telefonunuzun başıne gelen en kötü olay...

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
TELESERVİCE yollamış olmam

JayJayyy

Üye
bi kere halıya düştü o

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
son bombayı patlatıyorum bnm n73 apartmanda merdiven bosluguna dustu indim hemen baktım anakart tuz olmuş ekranda gitmiş kasa yoktu onu bulamadım gorduklerimi attım cope şimdi 5800 XM almayı dusunuyorum gitti guzelim tel ama zaten hafıza kartınıda bulamadım

nonamex

Üye
D900i kaydırmalı telefon

Kuma düşürdüm, tüm kaydırması kum dolduydu tek elle açabilmek imkansızdı ve nereye koysam içinden kumlar dökülüyordu :islik

thehero660

thehero660

Üye
hımm güzel olabilir güzellll

tlgcn38

tlgcn38

Üye
tatilde balkondan düştü indim aldım 2 yeni sms yazıyodu :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Cebimden afedrsnz TuvaLeT deLiğine düşTü xD beyaz w810 : (

Mert

Mert

Üye
Derste cebimden düştü. Çizik içinde.1mm derinliğinde falandır çizikler

kralmali

kralmali

Üye
en kötüsü heralde benim telime oldu caddede yürüyordum dar bir kot giydiğim için telefonu cebimden çıkarmak için zorladım elim çıktığında tel birden yola fırladı kurtaramadım dolmuş ezdi...:karisti:

bu arada ozamanki telim e250 idi...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende n72 vardı kardeşim telefonu 6 kattan aşşagı düşürdü ve telefon paramparça :D

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
bişey yazamıyorum artık gulsemmi ağlasmmı? :D

Paradise_87

Paradise_87

Üye
benimde 3310 vardı normalde sinirlenince vurdummu 3 parça çıkıodu ama son seferde 4 parça çıktı o günden beri haber alamıyorum :D

:) 3310 İlk Düşülerde En Fazla 3 E ayrılıyor ön kapak arka kapak tuş takımı benimde son düştüğünde 4,5 parca olmuştu arka üst kısımdaki beyaz kısım ve ordaki bir takım ince metalikler dökülmüştü.

Anußis

Anußis

Üye
benm 5310 mahallede maç yaparken şut çektim cebimden cıktı en az 7 metre uzağa fırladı :D sürüne sürüne arka kapagı kırıldı :D

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Tabi bataryasını unutmamak lazım :)

Anußis

Anußis

Üye
bu bataryalar bi gün elimizde patlayacak ama dur bakalım :D

mahmut_hoca

Üye
2 gün önce tuvaletin deliğine düştü....

tabii ki çıkardım... pis suyun içinde bolca yüzdüğü için musluğun altında bir güzel yıkadım... 2 gün hiç kullanmadan sıcak ortamlarda beklettim. (Urfa zaten sıcak olduğundan oturma odasında beklettim.)

Bugün bataryayı, sim kartı ve hafıza kartını taktım. hiç bir sorunla karşılaşmadım ve telefonumu şu an esikisi gibi kullanıyorum...

Anußis

Anußis

Üye
kardeş telefonu tuvaletedemi götürüyon :D

candidcocuk

Üye
Arkadaşımın :allalla:Cok eskiden Siemens Cx65 telefonumun yanlışıkla üzerine basıp ekranını göcertmesi ! :off::vur

nursah35

Üye
ne olsun çalındı :D
en kötüsü benimki masraf 650 lira :D

Üst Alt