Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471
denizyalcin

denizyalcin

Üye
abi ne bu kavga yaw.bi işletim sistemi içinmi.bende windowscuydum ama sonradan bişiy öğrendim ki...
bu bizim MPx leri motorola çin ve tayvan da üretiyor parçasını ordan alıyor dolayısıyla iş yatıyor.yani mpx lerin malzeme kalitesi "0".(diğerleri almanya ve abd karıştırmayın yoksa diğer motorolalar çok kaliteli sadece mpx ler öyle.)win mobile de güzel ama

CooL'n'Quiet

Üye
delii......
Şu anda 8 yaşından küçük çocuklara Nokia oyuncakları verilmeli. Zekaları gelişsin diye.
Bizim böyle kolay oyuncaklarla oynayacak yaşımız geçti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

euheuheuheue
mpx kullanınca böle laflar etceksem,zeka seviyem bana bunları söletcekse ben nokia kullanmaya razıyım

deliii

Üye
ardadoganer dostum anlatmak istedğimi anlayamamışsınız.
Menü kullanımı olarak kullanıcıları bu kadar kısıtlanmasını kastetmiştim ben.
Nokia neredeyse bütün telefonlarını al kullan mantığıyla üretiyor. Yani telefonu öğrenmek için hiç vakit kaybetmiyorsun. Buda bizi tek düze bir düşünceye sokuyor.
Bilmem anlatabildimmi?

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bir bakımdan nokia iyi yapıyor.kullanımını herkes beceremez mesela mpx in.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
symbian dan sasmak yok!

hiddenboss

Üye
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Nov 21 2005, 12&#58;08 PM) [post=212009]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Anketimiz bu .
[/b][/quote]
anket hatrı sayılır bı anket ...ama sembıan ıcın cevremdekı ınsanlar pek ıı bahsetmıo

paradoks

paradoks

Üye
symbian symbian veeeeeeeee symbian

LordMayros

Üye
symbian bana bunu yaps&#305;n mpx imi ellerimle k&#305;rar&#305;m :D:D:D

evde otobüste tatilde hangi symbian ile Q-Basic çal&#305;&#351;&#305;labilir yada hangi Symbian Dos tapanl&#305; çal&#305;&#351;&#305;r :D:D

3l3ctro

Üye
son noktayı koymuşssun lordmayros

benin anlamadığım olay ben fotoğrafçı adamım nasıl gelirde bana kamera konusunda kafa tutarlar güzel kardeşlerim siz çektiğiniz fotoları telefonunuzda bilgisayarınızda iyi görün ben mpx 220 ile çektiğim flashsız fotoları 20x25 baskıda sorunsuz photoshopsız basabiliyorum daha ne istiyorsunuz

sınırsız çekim sizde programla yapılıyor
cihazlarınız maksimum 1gb ı destekliyor
ngage oyunlarını oynamanız için bile emülatör gerekiyor
hadi sitene demişsin neden böyle bir anket açtınız o zaman merak ediyorum yapmayın allah aşkına nokia 2008 de normal symbiandan çekileceğini açıkladı siz hala symbian diyorsunuz nokya diyorsunuz hala sabun kalıbıyla oynuyorsunuz madem o adar symbiancısınız neden hiç brinizin nokianın 2007-2008 arasında normal symbianlı cihazlardançekileceğinden haberiniz yok

__cagri__

Üye
symbiansızzzz telefon kullanılmazzz kankalarrrrr

pasa

pasa

Üye
<div class='quotetop'>(3l3ctro &#064; Apr 27 2006, 09&#58;46 PM) [post=324140]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
son noktayı koymuşssun lordmayros

benin anlamadığım olay ben fotoğrafçı adamım nasıl gelirde bana kamera konusunda kafa tutarlar güzel kardeşlerim siz çektiğiniz fotoları telefonunuzda bilgisayarınızda iyi görün ben mpx 220 ile çektiğim flashsız fotoları 20x25 baskıda sorunsuz photoshopsız basabiliyorum daha ne istiyorsunuz

sınırsız çekim sizde programla yapılıyor
cihazlarınız maksimum 1gb ı destekliyor
ngage oyunlarını oynamanız için bile emülatör gerekiyor
hadi sitene demişsin neden böyle bir anket açtınız o zaman merak ediyorum yapmayın allah aşkına nokia 2008 de normal symbiandan çekileceğini açıkladı siz hala symbian diyorsunuz nokya diyorsunuz hala sabun kalıbıyla oynuyorsunuz madem o adar symbiancısınız neden hiç brinizin nokianın 2007-2008 arasında normal symbianlı cihazlardançekileceğinden haberiniz yok
[/b][/quote]
sen nerden biliyosun nokia nın symbiansız telefon üreteceğini ?????????????

face1tr

Üye
sanki devlet sırrı haa.. biraz yabancı siteleri kurcala

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Windows bilgisayarları ele geçirdiği gibi,telefonları da ele geçirir merak etmeyin. Microsoft büyük ve temeli olan bir şirket, symbian 3-4 yıl içinde pazar payı bile alamaz hale gelecek.Siz şimdiden windows Mobile Ce işletim sistemine alışın derim.

mumyas

mumyas

Üye
windows mobile hiç görmedim.ama simbiyan süper

LordMayros

Üye
o zaman hemen gör bence hayatının yanlışını yaparsın çünkü

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
telimden vazgeçmem

forum kralı

Üye
tabii ki symbian

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Symbian

Shadowman07

Shadowman07

Üye
benimde sybian uiq di bi aralar ama şimdi java s 40...

msw

msw

Üye
Symbian OS 9.1

Üst Alt