Dexter Morgan
Üye
Garantisı var fakat karsılamıyoröyle bir durumda eğer garantin varsa firma 15 gün içinde sıfırıyla değiştiriyor
Garantisı var fakat karsılamıyoröyle bir durumda eğer garantin varsa firma 15 gün içinde sıfırıyla değiştiriyor
Neden karşılamıyor ki, cihaz nasıl bozuldu kullanıcı hatası mı var?Garantisı var fakat karsılamıyor
aynen ya bildiğim kadarıyla böyle bir durumda özelliklede anakart değişimlerinde cihazı sıfırlayıp ücretsiz veriyorlardı ama ?Neden karşılamıyor ki, cihaz nasıl bozuldu kullanıcı hatası mı var?

Kullanıcı hatası dedi servisNeden karşılamıyor ki, cihaz nasıl bozuldu kullanıcı hatası mı var?
telefon hiç darbe felan aldımı nasıl bu hale geldi ve servis kullanıcı hatası dedi??Kullanıcı hatası dedi servis

Yere düştütelefon hiç darbe felan aldımı nasıl bu hale geldi ve servis kullanıcı hatası dedi??![]()
Düşme falan yok dostumAcaba yere sert düştüde o yüzden mi orası açıldı ?
lehimli yer nasıl kırılabilir anlayamadımTamirci düzeltemem diye ellemedi hiçBence tamirci parçayı değiştirirken orayı kırmış olabilir mi?
Son gelişme: Microsoft tarafından arandım. Sürekli bizi önerdiğiniz, bizimle ilgili haberler paylaşıp, destek forumumuzda kullanıcılara yardım ettiğiniz için telefonunuz tarafımızdan ücretsiz olarak tamir edilecek dendi. Mutlu son@papakudioflu @bulutsuzgece @skynet

Son gelişme: Microsoft tarafından arandım. Sürekli bizi önerdiğiniz, bizimle ilgili haberler paylaşıp, destek forumumuzda kullanıcılara yardım ettiğiniz için telefonunuz tarafımızdan ücretsiz olarak tamir edilecek dendi. Mutlu son@papakudioflu @bulutsuzgece @skynet

Hayaller 1520, hayatlar 620Madem o kadar çok seviyorum diyorlar 1520 hediye edeydiler![]()

Lumia Destekle görüşüyorum 'üzgünüz, gerekli incelemeler yapılınca size ulaşacağız' sürekli aynı laflar. Bir daha Microsoftun herhangi bir ürününü almam. 1,5 aydır cihaz serviste. İl dısında okuyan bi öğrenciyim. Acaba sürekli arkadaşlarıma mı yalvarayım ailemi aramak için? İşin içinde TELESERViCE varsa her türlü hayal kırıklığına alışmak lâzım.Son gelişmeler: Cihaz servisten geldi. Hala onarılmamışLumia Destekle görüşüyorum 'üzgünüz, gerekli incelemeler yapılınca size ulaşacağız' sürekli aynı laflar. Bir daha Microsoftun herhangi bir ürününü almam. 1,5 aydır cihaz serviste. İl dısında okuyan bi öğrenciyim. Acaba sürekli arkadaşlarıma mı yalvarayım ailemi aramak için?
![]()