owner26
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım uzun vadeli düşünüyorum demişsin. Wp8 gayet stabil bir işletim sistemidir.(en az ios kadar) Yakın bir zamanda Nokia yeni modelleri çıkartacak (Lumia 925 ve Eos).Güncelleme konusunda wp9a kadar yolu açık olur. Markette yeterince tatmin edici oyunlar var. Şu an için belki biraz pahalı oyunlar varsa da ilerleyen zamanlarda ya ucuzluyor yada ücretsiz kampanyalar ile dağıtım oluyor. Markete laf atanlara ve wp8i kötüleyen arkadaşlara itibar etmeyin. Android ilk çıktığında sanki o kadar oyun ve uygulama ile mi gelmiş diye sormak lazım?
Populer oyunlarin cogu yok. Surekli boyle diyerek wp8 ustun hale gelmez malesef abim
Canım kardeşim bildiğin üzere market sürekli gelişiyor. 170.000 den fazla oyun uygulama var. Telefonunda güncelleme almama gibi takıntısı da yok. Uzun vadede düşünülecek bir işletim sistemi mevcut. Eksiklikleri tabikide var. Bu giderilmeyecek demek değildir. Denek isteğimi anladın sanırım. Ayrıca hiç bir işletim sistemi eksiksiz ve kusursuz değildir
Populer oyunlarin cogu yok. Surekli boyle diyerek wp8 ustun hale gelmez malesef abim
O dediğin popüler oyunlar Android ile birlikte mi geldi? Her şey zamanla olacaktır. Yeni doğan bebekten maraton koşmasını beklemeyin. Ben kabul ediyorum WP marketi diğerleri kadar gelişmiş değil. Ama Android ilk çıktığında sanki milyonlarca oyunu beraberinde getirmiş gibi konuşuyorsunuz. Hepsi zamanla geldi. Herkes milyonlarca oyun var diye Android istiyor. Milyonlarca oyunu telefona yükleyebilecekmiş gibi
Ilk zaman ilk zaman ilk zaman.Tek dediğiniz bu. Kusura bakmayın ama yıl 2013 ve birçok yazılımsal yenilik mevcutken bu düzeyde sistem yapılmaz. Gelmiş 2007 deki sistemle 2013 deki sistemi karsilastiriyorsun. Milyonlarca oyun yok bu arada. 700.000 civarı Uygulama var mağazada. Ne kadar bolluk varsak o kadar nasiplenirsin bundan. Sen bakkaldaki çeşitlilik ile marketi kiyasliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?