Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle
Sormak istedğim şey
Bu notları ekledikten sonra tarihi orjinale geri döndürecekmiyim.
Eğer döndürmeyeceksek pek iyi olmayacak. konuyu e71 de test ettikten sonra tekrar yazacağım.
Saygılar.
punqermojo
Üye
Konu Sahibi
yorumlar için ben teşkkr ediyorum size
timurlek58
Üye
tesekkürler.
busdriver
Üye
e72 031.023 de denedim . ram takmış gibi hızlandı helal olsun .
ONERI::telefonunuzun hizilanip hizlanmadigini anlayabilmek icin telefon menude iken yan cevirin ve ekranin kac saniyede acildigini gozlemleyip ona gore yorum yapin .. bu telefonun hizlanip hizlanmadigi acisindan belirleyici olacaktir.. sadece kendim icin soyluyorum ben pek bir degisiklik hissetmedim.. ama bu demek degildirki bu yontem hic bir ise yaramiyor sonucta kendi telefonlarinda belirgin degisimi hissettigini yazan bircok kisi var.. birde yuklu uygulama sayisi ne kadar coksa menu okadar gec acilir... kendi telefonumda cok sayida yuklu uygulama var...bundan kaynaklanmis olabilir..
Bu şekilde anlaşılmaz çünkü, v50 sürümüyle birlikte sensör olayında kimine göre hata kimine göre iyi bir olay sensör hareketi 2-3 sn sonra oluyor sebebi de eskiden her harekette dönüp durmasıdır bana göre de hata veya yavaşlama değildir. Ben bu olayı dün denedim menüye müzik çalara vs. bariz çok hızlı giriyo.
3405
Üye
5800 da denedm menüye ve diğer uygulamalara girişler anlaşılır derece yükseldi.. teşekkürler.
Bu şekilde anlaşılmaz çünkü, v50 sürümüyle birlikte sensör olayında kimine göre hata kimine göre iyi bir olay sensör hareketi 2-3 sn sonra oluyor sebebi de eskiden her harekette dönüp durmasıdır bana göre de hata veya yavaşlama değildir. Ben bu olayı dün denedim menüye müzik çalara vs. bariz çok hızlı giriyo.
ben nokia 5730 da denedim ciddi anlamda farketti çok teşekkürler yalnız bi sorum var telefonumda mesaj yazarken tel çok yavaşlıyo mesaj uzadıkça daha da çok yavaşlıyo acaba yapabileceğim bişey yok mu ???
ben nokia 5730 da denedim ciddi anlamda farketti çok teşekkürler yalnız bi sorum var telefonumda mesaj yazarken tel çok yavaşlıyo mesaj uzadıkça daha da çok yavaşlıyo acaba yapabileceğim bişey yok mu ???