telefonunuzun başıne gelen en kötü olay...

Sponsorlu Bağlantılar

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzun başıne gelen en kötü olay...
Evet başlıktaki gibi telinizin başına gelen en kötü olay.
Ben başlıyorum;merdivenlerden inerken telefon cebimden fırladı :vur ve ekranı paramparça oldu.yeni bir kap ve ekran almam gerekliydi telefonum 6630.bide bu olaydan ders çıkarıp,(sizede öneririm)''CRYSTAL CASE'' kullanıyorum. 70 Ytl telefoncuya gitti.

Sizin telefonlarınızada geçmiş olsun...:agla

xkadir61

xkadir61

Üye
valla bizimde n80 in ekranı kırıldı.
ama senin kadar şanslı değiliz, çünki sıfır ekranı 115 ytl

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
oooow.geçmış olsun

xxxooo

xxxooo

Üye
benimde 5300 cebimden düştü hoparlörü ve tuşları gitti :s çok garip demi

kaan0

kaan0

Üye
valla benim n81 çok fazla yere düştü ama sadece hafıza kartı fırladı beton(yoldaki kaldırım), halı(ranzanın 2. katından), fayans(BANYO:)), tahta(evde), toprak(köyde tarlada)... her türlü zemine düştü.

aspıre

Üye
benim telefonum ımeı kodu silindi servise götürdüm bide 1.kattın penceresinden düştü iyii arkasına doğru düştü arka kapağı çıktı ....

osmanhah

Üye
3310 cep telefonumu kaza ile 3. kattan düştü 7 ay öncede n90 ı cocuklar su dolu bardağın içine koymuşlar sabaha kadar telefon su ya maruz kaldı birdahada kendine gelmedi

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
3310 cep telefonumu kaza ile 3. kattan düştü 7 ay öncede n90 ı cocuklar su dolu bardağın içine koymuşlar sabaha kadar telefon su ya maruz kaldı birdahada kendine gelmedi
hahahahahhh... hiç güleceğim yoktu.:ehe

--------------- Ekleme ---------------

valla benim n81 çok fazla yere düştü ama sadece hafıza kartı fırladı beton(yoldaki kaldırım), halı(ranzanın 2. katından), fayans(BANYO:)), tahta(evde), toprak(köyde tarlada)... her türlü zemine düştü.

bidahaki telefonum N81 olacak.Oha falan oldum yani.

Dwyane_Wade

Üye
6610 telefonumun kapağı 3 kez kırıldı...:)

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acaba konuyu yanlış yeremi açtım?
Hepinize geçmiş olsun...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
1 hafta önce tel yere düşdü bende tekme attım:kop:

Endo.16

Üye

senin telefon çok zarar görmüş benim ilk telefon Motorola idi. Kardeşim klozete atıp sifonu çekti.:ehe:oke:

turbocat

Üye
siz ne diyorsunuz yahu siz yinede şanslısınız.adamın elinde cep telefonu piliyle patlayıp adamın parmaklarını koparmış.

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
su ana kadar en kötü olay benim telde
ewde yürürken elimden fırladı masanın köşesine çarptı kapak ayrı bi yerde batarya koltugun altına kaçtı telefonu alalı 1 hafta oluyodu telefon saglam cıktı ne de olsa çelik kasa yaw:ehe
ee ne demişler ::slogan::
(e50 az yakar çok kaçar:yuru)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
siz iyiisniz ya kapak kırılmış ya bir yere düşmüş benim cep n95 alallı 3 hafta oldugunda nazar degdi 1-telfonum kumsalda kumların içne daldı çıkartık kendi çapımızda temizledik ilk aylar kumun kızak içindeki sesleri geliyodu sonra geçti.hiç sorun yok.
2-1kattan düştü tepelemesine ön kameranın gümüş yerin biraz yanında ufak bir çizk oluştu.
3-mutfakta betona,odada 1001 defa halıya düştü hiç bişey yok maşallah ne kamera nede telefonda taş gibi..
Nokia yapıyo abii

bafralimk

bafralimk

Üye
Benim 6680 cep telefonum düştü önce masaya sonra sehbaya sonrada yere vurdu küt diye ses geldi çok korktum ama sadace ses entegreleri hasar gördü sesi cok azaldı başkada bişe olmadı (ama ben desimi aldım herkese telefon vermeyecem ):d

Whispeя

Whispeя

Üye
benım telefon 4. kattan düştü cizik bile yok

3210

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
    Konu Sahibi
hepsini okudum... hem komik hem acı :) tekrar geçmiş olsun

Üst Alt