telefon kapalıyken müzik dinle video izle doc. Pdf. ve daha bir sürü şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
telefon kapalıyken müzik dinle video izle doc. Pdf. ve daha bir sürü şey
yeni farkettim önceden paylaşıldıysa kusura bakmayın.

Telefon kapalı durumda şarjdayken Usb-otg kablosuyla flash bellek bağladım. Dosya yöneticisi açıldı birden. Sonra içindeki istediğim dosyayı açtım. Müzik video falan. Pdf açtım smart office bile açıldı. Swf, html de açılıyor.
Kısaca telefon şarjdayken kapalı değil bunu fark ettim. Sadece usb-otg kablosu gerekior tetiklemek için :D

mkkozanmk

Üye
ilginç

tarxhn

tarxhn

Üye
ilginç bir rastantı olmuş

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
şaşırdim .

trontr

Üye
    Konu Sahibi
şuan yeni bir kıta keşfetmiş kadar mutluyum :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
slant1111

slant1111

Üye
Güzel bir özellik önceden farkedilmemiş olması büyük problem ! :) teşekkürler :oke:

hakan_710

hakan_710

Üye
güzel bir buluş olmuş. Zaten dikkat ettiyseniz telefon eski symbian tellere göre (n73, n95) daha hızlı açılıyo demek ki biz kapattık sansak da tam olarak kapanmıyo :)

benderhomer

benderhomer

Üye
çok iyi farketmişsin :oke:

larten123

larten123

Üye
ibretlik :gul:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

trontr

Üye
    Konu Sahibi
bence şarja takınca önce hafif telefon açılıyor. Zaten telefon kapalı ve şarjdayken açma kapama düğmesine basınca daha çabuk açılıyor. Ama şarjda değilken de kısmen açık çünkü alarm çalmak için telefonu açabilen bir mekanizma var.

23palulu23

23palulu23

Üye

realplayer2

realplayer2

Üye
benzer birşeyi ben söylemiştim 700 cihazım kapalı iken usb ile bilgisayara bağladım şarj olmaya başladı cihazın tüm sistem klasörlerine erişiliyo hacksiz üstelik bunu da bi deneyin bence:)

SilentOne

SilentOne

Üye
o değide tel kapalı iken usb ile pc ye bağla yinede açılıyor hafıza kartı hatırlatırım beyler dead flash atıyonuz telefonlara bu özelliğinden dolayı s60v5 dede vardı bu :D

PriZm

PriZm

Üye
Androidde telefon kapalı iken çalar saat çalmıyor adamlar usb otg bağlıyor :D Ibretlik olay :D

drivenn

Üye
tel kapalı iken şarja taktığımızda sağ üstteki pil simgesi kaybolduğunda tuşa değil de ekrana dokunduğunuzda pil simgesi tekrar geliyor demek ki tam olarak kapanmıyor ekran hala aktif

trontr

Üye
    Konu Sahibi
abarttınız haa :D alt tarafı şarja takınca telefon açılıor biraz :D o zaman telefon kapalıyken bile yerimizi tespit etsinler. En iyisi bataryayı çıkarıp gidecen birinin topuşuna sıkacaksan :D

slant1111

slant1111

Üye
Bir olaydan dolayı hmen nokia üstün demeyelim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt