Telefonu suya düşürenler üzülmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Saç kurutma makinesini telefona dayamak pek mantıklı değil bence.

erkay123456

erkay123456

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim sogutcaksin bende bise olmadi

- - - Eklendi - - -

sonradan çıkarsa görürüm bu cevabını ve google a yaz bakalım ne öneriyorlar ayrıca servise götürüp bir göstermekte fayda var hemen 300 istiyecek değiller
arkadasim suya dusurdun bise yandi hadi 300 direk

- - - Eklendi - - -

Duydunmu

anilari35

anilari35

Üye
Xperia Z alın Kurtulun DD

• Beğen
Tepkiler: smh60
erkay123456

erkay123456

Üye
    Konu Sahibi
Hahahaaaaa

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kurutma makinesi kullanilmamali insanlari yanlis yonlendirmeyelim. Kurutma makinesi kullanildiginda su makinenin iclerine gidiyor.

1xxmesutxx1

Üye
ben size baska yöntem söyleyeyim telefonu sökün tabii cesaretiniz varsa anakartı kolanyanın içine atın .tuzlu suda acılmayan teller içindir denedim sallamıyorun

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Telefonu kesinlikle kurutma makinesi ile kurutmaya çalışmayın, aşırı ısı devrelerine zarar verir.

Eğer mümkünse en kısa zamanda bataryasını çıkartın.

Eğer tuzlu suya düştü ise bataryasını çıkartıktan sonra bol su ile yıkayın, korkmayın bol temiz su kullanın.

Sonra cihazı kurulayıp pirinç kavanozunda bırakın, en az 24 saati orada geçirmeli.

Cihazın suya düşmesi iki şekilde bozulmasına sebep olur, birincisi kısa devre oluşturması. İkinci olarak tuzlu su ise korozyon ve oksitlenme bu nedenle temiz su ile yıkamak çok önemli ve gereklidir.

erkay123456

erkay123456

Üye
    Konu Sahibi
ben denedim olm ya ayrıca ben kendi şahsi lg p725 telefonu yaptım kasti bişe olmadı

- - - Eklendi - - -

tuzlu suda seninki haklı fakat düz suda benimki

- - - Eklendi - - -

yya anlamıosun denedim ve bişe olmadı

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
noluyo burda :ah:D

Üst Alt