Tavsiye Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Inception-6-

Üye
Note 3 en iyisi 8 çekirdek 3 gb ram 2.3 ghrtz 5.7 inç
beklersen 2014 şubatta s5 çıkacakmış

Invoke

Invoke

Üye
çok beklemek istemiyorum açıkcası yarın tanıtılacakmış galiba 1520 ne zaman piyasaya çıkar ki.

yani android'mi w8'mi önce bunu çözmem lazım galiba. androidse z1 wp8se 925 veya 1520 diye düşünüyorum

Ne zaman çıkar bilmiyorum ama kasım ayı içinde gelir diye tahmin ediyorum.
Bence de önce işletim sistemine karar vermelisin :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Note 3 batarya suresi ve ekrani ile digerlerindenbiraz onde ben note3 secerdim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben de Note 3 seçerdim :)

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
emin misin ? :) bana biraz korkutucu geldi ama yarın bi gidip forumistanbul'a kurcalayayım o zaman onu'da :)

Bir bak :D Güzel cihaz, bence ve kamerası da cidden iyi çekiyor. Polat Alemdar da var :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Peki işletim sistemi seçmem'de yardımcı olur musun :)

Aga araştır işte wp ve android bölümde takıl istersen biraz da kısaca özetleyim :)
Android>>Kişiselleştirme hatta değiştirme, kurculama her yere hakim olabilirsin. Özgürsün yani, açık sistem. Uygulama bol, bedava yüklersin.
WindowsPhone>> Güzel kutular var, dönüyorlar :D Kutuların yerini değiştirip, renkleriyle oynarsın :D Temel uygulamalara sahipsin, daha stabil olduğu söyleniyor...

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Aga araştır işte wp ve android bölümde takıl istersen biraz da kısaca özetleyim :)
Android>>Kişiselleştirme hatta değiştirme, kurculama her yere hakim olabilirsin. Özgürsün yani, açık sistem. Uygulama bol, bedava yüklersin.
WindowsPhone>> Güzel kutular var, dönüyorlar :D Kutuların yerini değiştirip, renkleriyle oynarsın :D Temel uygulamalara sahipsin, daha stabil olduğu söyleniyor...
:)) Galiba sende android'den yanasın :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
hea :D wp biraz ilgimi çekiyor aslında; ama açıkcası pek benlik sistem değil...
yani wp8'in ilerisi varmı ben öyle sistemle oynamam pek yani root filan yapmam ama özgürlük isterim tabiki. ama serii olmakta isterim z1'i kurcaladım 16 program açık arkada kasma yapmıyordu hala mesela.

Invoke

Invoke

Üye
istersen 3-4 günlüğüne cihazları değiştirelim senle :D kutucuklar fena ya. akşama kadar çevirir durursun :D

Benim cihaz eski biraz, sıkılırsın :D android kasıyo diye konu açarsın sonra =P

yani wp8'in ilerisi varmı ben öyle sistemle oynamam pek yani root filan yapmam ama özgürlük isterim tabiki. ama serii olmakta isterim z1'i kurcaladım 16 program açık arkada kasma yapmıyordu hala mesela.

Kasmaz, çünkü donanım çok iyi :D Z1 de seridir note3 de g2de... Androidin eksiği şu iyi donanıma mecbur, dandik düşük bütçeli android almak saçma olur, onun yerine başka sistemlere yönelebilirsiniz ya da ikinci ellere bakarsınız; ama sen de durum öyle değil. Üst seviye bir cihaz alıyorsun, bence android iyidir ama git bak, 1020 beğenirsen, içine o sinerse onu al, market gelişiyor, androidde kadar seçenek yok ama temel uygulamalar mevcut. Oyun falan aramıyorsun, sanırım? Müzik, kamera demişsin, internet istiyorsun... Bunları hepsi yapar :)

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Benim cihaz eski biraz, sıkılırsın :D android kasıyo diye konu açarsın sonra =P

Kasmaz, çünkü donanım çok iyi :D Z1 de seridir note3 de g2de... Androidin eksiği şu iyi donanıma mecbur, dandik düşük bütçeli android almak saçma olur, onun yerine başka sistemlere yönelebilirsiniz ya da ikinci ellere bakarsınız; ama sen de durum öyle değil. Üst seviye bir cihaz alıyorsun, bence android iyidir ama git bak, 1020 beğenirsen, içine o sinerse onu al, market gelişiyor, androidde kadar seçenek yok ama temel uygulamalar mevcut. Oyun falan aramıyorsun, sanırım? Müzik, kamera demişsin, internet istiyorsun... Bunları hepsi yapar :)
o zaman gidip bakmakta fayda var teşekkür ediyorum :) ama hala karar verebilmiş değilim androidde karar kıldım fakat marka model bilemedim:'

Invoke

Invoke

Üye
o zaman gidip bakmakta fayda var teşekkür ediyorum :) ama hala karar verebilmiş değilim androidde karar kıldım fakat marka model bilemedim:'

Şuanki en iyiler>>> G2/Z1/Note3 git bak beğendiğini al :)