telefon kapalıyken müzik dinle video izle doc. Pdf. ve daha bir sürü şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
nokia her zaman büyüktür

mert41994

mert41994

Üye
nokia en kötü modelinden beri çalar saat kursanız telefonu açamayacak kadar şarj kalsa dahi alarm çalar. Hiçbir telefon tam kapanmaz. Çabuk açılmasının sebebi belle çok stabil sistem. Telefonun donanımına göre hafif kalması

KxTR79

KxTR79

Üye
süpermiş harbiden ibretlik :)

u_cosar

u_cosar

Üye
ilginç

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ben buldum arkadaşlar yeter nokiayı övdüğünüz biraz beni de övün. İlgiye şefkate muhtacım şu sıralar :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben yıldızlı evet veriyorum.Aferin sana,Şimdi doğruca külise

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
ben bu özeliği çoktandır farketmiştim ama paylaşma gereği duymadım

sataer

Üye
bunu bulan adam wp cihazlar kapalıyken şarj olmuyor diyen adam. İlginç..

hidayet02

hidayet02

Üye
Pınar Labneyi'de Ben Buldum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
doğrudur pampa:D

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ne güzel reklamdı

hizan

hizan

Üye
abarttınız haa :D alt tarafı şarja takınca telefon açılıor biraz :D o zaman telefon kapalıyken bile yerimizi tespit etsinler. En iyisi bataryayı çıkarıp gidecen birinin topuşuna sıkacaksan :D

evet telefon kapalı iken sbizim nerede olduğumuzu aselsan ve m.i.t tespit edebiliyor.

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ben gsm oparetörlerinin son 1 sene içinde 150 metre hatayla nerelerde bulunduğumuzu bildiklerini duymuştum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben gsm oparetörlerinin son 1 sene içinde 150 metre hatayla nerelerde bulunduğumuzu bildiklerini duymuştum

bu normal bişey cep numaranın hangı en yakın baz istasyonunu kullandığını kontrol edebiliyor

mission01

mission01

Üye
bide ben denicem bu olayı :)

uribaju

uribaju

Üye
güzel özellikmiş bende yeni duydum telefonda sistem hatası alıp açılamayan telefonlar bu şekilde yedeklenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt