Nexus düşünmüyorum ama Z1 de fiyat olarak aşıyo biraz
G2 var. 
samsungu neden önermiyorsunuzO zaman Z2 daha da aşar.G2 var.
![]()
Hocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil.Kafan ağrısın,telefonumda 2 sene dolduktan sonra sorunlar olsun istiyorsan SAMSUNG tam senlik ! ... Ama kafam herzaman rahat olsun istersen NEXUS 5 tek seçenekListeden ise Z1
Bence çok açıklayıcı oldu
![]()

Kamera kullanan biri değilim fazlaHocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil.![]()
.Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.
.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz 
LG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda daKamera kullanan biri değilim fazla.Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.
NOT:Arkadaşımda S4 var,ilerleyen zamanlarda kullandıkça takılmalar,donmalar oluyor.Hatta HD Modda oyunlarda kasma oluyor.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz
![]()

Benim NEXUS'ta 16 GB müzik ve oyunları telefonda tutuyorum [MecburenLG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda da![]()
]. Video ve resimleri PC'de depoluyorum 
Dostum hız istiyorsan nexus 5 diyemezsin hepsinin işletim cipsetleri dahi aynıKamera kullanan biri değilim fazla.Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.
NOT:Arkadaşımda S4 var,ilerleyen zamanlarda kullandıkça takılmalar,donmalar oluyor.Hatta HD Modda oyunlarda kasma oluyor.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz
![]()
Derim dedim bile yanyana getir farkı görDostum hız istiyorsan nexus 5 diyemezsin hepsinin işletim cipsetleri dahi aynı
Hayır dostum yasamiyorsun emin ol bende video ve müzik çoktur oyunda da oynarım 10 tane oyun var ve 3 ü 1gb üstü hem box uygulaması indir 50 gb yer veriyorLG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda da![]()
Her gün getiriyorum zaten arkadaşım da nexus 5 var bende lg g2 nere nexus 5 ile aynidir.Derim dedim bile yanyana getir farkı gör![]()
Tartışmıyorum bileHayır dostum yasamiyorsun emin ol bende video ve müzik çoktur oyunda da oynarım 10 tane oyun var ve 3 ü 1gb üstü hem box uygulaması indir 50 gb yer veriyor
Her gün getiriyorum zaten arkadaşım da nexus 5 var bende lg g2 nere nexus 5 ile aynidir.
Sen daha iyi bilirsin !...Hocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil.![]()