Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum fikirleriniz benim için önemli yalnız "Artles" kardeşimin de dediği gibi İsviçre'den geleceği için İphonelerde işlemci farkı yok diye biliyorum ama Galaxy S4 de iki ayrı işlemci var ve İsviçre'de hangisi kullanılıyor ve iyi midir ? Bunun hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim sizlere.
Galaxy S3 ü kafamda eledim, Note 2 kuzende var bana çok aşırı abartılı geldi ve öyle sandığım gibi de güzel değil sanki. Galaxy S4'ü bir teknoloji markette inceleme fırsatım oldu Note 2 ye nazaran gayet iyi ve kullanışlı geldi. İphone 5 arkadaşlarımın çoğunda var ama ekran büyüklüğü tatmin edici düzeyde değil benim için.
Ayrı olarak HTC One'ı öneren arkadaşlar neden önerdiklerini Galaxy S4 ve İphone 5'e göre artılarını eksilerini yazarsa sevinirim. Sizlere çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum..
HTC One'ın iPhone 5'den hiçbir artıdı yok. Ama S4'den birkaç artısı var. Örneğin tasarım ve stabilite.
S4'ün de birkaç artısı var. Mesela TouchWiz arayüzünün kolay kullanımı, Samsung'un HTC'ye göre gayet iyi olan güncelleme desteği vs.
HTC One'ın iPhone 5'den hiçbir artıdı yok. Ama S4'den birkaç artısı var. Örneğin tasarım ve stabilite.
S4'ün de birkaç artısı var. Mesela TouchWiz arayüzünün kolay kullanımı, Samsung'un HTC'ye göre gayet iyi olan güncelleme desteği vs.
HTC'nin ses kalitesi, ekran boyutu ( ayrıca daha iyi bir ekrana sahip olması),özgür bir sistem olmasi,tasarimi,daha güclü islemcisi ve yüksek miktarda ram'i.
Eksi mi oluyor ?
Htc One ın sadece kamerasını beğenmedim. Onun dışında güzel ve iyi tasarlanmış bir cihaz. Yıllardır hangi mantıkla hoparlörleri arkaya koyduklarını anlayamamışımdır, sonunda Htc kullanıcı gözüyle değerlendirebilmiş olayı.
Htc One ın sadece kamerasını beğenmedim. Onun dışında güzel ve iyi tasarlanmış bir cihaz. Yıllardır hangi mantıkla hoparlörleri arkaya koyduklarını anlayamamışımdır, sonunda Htc kullanıcı gözüyle değerlendirebilmiş olayı.
Arkadaşlar One'ın kamerası bence S4'den daha güzel çekiyor. Tek sıkıntısı Megapiksel eksikliği. 4 MP değilde 13 Megapiksel olsaydı mükemmel bir kamera olurdu.
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Bana Galaxy S4 abime ise HTC One gelecek
Yalnız buraya geldiğinde pasaport kayıt işlemleri vs. olacak tamam da telefonda dil konusunda bir problem yaşar mıyız ? Yoksa ayarlara Türkçe dilini koymuşlar mıdır ?
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Bana Galaxy S4 abime ise HTC One gelecek
Yalnız buraya geldiğinde pasaport kayıt işlemleri vs. olacak tamam da telefonda dil konusunda bir problem yaşar mıyız ? Yoksa ayarlara Türkçe dilini koymuşlar mıdır ?
Peki teşekkür ederim. Bu Galaxy S4 lerin iki farklı çeşidi varmış işlemci olarak sanırım İsviçre'den gelecek olan hangisi olur bir bilginiz var mıdır ?
Peki teşekkür ederim. Bu Galaxy S4 lerin iki farklı çeşidi varmış işlemci olarak sanırım İsviçre'den gelecek olan hangisi olur bir bilginiz var mıdır ?
Tercihimi yaptım arkadaşlar teşekkür ederim herkese verdiğiniz bilgiler adına Yakın zamanda bekliyorum telefonumu o zaman android bölümü ile ilk kez tanışacağım