telefonunuzun başıne gelen en kötü olay...

Sponsorlu Bağlantılar

Bora

Bora

Üye
Benim telefon makinede yıkandı.Makineden Metalica müziği gelmeye başlayınca farkına vardık.Kurtardık telefonu.Kısadevre yapmış yavrucak heralde. Kendini kurtarmak için müzik açmış diyelim :ehe

mami24

mami24

Üye
tatile giderken bavulları kucağıma almıştım o sıra bi tarafı camına gelmiş sonuç kırıldı 60 tl

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
En kötü Olay Sim kartı takayım derken kapak düştü çok ufak Ykın gözlükle anca görünen bi çizik oldu..

GrabellA

GrabellA

Üye
benimde 3310 vardı normalde sinirlenince vurdummu 3 parça çıkıodu ama son seferde 4 parça çıktı o günden beri haber alamıyorum :D

passiv€ aggressiv€

Üye
benimde telefonum merdivende otururken cebimden düştü yaklaşık 4 basamak yuvarlandıktan saonra durdu ekranında gözle görünür çizikler var telefonumda 5700 herkese geçmiş olsun ...

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
sizede geçmiş olsun

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bana Yok mu?:(

--------------- Ekleme ---------------

. :D

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Bende evden çıkarken merdivenlerden telefonu cebimden çıkarayım derken bir fırladı önce merdiven basamağına çarptı sonra sekti bir de duvara çarptı...Telefon batarya kapak sim kart olmak üzere hepsi ayrıldı....Telefonu güzelce aldım elime hemen topladım...Hala daha çalışıyor maaşallah bir sorun yok fakat kasada çizikler var...

oguziverson

oguziverson

Üye
bi kez otururken cebimden yumuşacık koltuğa düştü ne üzülmüştüm bişey olcak die çizilmedi bile ama :kop::ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
Telefon elimden düştü ve ekranı masmavi oldu. Hâlâ da mavi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
darülmendep O nasıl oldu??:D1110 mu?

Emperian

Emperian

Üye
u600'üm vardı, üzerine yaklaşık yarım çay bardagı kadar su döküldü, kafayı yedi zavallıcık. Telefoncu filan kãr etmedi.

modalist_02

modalist_02

Üye
benim telefonumda dustu antenı kırıldı :) antensız kullanıyorumm mecburen

harbiyelim

Üye
seninkide bişey mi arkadaşım, benim telefonum bir yere gittiğim bir gün tuvalette cebimden tuvaletin deliğine düştü ....... 6300 dü ve çok sevdiğim ayrıca da çok rahat kullandığım bir telefondu ama oradan geriye almam da pek mümkün değildi doğrusu ...
yani sen haline şükret bence :)

muhammed83

muhammed83

Üye
benim telefonda birkeresinde wc ye düştü en kötü olay bu olsa gerek

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
gecmiş olsun

merty24

merty24

Üye
alaha şükür pek bişey olmadı bu güne kadar benim tele sadece 10-15 kere halıya 3-4 kez sokakta düştü bu arada herkeze geçmiş olsun

mmzzkk

mmzzkk

Üye
valla benim n81 çok fazla yere düştü ama sadece hafıza kartı fırladı beton(yoldaki kaldırım), halı(ranzanın 2. katından), fayans(BANYO:)), tahta(evde), toprak(köyde tarlada)... her türlü zemine düştü.

xD.. benim n81 de aynen öyle kardeşim..N81 ve 7610 nun üstüne sağlamlıkta tanımam.. (maaşallah) ;")..

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
gecmiş olsun

Üst Alt