Nokia 701 Acil Yardım ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meblood

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Acil Yardım ...!
arkadaşlar nokia 701 telefonumu pc'ye bağlayıp senkronize ettikten sonra kapattım ve yeniden açamadım. Hard formatta atamıyorum , telefon kapanıp açılıyor. Nokia yazısının oldugu ekrandan ileri gitmiyor telefon kapanıyor,tekrar açılıyor 3,4 kere böyle olduktan sonra kapalı durumda kalıyor. Ne yapmam gerek ???

black.worms

Üye
phoneix programıyla dead phone yap aynı versiyonunu indirip duzelir dostum.

Samet.25

flashla

meblood

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hemen denemeye başlıyorum , flash gibi durumları biliyordum ama telefon kapalı oluncada oluyor mu şeklinde şüphelerim vardı , demekki oluyormuş....

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
flash telefon kapalı ikende atılır tek yapacağın deat işaretlemen artı neden hard atamadığını anlamadım telefonun şarjı yüzde elliden yukarı olması gerekir artı hard formak tuş kombnasyonu menü kamera ses kıs ve güç tuşu olmazsa yeşil kırmızı kamara güç tuşu

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

meblood

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu flashla çözdüm onu bile zorla yapabildim , telefon aç kapa olayından dolayı usb algılama sorunu ve hard format sorunu oldu. Gerekli tuş kombinasyonlarını denedim ama olumlu sonuç alamadım. Her seferinde telefonun ekranı kapandı ve yeniden açılmaya başladı. Sorunlu halinden hiçbir farkı yoktu kısaca.... Teşekkürler sorunu çözebildim

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten hard format kapalı iken atılıyor telefon açık olarak mı denemeye çalıştın
neyse geçmiş olsun :)

ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt