Öneri Telefonum açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
Neden karşılamıyor ki, cihaz nasıl bozuldu kullanıcı hatası mı var?
aynen ya bildiğim kadarıyla böyle bir durumda özelliklede anakart değişimlerinde cihazı sıfırlayıp ücretsiz veriyorlardı ama ? :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Son durum: Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Cihazın 6 kere servise gitmesi gerekiyormuş. Bugün 4. kere yolladım. Sıkıntılı bir süreç beni bekliyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme: Teleservice'ten arızalı kısmın fotoğrafını istedim.
Bu kısmın cihazın neresi oldugu hakkında bilgim yok. Acaba ben burayı nasıl bozmuşum merak içindeyim. @skynet @papakudioflu @bulutsuzgece

skynet

Üye
Acaba yere sert düştüde o yüzden mi orası açıldı ?

emz

emz

Üye
Bence tamirci parçayı değiştirirken orayı kırmış olabilir mi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaş oraya bi lehim çaksın, tamam işte, neden koca anakart değişiyor ki???

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Son gelişme: Microsoft tarafından arandım. Sürekli bizi önerdiğiniz, bizimle ilgili haberler paylaşıp, destek forumumuzda kullanıcılara yardım ettiğiniz için telefonunuz tarafımızdan ücretsiz olarak tamir edilecek dendi. Mutlu son :biggrin: @papakudioflu @bulutsuzgece @skynet

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, bulutsuzgece, ceza87 ve 3 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Son gelişme: Microsoft tarafından arandım. Sürekli bizi önerdiğiniz, bizimle ilgili haberler paylaşıp, destek forumumuzda kullanıcılara yardım ettiğiniz için telefonunuz tarafımızdan ücretsiz olarak tamir edilecek dendi. Mutlu son :biggrin: @papakudioflu @bulutsuzgece @skynet

Hadiyaaa.. Benim forumda bir sürü eleştiri yazım var. Demekki başıma böyle bir iş gelse Microsoft yüzüme bakmayacak. O mesajlarım geçersizdir dikkate almayınız :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Madem o kadar çok seviyorum diyorlar 1520 hediye edeydiler :kop2:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Son gelişmeler: Cihaz servisten geldi. Hala onarılmamış :bann: Lumia Destekle görüşüyorum 'üzgünüz, gerekli incelemeler yapılınca size ulaşacağız' sürekli aynı laflar. Bir daha Microsoftun herhangi bir ürününü almam. 1,5 aydır cihaz serviste. İl dısında okuyan bi öğrenciyim. Acaba sürekli arkadaşlarıma mı yalvarayım ailemi aramak için? :kotu:

mrzstyl

mrzstyl

Üye
hani ücretsiz tamir edeceklerdi ? ne yalancılar ha :o

kanat_58

kanat_58

Üye
Bence tüketici haklarına yine başvuru yap boyle boyle de yapacaklarını söylediler yapmadılar beni kansirdilar de

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Son gelişmeler: Cihaz servisten geldi. Hala onarılmamış :bann: Lumia Destekle görüşüyorum 'üzgünüz, gerekli incelemeler yapılınca size ulaşacağız' sürekli aynı laflar. Bir daha Microsoftun herhangi bir ürününü almam. 1,5 aydır cihaz serviste. İl dısında okuyan bi öğrenciyim. Acaba sürekli arkadaşlarıma mı yalvarayım ailemi aramak için? :kotu:
İşin içinde TELESERViCE varsa her türlü hayal kırıklığına alışmak lâzım.

Üst Alt