telefonunuzun başıne gelen en kötü olay...

Sponsorlu Bağlantılar

hüseyinyalcin

Üye
benim garıya sinirlenip 3310u kaç kez duvara fırlattım hala daş gibi maşallah .d.d

Buraxlive

Buraxlive

Üye
5800 yeni aldıgımda yere düşürdüm cok canım yanmışdı :D

mustafa603

mustafa603

Üye
6130um vardı, çok fazla özelliği olmamasına rağmen çok severdim. Cebimdeyken tuvalete düşürmüştüm.Tabi panik yapmıştım (4sene önce). Hemen bi poşetle alıp deterjanla yıkadım. Fönle kurutmaya çalıştım. Bi yarım saat sonra açmaya çalıştığımda açıldı, sonra gözlerini kapadı :ehe.
Telefonu çekmeceye attım başka telefon aldım falan. Aradan 5 ay geçti çekmeceyi kurcalarken gözüme çarptı, açmaya çalıştım tak diye açıldı ve yaklaşık 1 sene daha kullanmıştım. :d: Motorla giderken düşürdükten ve 6 parçaya ayrıldıktan sonra bidaha kendine gelemedi. Çöpe emanet ettim :d:

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlarla top oynarken telefonda konşuyordum ozamanlar n93 ümüz vardı arkadaş bir çaktı topa şakk tam telefonuma isabet etti konuşurken teleon havaya uçtu pili bir yere kapağı bir yere neyse topladım çalıştı hiç birşeyde olmadı sert zemine düşmüştü.:pro2::pro2:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla öle çok kötü bi durum olmadı şu ana kadar.bir tek eski 5310 umun üstünde baya genişçe açık vardı.telefon 2 ye ayrılacak sanıyordum.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
On defa düşürdüm Maşallah taş gibi arka kapak çıktı sadece.Emekli Sony Ericsson K530i:ehe

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Aslında 6630 dayanır o tür işlere ama nolduysa:ehe

byilmazZ

byilmazZ

Üye
ben n73 ile futbol maci yaptigmizi hatirliyorum .d

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
6130um vardı, çok fazla özelliği olmamasına rağmen çok severdim. Cebimdeyken tuvalete düşürmüştüm.Tabi panik yapmıştım (4sene önce). Hemen bi poşetle alıp deterjanla yıkadım. Fönle kurutmaya çalıştım. Bi yarım saat sonra açmaya çalıştığımda açıldı, sonra gözlerini kapadı :ehe.
Telefonu çekmeceye attım başka telefon aldım falan. Aradan 5 ay geçti çekmeceyi kurcalarken gözüme çarptı, açmaya çalıştım tak diye açıldı ve yaklaşık 1 sene daha kullanmıştım. :d: Motorla giderken düşürdükten ve 6 parçaya ayrıldıktan sonra bidaha kendine gelemedi. Çöpe emanet ettim :d:
Aynı olay geldi başıma tualet:oke:

----------Eklendi @ 20:16:22 ---------- Yazıldı @ 20:15:21 ----------

Benim 6630 tualete düşmüştü poşetle aldım kurutma makinesi ile kuruttum açıldı bi kere denizdede öle oldu yine kurutunca düzeldi sonra duvara saatde 100 km hızla neredeyse:d: çarpdırdım bişey olmadı halen çalışıyor tabi kullanmıyorumda:oke:

power.145

power.145

Üye
kardeşim 7610 numu akwaryuma sokmuş çıkardım havluya sardım içini flan kuruladım ama bi süre sonra çalışmadı :d: garantıye gonderdım bıraz ucret aldılar ama yaptılarneyse yıne dusurmelı kaldırmalı takılıyoruz telle bu sefer balkon kapısı acıktı tel yerdeymiş bn koltuktan kalktım yanlışlıkla tele bı tekme:aha: tel 4. kattan aşagı uctu :aha: ama şanş benden yanaymış o ara doğalgaz hattı döşeme işlemi wardı mahallede o parke taşlarını sokup kumu tekrar koydukları yumusak yere düşmüş kapağı fılan cıktı ama olsun çalışıyor hala :heyo: gerçi karşı tarafa ses gtmıyor galıba suan bılmıyorum bayadır kullanmıyorum |-)

dufy85

dufy85

Üye
uludağa gittiğiim otobüste telefonu unuttuğumu anlayınca otelden çıkıp yana döne otobüsü aramaya başladım.

buarada kar tipi ve fırtınadan dolayı dondum botlarımda dayanamadı su geçirdi derken bir aşağa bir yukarı dağda buldum otobüsü.

daha doğrusu tam giderken otobüse yolda rastladım telefondan umudu kesmiş bir şekilde otele doğru giderken :D

anlicanız telefona bi halt olmadı olan bana oldu :kop::kop::kop:

buket2

buket2

Üye
:) bende merdivenlerden inerken tlf elimden düştü bi güzelde tekme attım tabi farketmeden, karşı duvarda dağıldı...yerden topladım parçaları birleştirdim valla eskisinden güzel oldu :)))) eski telefonlar çok sağlamdı ama şimdi olsa ne ekran kalır ne bişey... ne derler eski topraklara bişi olmaz bizim telefonlar concon kaldı onların sağlamlığı karşısında:aha:

technoshark

technoshark

Üye
bir gün bir sinirlendim :) telefonu bir patlattım :D başına gelebilecek en kötü şeydir aynen pil çıktı kapak dağıldı taktım çalıştı :D

kea_

kea_

Üye
Az önce 6630'umu oviden güncellerken hata verdi ovi ve tel şuan hiçbir tepki vermiyor. Öldü galiba:(

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yolda giderken telefonu cebimden çıkarıyordum elimden asfalta düştü fazla bişey olmadı hafif ekranda çizik oluştu
gidip telefoncudan bi kılıf aldım onuda arkadaş aldı

myth_1905

myth_1905

Üye
benim telefonumun başına gelen en büyük olay symbian işletim sistemi olması :ehe (5800 xm )

Üst Alt