anlatım çok kötü.anlayan var anlamayan var.daha akıcı daha detaylı şekilde anlatabilirdin.hiçbirşey anlamadım ama neyse.
Telefon bizi yapılacaklara not ekledik diye acele işi var sandı ondan mı hızlandı
D
Ama bi arkadşnda dediği gibi fark ama menu ajanda ve sessiz dış mekan... gibi ayar değiştrme falan oralarda uygulamalarda falan fark hissetmiyorum.5800
aşırı hızlan bi problem olmasın yanmasın telefon elimde 
Sen anlamamışsın mesajları oku herkez yapmış saten bundan daha çok detaylı nasıl anlatılır bilmiyorumanlatım çok kötü.anlayan var anlamayan var.daha akıcı daha detaylı şekilde anlatabilirdin.hiçbirşey anlamadım ama neyse.
merak etme bişeycik olmaz dostumöncelik diye bir seçenek yok bende?
--------------- Ekleme ---------------
pardonn ben tarih'e not ekle demişim özür dilerim
Büyümü bu =))) Niye böyle hızlandı ne alaka yaTelefon bizi yapılacaklara not ekledik diye acele işi var sandı ondan mı hızlandı
D
![]()
Ama bi arkadşnda dediği gibi fark ama menu ajanda ve sessiz dış mekan... gibi ayar değiştrme falan oralarda uygulamalarda falan fark hissetmiyorum.5800
Bu arada ben 2tane speed 2tane qoukie mi ne ondan yaptım yanlışlıklada telefon durdukça hızlanıyor cidden şu anda uygulamarda falan da fark arttıaşırı hızlan bi problem olmasın yanmasın telefon elimde
![]()
2 tane mi yaptın daha da çokmu hızlandı D:oda bir sonuçtırvalla birader tek tek yaptım. her yere girdim ama sadece menü girişi hızlandı. ayarlara müzik çalara vs girerken hiç bi değişiklik yok. 5-10 sn bekletiyor. telefon 5800 xm... yinede eline sağlık
Rıca ederim5800 denedim süper...
Rıca ederim_є_®_¢_α_N_™;2556883' Alıntı:Teşekkürler..
Ne mutlu bana5230 da da denedim hızlandı !!!

yapıcak birşey yokben bi fark hissetmedim N96 da!
N73 de denermisinvay bee n 73 bile varda n 95 yok hıh küstüm![]()
o kadar hızlı diosundaha çok mu hızlandı bilemem 1tane yapmadan 2şer tane yaptım malumama en çok ta ajandada daha ben ajandaya basmadan açacak yakında ondan korkuyorum
![]()

evet N72 kullanıyorum ama bi fak göremedimdostum cok tesekkur ederım.telefonum son gunlerde cok yavaslamaya baslamıstı.senın sayende telefon suan fısek gıbı ucuyor(Telefon: Nokia N73 Music Edition)
dostum senın profilde n72 kullandıgını gordum n72 de ıse yarıyormu acaba ?
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş seninki:=)=)evet N72 kullanıyorum ama bi fak göremedim
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı olmuş seninki:=)=)
ama hızlansa çok güzel olurdu bea
bu arada 5800 basar basmazmı giriyorEvet. basar basmaz. ev ekranı denen yerdeki mesajlar gibi ikonlara giriştede baya hızlanma var dokunduğun an orada. Bide ben çiftli yaptımya telefon veriyo çoşkuyuama hızlansa çok güzel olurdu bea
bu arada 5800 basar basmazmı giriyor

Denedin mi? Garip doğru. Ama 'fark' fark edilmeyecek kadar az değil...anlamsız aylar önce de paylaşıldı allah aşkına speed yazmayla telefon hızlanır mı yaaa..turn yazalım dönsün run yazalım koşsun fly yazalım uçsun ozaman
Evet. basar basmaz. ev ekranı denen yerdeki mesajlar gibi ikonlara giriştede baya hızlanma var dokunduğun an orada. Bide ben çiftli yaptımya telefon veriyo çoşkuyu
seninkide hızlanaydı iyidi![]()
Denedin mi? Garip doğru. Ama 'fark' fark edilmeyecek kadar az değil...

anlamsız aylar önce de paylaşıldı allah aşkına speed yazmayla telefon hızlanır mı yaaa..turn yazalım dönsün run yazalım koşsun fly yazalım uçsun ozaman
aynen hızlansaydı iyidi yaw![]()
nese ögrendigin iyi oldu![]()
bu arada cevap içinde sagol
![]()