çok beklemek istemiyorum açıkcası yarın tanıtılacakmış galiba 1520 ne zaman piyasaya çıkar ki.
yani android'mi w8'mi önce bunu çözmem lazım galiba. androidse z1 wp8se 925 veya 1520 diye düşünüyorum

emin misin ?Bişi olmaz![]()
bana biraz korkutucu geldi ama yarın bi gidip forumistanbul'a kurcalayayım o zaman onu'da 
Peki işletim sistemi seçmem'de yardımcı olur musunNe zaman çıkar bilmiyorum ama kasım ayı içinde gelir diye tahmin ediyorum.
Bence de önce işletim sistemine karar vermelisin![]()

emin misin ?bana biraz korkutucu geldi ama yarın bi gidip forumistanbul'a kurcalayayım o zaman onu'da
![]()
Güzel cihaz, bence ve kamerası da cidden iyi çekiyor. Polat Alemdar da var 
internette gezinmesi mağazası nasıl acaba camerasından şüphem yokdaBir bakGüzel cihaz, bence ve kamerası da cidden iyi çekiyor. Polat Alemdar da var
![]()
Peki işletim sistemi seçmem'de yardımcı olur musun![]()

Kutuların yerini değiştirip, renkleriyle oynarsın
Temel uygulamalara sahipsin, daha stabil olduğu söyleniyor...Aga araştır işte wp ve android bölümde takıl istersen biraz da kısaca özetleyim
Android>>Kişiselleştirme hatta değiştirme, kurculama her yere hakim olabilirsin. Özgürsün yani, açık sistem. Uygulama bol, bedava yüklersin.
WindowsPhone>> Güzel kutular var, dönüyorlarKutuların yerini değiştirip, renkleriyle oynarsın
Temel uygulamalara sahipsin, daha stabil olduğu söyleniyor...
) Galiba sende android'den yanasın 
) Galiba sende android'den yanasın
![]()
wp biraz ilgimi çekiyor aslında; ama açıkcası pek benlik sistem değil...heawp biraz ilgimi çekiyor aslında; ama açıkcası pek benlik sistem değil...
kutucuklar fena ya. akşama kadar çevirir durursun 
yani wp8'in ilerisi varmı ben öyle sistemle oynamam pek yani root filan yapmam ama özgürlük isterim tabiki. ama serii olmakta isterim z1'i kurcaladım 16 program açık arkada kasma yapmıyordu hala mesela.heawp biraz ilgimi çekiyor aslında; ama açıkcası pek benlik sistem değil...
istersen 3-4 günlüğüne cihazları değiştirelim senlekutucuklar fena ya. akşama kadar çevirir durursun
![]()
android kasıyo diye konu açarsın sonra =Pyani wp8'in ilerisi varmı ben öyle sistemle oynamam pek yani root filan yapmam ama özgürlük isterim tabiki. ama serii olmakta isterim z1'i kurcaladım 16 program açık arkada kasma yapmıyordu hala mesela.
Z1 de seridir note3 de g2de... Androidin eksiği şu iyi donanıma mecbur, dandik düşük bütçeli android almak saçma olur, onun yerine başka sistemlere yönelebilirsiniz ya da ikinci ellere bakarsınız; ama sen de durum öyle değil. Üst seviye bir cihaz alıyorsun, bence android iyidir ama git bak, 1020 beğenirsen, içine o sinerse onu al, market gelişiyor, androidde kadar seçenek yok ama temel uygulamalar mevcut. Oyun falan aramıyorsun, sanırım? Müzik, kamera demişsin, internet istiyorsun... Bunları hepsi yapar 
Benim cihaz eski biraz, sıkılırsın![]()

o zaman gidip bakmakta fayda var teşekkür ediyorumBenim cihaz eski biraz, sıkılırsınandroid kasıyo diye konu açarsın sonra =P
Kasmaz, çünkü donanım çok iyiZ1 de seridir note3 de g2de... Androidin eksiği şu iyi donanıma mecbur, dandik düşük bütçeli android almak saçma olur, onun yerine başka sistemlere yönelebilirsiniz ya da ikinci ellere bakarsınız; ama sen de durum öyle değil. Üst seviye bir cihaz alıyorsun, bence android iyidir ama git bak, 1020 beğenirsen, içine o sinerse onu al, market gelişiyor, androidde kadar seçenek yok ama temel uygulamalar mevcut. Oyun falan aramıyorsun, sanırım? Müzik, kamera demişsin, internet istiyorsun... Bunları hepsi yapar
![]()
ama hala karar verebilmiş değilim androidde karar kıldım fakat marka model bilemedim:'o zaman gidip bakmakta fayda var teşekkür ediyorumama hala karar verebilmiş değilim androidde karar kıldım fakat marka model bilemedim:'

çok teşekkür ediyorum ismini'de öğreneyimŞuanki en iyiler>>> G2/Z1/Note3 git bak beğendiğini al![]()
ve sende hangi telefon var acaba ?Xperha raydı galıbaçok teşekkür ediyorum ismini'de öğreneyimve sende hangi telefon var acaba ?
İsmim? Niye sorduğunu anlamadım ama, Mert. Xperia Ray var, eski bir model, idare ediyoz.çok teşekkür ediyorum ismini'de öğreneyimve sende hangi telefon var acaba ?