telefonum kapattım bidaha acılmıyo...Acil yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delimanyak_

delimanyak_

Üye
    Konu Sahibi
telefonum kapattım bidaha acılmıyo...Acil yardım!!!!
Merhaba arkadaşlar...
telefonumu kapattım ve actıgımda nokia yazıyor ve tekrar kapanıyor....
durum hep bu..
su format meselesini yaptım *3yes falan ama tam yapamadım galiba...
olmadı..
birisi bana nasıl format cekecegimi yada ne yapacagımı lutfen anlatsın..
yengeye ayıp oluyor telefon kapalı olunca
ne yapmam gerekiyo....
telefonumun markası 3650..
şimdiden teşekürler

tantini

tantini

Üye
delimanyak_' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar...
telefonumu kapattım ve actıgımda nokia yazıyor ve tekrar kapanıyor....
durum hep bu..
su format meselesini yaptım *3yes falan ama tam yapamadım galiba...
olmadı..
birisi bana nasıl format cekecegimi yada ne yapacagımı lutfen anlatsın..
yengeye ayıp oluyor telefon kapalı olunca
ne yapmam gerekiyo....
telefonumun markası 3650..
şimdiden teşekürler

arkadasim ben herseyden önce sana hafiza kartini cikartip islem yapmani öneriyorum... cünkü, hafiza kartinin icindeki hatali dosya weya dosyalar telefonu olumsuz etkileyebiliyor, dogru calisan telefonu bozabiliyor..bu yüzden hafiza kartini cikar we telefonunu kapat(telefonundaki tüm kisisel werilerin gitmesini göze almalisin..)

daha sonra da; 4tane tustan bahsedicem we bu tuslari parantez icine aldim... (*) (3) (yes) (acma/kapama butonuna) ayni anda basili tutup beklemeye calis... telefon acilana kadar... telefon %95 acilir; ama bu fomati attigin anlamina gelmez... pin kodunu girdikten sonra bölg ülke saat ivir zivir soruyosa becerdin dmek..

kücük bi not; bunlar hemen olcak isler deil; brz sabir göster,, ilk denemde de basarabilirsin 10denemede de... 4tusa ayni anda basili tutup beklemek cok kolay olmuyor:) sana kolay gelsin kardesim..

yanlislarimizi düzeltelim... saygilar..

ilker

Üye
3650 de oluyormu acaba o dört tuş onu bi sormalı

glest

glest

Üye
dört tuşa basmanın kolay yoluda var tanıdıgın 2 tane sen 2 taneye basarsın olur biter :D

delimanyak_

delimanyak_

Üye
    Konu Sahibi
3650de bu format olayı desteklenmiyormuş....
ben servise verdim..
yazılım yukleyecekler....
telefonu kapanan herkese allah sabırlar versin:)

aytug92

aytug92

Üye
bence yetkili servisine götür :)

Treable

Treable

Üye
tantini' Alıntı:
arkadasim ben herseyden önce sana hafiza kartini cikartip islem yapmani öneriyorum... cünkü, hafiza kartinin icindeki hatali dosya weya dosyalar telefonu olumsuz etkileyebiliyor, dogru calisan telefonu bozabiliyor..bu yüzden hafiza kartini cikar we telefonunu kapat(telefonundaki tüm kisisel werilerin gitmesini göze almalisin..)

daha sonra da; 4tane tustan bahsedicem we bu tuslari parantez icine aldim... (*) (3) (yes) (acma/kapama butonuna) ayni anda basili tutup beklemeye calis... telefon acilana kadar... telefon %95 acilir; ama bu fomati attigin anlamina gelmez... pin kodunu girdikten sonra bölg ülke saat ivir zivir soruyosa becerdin dmek..

kücük bi not; bunlar hemen olcak isler deil; brz sabir göster,, ilk denemde de basarabilirsin 10denemede de... 4tusa ayni anda basili tutup beklemek cok kolay olmuyor:) sana kolay gelsin kardesim..

yanlislarimizi düzeltelim... saygilar..

dostum 3650 için bu tuşlar geçerli mi? ben s60 için biliyordum da?

tantini

tantini

Üye
arkadasim desteklemedigini söyledi.. dogrudur.. bilmiyordum; 3650 formatlamadim daha önce.. kesin bilen warsa tekrar taahüt etsin; ben de yeni ögrendim saolun...

Treable

Treable

Üye
valla onların sistemi s40 yanılmıyorsam. s40 ta konu aç yardımcı olurlar. tşler. bende bi araştırayım. hımmmm.

tantini

tantini

Üye
sanmiyorum, s60 tabanli bi sistem o da; ama ilk sürümlerinden galiba... ama s40 degil..

ewt simdi buldum; 3650 kullanicisi bi arkadas s6.1 dedi isletim sistemi icin.. bilginize..

Treable

Treable

Üye
o simbian os 6.0 dır. yani s40. bu kadarını biliyorum. tşkler tantini:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt