Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

wairhumer

wairhumer

Üye
v51 + bu sayede telefon ucuyor neredeyse tıklamadan acılıyor uygulamalar supersın usta saolasın :D

kain061

Üye
benim n97 çok bariz bir fark göremedim..ekran uyarı işaretleri birazdaha hızlı gelip gidiyor..mesela sessize aldığımda sessiz mod yazısı çabuk kayboluyor..buda telefonun hızlandığını göstermiyor fikrimce:) teşekkür butonuna basayım emeğe saygı

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
tşkkrler arkadaşlar

taha@27

Üye
telefonda anında ızlanma oldu teşekkürler

tfa

Üye
5800 da denemedim hızlandı. tşk.ler.

daniel_23

daniel_23

Üye
Denemeden hızlandıran arkadaşı çok tebrik ediyorum bende almadım telefonu acaip hızlandı :D

ysftrgt47

Üye
abeyy saolasın ben daha yeni almışam e71 bana biraz yardımcı olursan sevinirim...

tagu36

Üye
Selamlar, 5800 üzerinde denedim menü içerisinde gerçekten bir hızlanma yakaladığımı itiraf etmeliyim ))

Morwenath

Üye
arkadaşlar e71 de denendi sonuç olumlu ;) daha önceden menüye girerken takılıyordu ama şimdi takır takır giriyor ;) yalnız yapılacak notlarını silmeme geret değil mi?!? ekranda yer kaplıyor da :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Bunları yapıp kaydettikten sonra Ajanda'dan çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..

Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )

Sonra tekrar ajandaya gelip çıkış diyerek sonlandırın. Ve hızı hissedin.. (burayı anlamadım) :hmmm

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar

exorcist

exorcist

Üye
n70de açılıyor

The Lich King

The Lich King

Üye
teşekkürler hızlanma var 5800da

thq_r

Üye
vallahi oldu süper bi olay

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Başkaları Yok öle birşey diyor ama bunca insan yalan sölemiyor :)

saganeee

Üye
x6 da işe yarar mı çok merak ettim :) kolay gelsin

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
arkadaslar n79 da denedim herhangi bi degisiklik yok (telimin hizi iyi aslindaztn symbianin siradan bi tel gibi bastigin an butun seyleri yapmasini bekleyemezsin nokia bilerek bole yapior fln diolar ama ole yada bole symbian digerlerine gore ezelden beri yavas (ve iyi) islior yine de tskler..

Üst Alt