Telefon Tavsiyesi Yeni telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon tavsiyesi
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum. Aklımda 1. sırada Samsung galaxy s4 var. Ama çevremden Lg G2 veya Xperia Z1 al diyenler de çok. Ne yapayım karar veremedim. Kullananlardan s4 nasıl memnun musunuz bilgi verirseniz sevinirim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nexus 5'i hiç düşünmüyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., NeXus 5 ve kerem28yuksel

kerem28yuksel

Üye
Android telefon alacaksaniz herzaman ilk dusunceniz nexus olsun :oke: listeden telefon istiosan z1

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bence de Nexus Androidde en uygunu :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve kerem28yuksel
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nexus 5 al kafan rahat olsun. Güncellemeleri her zaman alıyormuş arkadaşlar öyle diyor, android dünyasında yeniyim ;)

Ama benim gördüğüm kadarıyla arayüzü, olabilecek en iyi şekilde optimize edilmiş. Google Nexus'a desteğini veriyor.

Ayrıca custom rom ararsan da en çok Nexus için bulabilirsin :good:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Symbianizer
Invoke

Invoke

Üye
S4 geri kaldı. G2 ya da Z1 olabilir ama ben Z2 derim. Fiyatı nasıl olur bilmiyorum, yakınlarda olursa Z2 derim.

• Beğen
Tepkiler: jackalll6767
ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Nexus düşünmüyorum ama Z1 de fiyat olarak aşıyo biraz

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Kafan ağrısın,telefonumda 2 sene dolduktan sonra sorunlar olsun istiyorsan SAMSUNG tam senlik ! ... Ama kafam herzaman rahat olsun istersen NEXUS 5 tek seçenek :good: Listeden ise Z1 :emzik:Bence çok açıklayıcı oldu :)

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Kafan ağrısın,telefonumda 2 sene dolduktan sonra sorunlar olsun istiyorsan SAMSUNG tam senlik ! ... Ama kafam herzaman rahat olsun istersen NEXUS 5 tek seçenek :good: Listeden ise Z1 :emzik:Bence çok açıklayıcı oldu :)
Hocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil. :ehe

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5
sasua42

sasua42

Üye
Bak az fiyata z1 'deki hızın aynısını istersen nexus 5 ve lg g2 en iyileri ama dersin ki bu ikisi arasında kaldim tasarım batarya ve kamera olarak lg g2 nexus 5 ten çok çok önde ama nexus 5 de güncelleme destegi olur

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Hocam sizin yorumları okudukça aklım Nexus'a kayıyor bende alıcam sonra da kamerasından dolayı pişman olucam kamerayı belirtelim o kadar iyi değil. :ehe
Kamera kullanan biri değilim fazla :).Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.

NOT:Arkadaşımda S4 var,ilerleyen zamanlarda kullandıkça takılmalar,donmalar oluyor.Hatta HD Modda oyunlarda kasma oluyor :sinir.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz :alsana:

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Kamera kullanan biri değilim fazla :).Hız istiyorsan NEXUS 5,Kamera + Hız [NEXUS 5'den daha stabil telefon yok söyliyim] istersen G2-Z1.

NOT:Arkadaşımda S4 var,ilerleyen zamanlarda kullandıkça takılmalar,donmalar oluyor.Hatta HD Modda oyunlarda kasma oluyor :sinir.Düne kadar SAMSUNG'un amiral gemisinden bahsediyoruz :alsana:
LG G2 16 gb alırım hafıza sorunu yaşarım ama onda da:D

NeXus 5

NeXus 5

Üye
  • Beğen
sasua42

sasua42

Üye

Dostum hız istiyorsan nexus 5 diyemezsin hepsinin işletim cipsetleri dahi aynı

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Hayır dostum yasamiyorsun emin ol bende video ve müzik çoktur oyunda da oynarım 10 tane oyun var ve 3 ü 1gb üstü hem box uygulaması indir 50 gb yer veriyor
Her gün getiriyorum zaten arkadaşım da nexus 5 var bende lg g2 nere nexus 5 ile aynidir.
Tartışmıyorum bile :) Sen daha iyi bilirsin !...

Invoke

Invoke

Üye

5 alırsan, kamerası gayet yeterli gelecektir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt