HighCore
Üye
İsmim? Niye sorduğunu anlamadım ama, Mert. Xperia Ray var, eski bir model, idare ediyoz.![]()
İsmini öğrendim :rolleyes:
Bu arada kardeşimmm benim tavsiyem note3 ü ele bence çok kaba bence g2 yada z1 e yönel
İsmim? Niye sorduğunu anlamadım ama, Mert. Xperia Ray var, eski bir model, idare ediyoz.![]()
sana hitaben bişey yazmam için sana hitap etmek için diyelim.İsmim? Niye sorduğunu anlamadım ama, Mert. Xperia Ray var, eski bir model, idare ediyoz.![]()
sana hitaben bişey yazmam için sana hitap etmek için diyelim.
Ben lg g2'yi pek hesaba katmadım zaten baştan beri lg ye çok sıcak baktığım söylenemez haklısın.merak ettiğim bi konu daha var aslında. şimdi wp8 gelişmekte olan bi işletim sistemi iyide yol katettiğini düşünüyorum ben kanımca. fakat 2014 de desteğini çekecek microsoft diye söylentiler var. 2014'ün ilk çeyreğinde 6 adet nokia telefon çıkaracak ve patlama olacak diye de söylentiler var. bana hitap eden aslında wp ama güncelleme ve sürdürülebilirlik açısından güvenemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda veya bildiğiniz güncel haberler varmıdır.mesela note 3 de purewiew teknolojisini kullanıyor şuanda. fakat bize 3.dünya ülkesi muamelesi yapıp düşük olan işlemci türünü türkiye'ye göndermesi açısından ben onu alıp onlara para kazandırmak da istemiyorum açıkcası.Eyvallah, bu arada g2de hafıza kartı desteği yok önemli bir eksik, bence.
yorumun ve tavsiyen için teşekkür ediyorum yarın bizatihi gidip telefonları tek tek inceleyeceğim. ve yorumunu tekrar göz önünde bulunduracağım. herkese herşey için teşekkürler konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz. hayırlı geceler.kardeşim 925'i inceledim ama genede sen bilirsin tabi benm tavsiyen 925 nedeni çok basit:telefonun kamerası güzel inceligi uygun hafızası uygun senin tüm isteklerine cevap verecek durumda kasma durumu tüm diger telefonlara göre daha düşük android lilere göre zaten internetten yeterli araştırma yapmışsan tercihin zaten lumia olacaktır
Ben sana Samsung Galaxy Note 3'ü öneririm. Ama büyük dersen Sony Xperia Z1'i öneririm. Bildiğim kadarıyla Nokia Lumia 925'te microSD kart desteği yok.yorumun ve tavsiyen için teşekkür ediyorum yarın bizatihi gidip telefonları tek tek inceleyeceğim. ve yorumunu tekrar göz önünde bulunduracağım. herkese herşey için teşekkürler konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz. hayırlı geceler.
evet boran tam aslında değinilmesi gereken biyere değindi diğebilirim. sony'de herşey donanım on numara fakat ekranda bi acaiplik var ya. o böyle soğutuyo insanı biraz.
Ben lg g2'yi pek hesaba katmadım zaten baştan beri lg ye çok sıcak baktığım söylenemez haklısın.merak ettiğim bi konu daha var aslında. şimdi wp8 gelişmekte olan bi işletim sistemi iyide yol katettiğini düşünüyorum ben kanımca. fakat 2014 de desteğini çekecek microsoft diye söylentiler var. 2014'ün ilk çeyreğinde 6 adet nokia telefon çıkaracak ve patlama olacak diye de söylentiler var. bana hitap eden aslında wp ama güncelleme ve sürdürülebilirlik açısından güvenemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda veya bildiğiniz güncel haberler varmıdır.mesela note 3 de purewiew teknolojisini kullanıyor şuanda. fakat bize 3.dünya ülkesi muamelesi yapıp düşük olan işlemci türünü türkiye'ye göndermesi açısından ben onu alıp onlara para kazandırmak da istemiyorum açıkcası.
Bir de Türkiye'ye gelen model düşük işlemci değil, aralarında fazla performans farkı olmaz, ayrıca bildiğime göre avrupada da n9000(bize gelen model) modeli satıyorlar(?)...naptın ne aldınyorumun ve tavsiyen için teşekkür ediyorum yarın bizatihi gidip telefonları tek tek inceleyeceğim. ve yorumunu tekrar göz önünde bulunduracağım. herkese herşey için teşekkürler konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz. hayırlı geceler.
1520'yi bekliyorum onu alacağım büyük ihtimal. şimdide nexus 5'i gördüm bide bugün ama daha araştırmasını yapmadım. fakat şuandaki tercihim 1520 bir an önce gelse de artık.naptın ne aldın
1520'yi bekliyorum onu alacağım büyük ihtimal. şimdide nexus 5'i gördüm bide bugün ama daha araştırmasını yapmadım. fakat şuandaki tercihim 1520 bir an önce gelse de artık.
2014'e çok var ya. kasım 15 ile 25 arası dünya'da satışta olacak biz bekleyelim ki gönderirse kullanıcaz işte. 3.dünya ülkesi muamelesi yapıyorlar. Yazıklar olsun.2014'ü bekleyelim.

2014'e çok var ya. kasım 15 ile 25 arası dünya'da satışta olacak biz bekleyelim ki gönderirse kullanıcaz işte. 3.dünya ülkesi muamelesi yapıyorlar. Yazıklar olsun.![]()

yine seçimim 1520'den yana da böyle de olmaz ki arkadaş bize diğer ülkelerden kaç ay sonra gönderecekler telefonu ya.Yine de seçimini Lumia 1520 ile Nexus 5 arasında yap![]()
yine seçimim 1520'den yana da böyle de olmaz ki arkadaş bize diğer ülkelerden kaç ay sonra gönderecekler telefonu ya.
Beklenecek artık ne yapalımyapacak bir şey yok beklemeye değer