Tavsiye Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

HighCore

HighCore

Üye
İsmim? Niye sorduğunu anlamadım ama, Mert. Xperia Ray var, eski bir model, idare ediyoz. :D

İsmini öğrendim :rolleyes:

Bu arada kardeşimmm benim tavsiyem note3 ü ele bence çok kaba bence g2 yada z1 e yönel

• Beğen
Tepkiler: hasanabi

Invoke

Invoke

Üye
Yazıyo zaten profilde =P

• Beğen
Tepkiler: HighCore
boran9999

boran9999

Üye
Marka fazla önemli değil donanım olarak öncelikli tercihin mutlaka krait400,anreo330 ve snapdragon800 lü modeller olmalı Z1 de hafıza desteği var ama ekranda kontraks sorunu oldukca fazla sizin için sorun olmazsa Z1 alın.

• Beğen
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
evet boran tam aslında değinilmesi gereken biyere değindi diğebilirim. sony'de herşey donanım on numara fakat ekranda bi acaiplik var ya. o böyle soğutuyo insanı biraz.
Eyvallah, bu arada g2de hafıza kartı desteği yok önemli bir eksik, bence.
Ben lg g2'yi pek hesaba katmadım zaten baştan beri lg ye çok sıcak baktığım söylenemez haklısın.merak ettiğim bi konu daha var aslında. şimdi wp8 gelişmekte olan bi işletim sistemi iyide yol katettiğini düşünüyorum ben kanımca. fakat 2014 de desteğini çekecek microsoft diye söylentiler var. 2014'ün ilk çeyreğinde 6 adet nokia telefon çıkaracak ve patlama olacak diye de söylentiler var. bana hitap eden aslında wp ama güncelleme ve sürdürülebilirlik açısından güvenemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda veya bildiğiniz güncel haberler varmıdır.mesela note 3 de purewiew teknolojisini kullanıyor şuanda. fakat bize 3.dünya ülkesi muamelesi yapıp düşük olan işlemci türünü türkiye'ye göndermesi açısından ben onu alıp onlara para kazandırmak da istemiyorum açıkcası.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
kardeşim 925'i inceledim ama genede sen bilirsin tabi benm tavsiyen 925 nedeni çok basit:telefonun kamerası güzel inceligi uygun hafızası uygun senin tüm isteklerine cevap verecek durumda kasma durumu tüm diger telefonlara göre daha düşük android lilere göre zaten internetten yeterli araştırma yapmışsan tercihin zaten lumia olacaktır

• Beğen
Tepkiler: mahmut.
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 925'i inceledim ama genede sen bilirsin tabi benm tavsiyen 925 nedeni çok basit:telefonun kamerası güzel inceligi uygun hafızası uygun senin tüm isteklerine cevap verecek durumda kasma durumu tüm diger telefonlara göre daha düşük android lilere göre zaten internetten yeterli araştırma yapmışsan tercihin zaten lumia olacaktır
yorumun ve tavsiyen için teşekkür ediyorum yarın bizatihi gidip telefonları tek tek inceleyeceğim. ve yorumunu tekrar göz önünde bulunduracağım. herkese herşey için teşekkürler konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz. hayırlı geceler.

fk555897

fk555897

Üye
yorumun ve tavsiyen için teşekkür ediyorum yarın bizatihi gidip telefonları tek tek inceleyeceğim. ve yorumunu tekrar göz önünde bulunduracağım. herkese herşey için teşekkürler konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz. hayırlı geceler.
Ben sana Samsung Galaxy Note 3'ü öneririm. Ama büyük dersen Sony Xperia Z1'i öneririm. Bildiğim kadarıyla Nokia Lumia 925'te microSD kart desteği yok.

Invoke

Invoke

Üye
evet boran tam aslında değinilmesi gereken biyere değindi diğebilirim. sony'de herşey donanım on numara fakat ekranda bi acaiplik var ya. o böyle soğutuyo insanı biraz.
Ben lg g2'yi pek hesaba katmadım zaten baştan beri lg ye çok sıcak baktığım söylenemez haklısın.merak ettiğim bi konu daha var aslında. şimdi wp8 gelişmekte olan bi işletim sistemi iyide yol katettiğini düşünüyorum ben kanımca. fakat 2014 de desteğini çekecek microsoft diye söylentiler var. 2014'ün ilk çeyreğinde 6 adet nokia telefon çıkaracak ve patlama olacak diye de söylentiler var. bana hitap eden aslında wp ama güncelleme ve sürdürülebilirlik açısından güvenemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda veya bildiğiniz güncel haberler varmıdır.mesela note 3 de purewiew teknolojisini kullanıyor şuanda. fakat bize 3.dünya ülkesi muamelesi yapıp düşük olan işlemci türünü türkiye'ye göndermesi açısından ben onu alıp onlara para kazandırmak da istemiyorum açıkcası.

G2'nin IPS ekranının Z1den de Note3den de iyi olduğunu söylebilirim, kaliteli ekran. LG'ye aslında sıcak bakabilirsiniz... =P Bence o telefonun tek sıkıntısı hafıza kartı desteği, bir de kullanılan malzeme Z1'e göre daha dandiktir, Z1'in kasasına bir de diğerlerine bakarsanız anlarsınız zaten. Ama bunun yanında Z1de de kocaman boşluklar ve daha soluk bir ekran var.

wp8 gelişiyor tabi ki ve aslına bakarsanız enteresan da bir sistem. Farklı duruyor yani. İşinizi göreceğini de düşünüyorum, temel uygulamalar var zaten, artıyorlar da tabi market olarak gerideler sonuçta. Neyse... Microsoft nasıl desteğini çekecek? Nereden duydunuz, bilmiyorum ama adamların kendi telefonu. Nokia'yı satın aldılar, neden desteği çeksinler? Kendi kendilerini mi batıracaklar? Hatta tam tarih hatırlamıyorum ama bir tarihe kadar güncelleme sözü vardı diye biliyorum. İsterseniz windows phone bölümünde soruşturun.
Note3 purewiev kullanmıyor :D Bir de Türkiye'ye gelen model düşük işlemci değil, aralarında fazla performans farkı olmaz, ayrıca bildiğime göre avrupada da n9000(bize gelen model) modeli satıyorlar(?)...

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
925 için hafıza kart destegine ihtiyaç yok zaten

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nokia Lumia 1520 desem?

• Beğen
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
naptın ne aldın

• Beğen
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
naptın ne aldın
1520'yi bekliyorum onu alacağım büyük ihtimal. şimdide nexus 5'i gördüm bide bugün ama daha araştırmasını yapmadım. fakat şuandaki tercihim 1520 bir an önce gelse de artık.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
1520'yi bekliyorum onu alacağım büyük ihtimal. şimdide nexus 5'i gördüm bide bugün ama daha araştırmasını yapmadım. fakat şuandaki tercihim 1520 bir an önce gelse de artık.

2014'ü bekleyelim.

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
2014'e çok var ya. kasım 15 ile 25 arası dünya'da satışta olacak biz bekleyelim ki gönderirse kullanıcaz işte. 3.dünya ülkesi muamelesi yapıyorlar. Yazıklar olsun.:off:

Yine de seçimini Lumia 1520 ile Nexus 5 arasında yap :D