arkadaslar onerileriniz icin tesekkur ederim. Ben galaxy s2 HD LTE ni ariyorum da fakat bi tek koreyada var gibi. bize ne zama gelir? bir fikriniz var mi? Lutfen symbian onermeyin bana! symbian ^3 kullanicisiyim zaten. HTC ise nedense hic beyenmiyorum. ne biliyim
nokia symbiana bakmiyor artik. O yuzden. Windows phone 7 ciktigi anda bizim telefonlar tamamile coker. Onda hic satamayiz da ) akli olan shimdiden satsin)
nokia symbiana bakmiyor artik. O yuzden. Windows phone 7 ciktigi anda bizim telefonlar tamamile coker. Onda hic satamayiz da ) akli olan shimdiden satsin)
Nokia 700 cep telefonu ile birlikte piyasaya çıkan Nokia 701, süper parlak 3.5” kapasitif dokunmatik ekran ve 1Ghz güçlü işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.Ametist mor, siyah ve gümüş renk seçenekleri sunan Nokia 701, Nokia 700’e göre özellikleri yönünden biraz güçlü görünüyor. 8mp kamera çift LED flaş, 720p HD kalitesinde video çekimi, 8GB Depolama alanı, NFC özelliği, Symbian Belle Os işletim sistemi Nokia 701’in öne çıkan özellikleri arasında 1 hafta önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan sipariş werdim 2 ğün içinde kapıya kadar teslim ettiler internet üzerinden alışverişlerinzde dikkatlı olun ve ğüvenilir yerlerden alışweriş etmeniz dileği ile.. grey ürünlere we yan sanayilere dikkat edin. faturasını ve garanti belğesini isteyiniz.. nokia 701, kullanılabilir tavsiye ederim.
nokia c6-01 kullanıyorum symbian dan nefret etme noktasındayım şuan htc marka telefonlara merak saldım bu gün biraz baktım gezerken htc desire s adlı cihazın özellikleri ve fiyatı uygun geldi bana fiyatıda da şuan 999 tl telefon ve fiyatı iyi mi ne dersiniz?
valla htc nin nedense hic seklini beyenmiyorum. Nedenini sorarsaniz ben de anlamis diyilim ))) iphone 4, ve ya galaxy lerden birini dusunuyorum. Bakalim. Sizlerin yardimiyla karar vericem. Insallah subatda almayi planliyorum
Arastirdim kardesim. saolasin. fakat evo 3d de beyenmedigim sunlar: ekran cozunurlugu az (540x960), shimdiki telefonum kadar agir (170G), piksel yogunlugu (256 PPI)....
Ekran çözünürlüğü az mı? Şu anda ondan yüksek ekran çözünürlüğü olan telefon sayısı bir elin parmak sayısını geçmez. Ben sensation'ı öneriyorum bu arada.
Meegonun yeni oldugunu her kez biliyo. uygulama kisitligi var. android ve ya ios dusunuyorum kesinlikle. s2 var beynimde... onun eksiklerini bilien varmi arkadaslar??? 4.0 guncellemesi geldimi???
illa telefon alcam diosan gs2 al(en iyisidir). Ama bana sorarsan bekle çok daha güzel telefonlar çıkçak. Ben mesela 1-2 yıl sonra telefonumu değiştirmek istiorum ama şuda bi gerçekki nokia almak isiyorum. Nokia süper telefonlar çıkardıktan sonra telefonumu değiştirmek istiyorum. Nedense nokia ile kendimi daha güvende hissediyorum
arkadasim 1-2 yil da ne ya?? son 2 yilda 7-8 telefon deyistim tam hatirlamiyorum.. 2 yil bekleyeceyime hic telefon kullanmam daha iyi S3 cikica diyorlar 1.5 ghz. dogrumu sizce???