Telefonum ıslandı, açılmıyor..Ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

manda_lina

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum ıslandı, açılmıyor..Ne yapmalıyım?
Nokia E63 telefonum dün saksıdan taşan su yüzünden ıslanmış ve ben bunu yaklaşık 20 dk sonra fark ettim. Saç kurutma makinesi sıcak üflediği için içindeki parçalara zarar verebilir diye elektrikli süpürgeyle telefonun içindeki suyu çektim ve kuruması için pirinç dolu bir kaba yatırdım. Bugün bataryayı takıp açmayı denedim ancak açılmıyor, hoparlörden sinek vızıltısına benzer sesler geliyor ve klavyedeki orta tuşun arkasında beyaz ışık yanıp sönüyor. Tamir edilebilir mi sizce?

theeternal

theeternal

Üye
durumuna üzüldüm gecmıs olsun bi servise baktır zaten onlar bilirler artık olmaz derlerse olmaz zaten

Türk-X

Türk-X

Üye
biraz daha dursun pirincin içinde belki açılır içi hayla ıslak heralde

Secret26

Secret26

Üye
Dostum telefona yapılabilecek en kötü şeylerden birin yapmışsın tamamen kuruduktan sonra düzgün çalışmıyorsa hiçbir şey yapamazsın tamire götür

Uruloki

Uruloki

Üye
biraz daha pirinçte tut yani 1 gün filan daha sonra güneşe koy bataryayı çıkarıp hatta mümkünse telefonu sökebildiğin kadar sök birde öyle dene

MaxipmaN

Üye
1gün daha kalsın pirinçte

manda_lina

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, biraz daha dursun bakalım pirinçte :ağlarım:Uzun bir aradan sonra telefonu yaptırdım şu an açılıyor ancak içindeki tüm uygulamalar gitmiş. İndirdiğim hiç bir uygulamayı kuramadım çünkü "sertifika henüz geçerli değil süresi dolmus veya telefon ayarları yanlış" şeklinde hata alıyorum. sertifika ayarlarında sadece imzalı olanlar değil tümü seçili. Başka ne yapabilirim?

Üst Alt