telefonunuzun başıne gelen en kötü olay...

Sponsorlu Bağlantılar

xxxooo

xxxooo

Üye
beyler benim 2 . başıma dün geldi annemin 3310 bendeydi 10. kattan düştü telefondan eser yok (anakart hala sağlamdı xD)

tome_94

tome_94

Üye
5310 3.kattan düştü.Tel kapanmadı bile süper sağlam bişi

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
tome_94 o nası bi tel. yaw?

8487

8487

Üye
6230i marka tlf ilçe stadından aşşa düştü ama yükseklik 2 kattan fazla tlfna bi çizik bile olmadı yer beton olmasına ragmen

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
6230i marka tlf ilçe stadından aşşa düştü ama yükseklik 2 kattan fazla tlfna bi çizik bile olmadı yer beton olmasına ragmen
(pardon:mahcup: ) yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh! o nasıl bi tlf yaaw?

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
6630 merdıvenlerın ta basından aşagıya bende yardım almadan ındı
n95 benle birlikte 2-3 kez topa benle birlikte kafa atmaya çalıştı ama denk gelmedı kendını yerde buldu baya bi çizikler oldu
n73 oda benle top oynardı herseferınde düşerdi yere

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
benimkide 6630 benimkide merdivenlerden dustu :D

mami24

mami24

Üye
benimd ekran kırılmıstı n70 60 ytlye kapattık isi tanıdık vardA:):)

prime

prime

Üye
bnm telefonu arkadaşa vermiştim 1 günlüğüne. klozete düşürmüş. tamirciye götürdük. tamirci içinde asit çıktı deyince biz gülmekten yere yıkıldık:)

Solamente

Üye
:( benim N72 im yeğenimin gazabına uğradı :D 2 .kattan balkondan fırlattı :agla çok seviyodum pembe pembe abişimin bana doğum günü hediyesiydi .... Çalışmadı bi daha

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
huhhahahahaha... gecmiş olsun

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
up up up up MOD ADMİN KNUYU UPLARMISINIZ SİLİP BİDAHA ACMAK İSTEMİYORUM

masterayfox

masterayfox

Üye
ya arkadaslar bende de ı phone vardı inşaatta calısırken cebimden fırladı bir baktım ı phone su dlu kamyonun arkasına inmez mi.

Forumda mesaj yazarken argo vs. küfür gibi kelimeler kullanmayınız.

AzizDemir

AzizDemir

Üye
bende e250 ile denize girdim 10 dk beraber yüzdük...

ilivic

ilivic

Üye
Benim 5210 vardı motorla giderken elimden düştü ve asvalttan beni baya bi takip etti:))

nbp75

nbp75

Üye
Benim en kötü olayım samsung d820 yi 2. Kattan aşağıya düşürmüştüm.neyseki telefonda hiçbir sorun olmadı :)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Benimkininb başına hiç bir olay gelmedi ekranının seffaf bandı bile duruyor üstünde kılıfında taşıyordum hiç bi hasar yoktu telde annem tak balkondayken aşağıya düşürdü balkonun içine yani sonuçta orasıda fayans telefonun hafıza kartı takıln yeri biraz dağıldı en kötüsü bu ondan önce 3310 un vardı teli tavana atıyosun bi tavan vuruyo orda hızlanıyo bi de yere çarpıyodu telin bataryası bile dağılmıyodu.2-3 kere içini açtım en son parçasına kadar söktüm taktım gene de çalışıyo

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
benim n 73 ekranı jelatinsiz cizildi incecik hemde cebimde?!

crazyfool_res

crazyfool_res

Üye
:):):)slm bnm eski tel. 6300 tuvalet deliğine düştü :D:D:D

ses kartı yandı
görüntü kartı yandı
telefonu açmaya çalıtığımda vuzuduadsua diye sesler çıkarıp açılmıyordu :):)

:sn::sn::sn:

kopgit

Üye
benim n73 baya düştü üstünde çizikler var ama en ilginci arkadaş e250 yi tuvaletin deligine düşürdü sonra onu ordan aldı baya bi deterjan sabun ne bulduysa yıkadı sonra kaloriferde kuruttu hala kullanıyo 6 - 7 ay oldu hala sağlam nasıl oldu anlamadım valla :D

Üst Alt