telefon olsun laptop olsun hepsi aynı mantık teleservice olduğu sürece.Nereden bakıyorsun?Arkadaşlar Microsoft sitesinden garantinizi sorguladığınızda garanti gözüküyor mu? Benim 1 yıl önce hepsiburada'dan aldığım lumia 925 için garanti dışı yazıyor