5800 acil yardım.!! telefon sim kart takınca açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

alemc71

Üye
    Konu Sahibi
5800 acil yardım.!! telefon sim kart takınca açılmıyor
selam arkadaşlar sorunum şu.dün gece normal bir şekilde telefonumu kapattım hiçbir sorun yoktu sabah tekrar açtığımda telefon benden saat ve tarih ayarı istedi şaşırdım neyse ayarları yaptım ve bir telefon görüşmesinden hemen sonra telefon kapandı ve açılmadı sim kartı çıkarınca telefon açılıyor.

yaptığım uygulamar : 1_ hard format attım
2_ 2 defa yeni fw yükledim
3_hafıza kartını çıkartıp denedim
4_ farklı sim kart denedim

sonuç_ ne yaptıysam telefonu açamadım sim kartı takınca ekran ışığı bie yanmıyor sadece titreyip tekrar kapanıyor ne yapmalıyım arkadaşlar şuan madur durumda telefonsuzum.şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

telefonun versiyonunu belirtmemişim versiyon v51 dir..

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

ArslanArif

ArslanArif

Üye
yeni fw de ise yaramadi ise servise gonder bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet herşeyi denemişsin gibi gözüküyor,galiba teknik servislik durum var ama belkide farklı bir yöntem öneren olabilir

Şehriyar

Şehriyar

Üye
başka fw yükle muhtemelen kullandığın fw de bişi olabilir

SavinMe

SavinMe

Üye
senin sim karta bise olmus olmasın bide bska bi sim kartı deneseydin ?

alemc71

Üye
    Konu Sahibi
başka fw yükle muhtemelen kullandığın fw de bişi olabilir
evet başka fw yükledim yine olmadı navi yüklüydü bu sefer red yükledim yine olmadı..

--------------- Ekleme ---------------

senin sim karta bise olmus olmasın bide bska bi sim kartı deneseydin ?
onuda denedim malesef olmadı telefonu servise gönderdim arkadaşlar sonucu size bildiririm tecrübe edinmiş oluruz artık.bayramdan sonra neticeyi bildirecem..

JayJayyy

Üye
geçmiş olsun.

SilentOne

SilentOne

Üye
ervise gonder bnce

63urfalı

63urfalı

Üye
servise götür yaparlar

alemc71

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon kaç gün oldu servisten hala elime ulaşmadı sebebi ise alt birim sorunu çözememiş üst birime sevk edilmiş telefon eğer oradada çözüm bulamazlarsa bana sıfır olarak tekrar sıfır telefon vereceklerini belirttiler...saygılar

alemc71

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş telefon dün elime ulaştı ama malesef telefon yapılmadan gelmiş aynı arıza devam ediyor servis açıklamasında ise kalibrasyonu yapıldı aktif olarak test edildi yazılım yüklendi diye uyduruk birşey yazmışlar servisle görüştüm bize tekrar gönderin diyor.. yavv bunlar bizi resmen enayi yerine koyuyor 30 iş gününün dolmasına sayılı günler kala telefonu yapmadan daha doğrusu yapamadılar bana gönderip tekrara istiyolar amaçları 30 iş gününü doldurmamak gibi geldi bana canım çok sıkkın benim ne yapmam lazım nasıl yol izleyip bu sahtekarları ( genpa ) şikayet etmeliyim yada ne yapmalıyım lütfen bilgi verin..saolun

DOKTOR NOVA

DOKTOR NOVA

Üye
bugün bendede aynı sorun oldu yaa napcam ben şimdii ????

sedat0035

Üye
benımde musterım getırdı ugrasıyorum ama olmuyo buyuk ıhtımal işlemci den kaynaklanıyo