Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet3131

Üye
E71 de çok bi fark göremedim bazı arkadaşaların dediği gibi psikolojikde olabilir yada e71 zaten yeterince hızlı belki daha fazla hızlanamıyordır :)

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
E71 de çok bi fark göremedim bazı arkadaşaların dediği gibi psikolojikde olabilir yada e71 zaten yeterince hızlı belki daha fazla hızlanamıyordır :)
5800 da baybir fark ediyor dostum

cesur24

cesur24

Üye
ya tel yavaşladı ama galiba biraz da fazla yüklendim hızlandı diye

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
walla bravo

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
rıca ederim ne sonuç adldın hızlandı dımı :)

--------------- Ekleme ---------------

N95 8GB ta olmadı yapılacak menüsü yok
olması lazım :s benim telefonda ofis klasöründe bir denermisin? varıdr yaa nasıl olmaz.S
araçlardan yardım bölümüne gir oraya yaz yapılıcak çıkar orda yazar saten menü/öfis falan ;)

Menü/uygulamalar/ajanda ya gir seçeneklerden yapılacak görünümüne gir yeni kayıt kısmına gir ordan yapılacak yazan yerden yapabilirsin
cevap için teşekkürler

erciey50

Üye
teşekkürler...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
La.... :D Menüye geçerken falan çok hızlandı :D Mantığını çözemedim, ram yükseltme gibi bir durum zati olamaz :hmmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yaw yürüyin gidin ya speed meed yazmakla olmaz bu iş saçmalıktan başka bisey deıl bu biri uydurmuş herkes te hızlandı diyo :)

officialavarees

officialavarees

Üye
tsk

ozanazy

ozanazy

Üye
Manyak bir hızlanma oldu :) inanmadım denemek istemedim ama denedim oldu. Bir zararı olmasın rami boşalttım sanki :)

Qarez98

Qarez98

Üye
Süperrr , Farkedilir Bir Hızlanma Var ..
Teşekkürler

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
yaw yürüyin gidin ya speed meed yazmakla olmaz bu iş saçmalıktan başka bisey deıl bu biri uydurmuş herkes te hızlandı diyo :)
uydurma degil dene ozmn

al dostum üyelerin cevap ları sana cevap olmuştur umarım :evet:

Manyak bir hızlanma oldu :) inanmadım denemek istemedim ama denedim oldu. Bir zararı olmasın rami boşalttım sanki :)
iyi ne mutlu sana arkadaşım işine yaradıysa ne mutlu bana :) :op:

Süperrr , Farkedilir Bir Hızlanma Var ..
Teşekkürler
rıca ederim dostummmm (h)

Rıca

fatih5825

fatih5825

Üye
5800'da yaptım güzel söyledıği gibi hızlandı tlf tşkLer.. Kardeş..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öyleyse eyvallah :D
N73 te çalışır mi, yaa kaç kere dedik şu programları winrar yapmayın diye, sertifika hatası veriyor yardım, Allah razı olsun kurban, dosya bozuk, link ölmüş gibi cevaplardan farklı olsun diye etmemiştim :D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Eskiden 6630da bir faydasını görememiştim..

Εthnic

Εthnic

Üye
ONERI::telefonunuzun hizilanip hizlanmadigini anlayabilmek icin telefon menude iken yan cevirin ve ekranin kac saniyede acildigini gozlemleyip ona gore yorum yapin .. bu telefonun hizlanip hizlanmadigi acisindan belirleyici olacaktir.. sadece kendim icin soyluyorum ben pek bir degisiklik hissetmedim.. ama bu demek degildirki bu yontem hic bir ise yaramiyor sonucta kendi telefonlarinda belirgin degisimi hissettigini yazan bircok kisi var.. birde yuklu uygulama sayisi ne kadar coksa menu okadar gec acilir... kendi telefonumda cok sayida yuklu uygulama var...bundan kaynaklanmis olabilir..

rbg12

rbg12

Üye
kesinlikle işe yarıyor sağol kardeşim :D

Üst Alt