Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

pavelnedved

pavelnedved

Üye
anlatım çok kötü.anlayan var anlamayan var.daha akıcı daha detaylı şekilde anlatabilirdin.hiçbirşey anlamadım ama neyse.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
anlatım çok kötü.anlayan var anlamayan var.daha akıcı daha detaylı şekilde anlatabilirdin.hiçbirşey anlamadım ama neyse.

Gayet net , açık , anlaşılır anlatılmış.

Keşke sadece eleştiri yapacağına bir de konuyu açanın emek vererek bu konuyu hazırladığını ve teşekkür etmen gerektiği aklına gelseydi..

YsF_90

YsF_90

Üye
valla birader tek tek yaptım. her yere girdim ama sadece menü girişi hızlandı. ayarlara müzik çalara vs girerken hiç bi değişiklik yok. 5-10 sn bekletiyor. telefon 5800 xm... yinede eline sağlık

tlgcn38

tlgcn38

Üye
öncelik diye bir seçenek yok bende?

--------------- Ekleme ---------------

pardonn ben tarih'e not ekle demişim özür dilerim

Büyümü bu =))) Niye böyle hızlandı ne alaka ya :) Telefon bizi yapılacaklara not ekledik diye acele işi var sandı ondan mı hızlandı :DD :D :D Ama bi arkadşnda dediği gibi fark ama menu ajanda ve sessiz dış mekan... gibi ayar değiştrme falan oralarda uygulamalarda falan fark hissetmiyorum.5800

Bu arada ben 2tane speed 2tane qoukie mi ne ondan yaptım yanlışlıklada telefon durdukça hızlanıyor cidden şu anda uygulamarda falan da fark arttı :D aşırı hızlan bi problem olmasın yanmasın telefon elimde :D

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Sen anlamamışsın mesajları oku herkez yapmış saten bundan daha çok detaylı nasıl anlatılır bilmiyorum

öncelik diye bir seçenek yok bende?

pardonn ben tarih'e not ekle demişim özür dilerim

Büyümü bu =))) Niye böyle hızlandı ne alaka ya :) Telefon bizi yapılacaklara not ekledik diye acele işi var sandı ondan mı hızlandı :DD :D :D Ama bi arkadşnda dediği gibi fark ama menu ajanda ve sessiz dış mekan... gibi ayar değiştrme falan oralarda uygulamalarda falan fark hissetmiyorum.5800

Bu arada ben 2tane speed 2tane qoukie mi ne ondan yaptım yanlışlıklada telefon durdukça hızlanıyor cidden şu anda uygulamarda falan da fark arttı :D aşırı hızlan bi problem olmasın yanmasın telefon elimde :D
merak etme bişeycik olmaz dostum :d: 2 tane mi yaptın daha da çokmu hızlandı D:

valla birader tek tek yaptım. her yere girdim ama sadece menü girişi hızlandı. ayarlara müzik çalara vs girerken hiç bi değişiklik yok. 5-10 sn bekletiyor. telefon 5800 xm... yinede eline sağlık
oda bir sonuçtır

5800 denedim süper...
Rıca ederim

_є_®_¢_α_N_™;2556883' Alıntı:
Rıca ederim

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
5230 da da denedim hızlandı !!!

ahmet_fzl

Üye
ben bi fark hissetmedim N96 da!

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
vay bee n 73 bile varda n 95 yok hıh küstüm :D:D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
daha çok mu hızlandı bilemem 1tane yapmadan 2şer tane yaptım malum :D ama en çok ta ajandada daha ben ajandaya basmadan açacak yakında ondan korkuyorum :D:D

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
ben bi fark hissetmedim N96 da!
yapıcak birşey yok

vay bee n 73 bile varda n 95 yok hıh küstüm :D:D
N73 de denermisin
bi sonuç larısan konuya N72 de yazıcam

daha çok mu hızlandı bilemem 1tane yapmadan 2şer tane yaptım malum :D ama en çok ta ajandada daha ben ajandaya basmadan açacak yakında ondan korkuyorum :D:D
o kadar hızlı diosun :ehe

legionnn

Üye
dostum cok tesekkur ederım.telefonum son gunlerde cok yavaslamaya baslamıstı.senın sayende telefon suan fısek gıbı ucuyor :d: (Telefon: Nokia N73 Music Edition)

dostum senın profilde n72 kullandıgını gordum n72 de ıse yarıyormu acaba ?

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
dostum cok tesekkur ederım.telefonum son gunlerde cok yavaslamaya baslamıstı.senın sayende telefon suan fısek gıbı ucuyor :d: (Telefon: Nokia N73 Music Edition)

dostum senın profilde n72 kullandıgını gordum n72 de ıse yarıyormu acaba ?
evet N72 kullanıyorum ama bi fak göremedim

petrucci82

petrucci82

Üye
anlamsız aylar önce de paylaşıldı allah aşkına speed yazmayla telefon hızlanır mı yaaa..turn yazalım dönsün run yazalım koşsun fly yazalım uçsun ozaman

tlgcn38

tlgcn38

Üye
:d: ama hızlansa çok güzel olurdu bea :D bu arada 5800 basar basmazmı giriyor
Evet. basar basmaz. ev ekranı denen yerdeki mesajlar gibi ikonlara giriştede baya hızlanma var dokunduğun an orada. Bide ben çiftli yaptımya telefon veriyo çoşkuyu :):):)
seninkide hızlanaydı iyidi :D :D

anlamsız aylar önce de paylaşıldı allah aşkına speed yazmayla telefon hızlanır mı yaaa..turn yazalım dönsün run yazalım koşsun fly yazalım uçsun ozaman
Denedin mi? Garip doğru. Ama 'fark' fark edilmeyecek kadar az değil...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Evet. basar basmaz. ev ekranı denen yerdeki mesajlar gibi ikonlara giriştede baya hızlanma var dokunduğun an orada. Bide ben çiftli yaptımya telefon veriyo çoşkuyu :):):)
seninkide hızlanaydı iyidi :D :D

Denedin mi? Garip doğru. Ama 'fark' fark edilmeyecek kadar az değil...

aynen hızlansaydı iyidi yaw :D
nese ögrendigin iyi oldu :d:
bu arada cevap içinde sagol :D

Demekki Hızlanıyor

tanju_turkey

Üye
e72 de farketmedi

Üst Alt