Telefon almayı düşünüyorum N900, N8 sizce hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Telefon alacağım sizce hangisi N8? N900?

• N8

Kullanılan: 21 58.3%
  • N900

Kullanılan: 15 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc_metin

mc_metin

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almayı düşünüyorum N900, N8 sizce hangisi?
ikisi arasında kararsızım N900 görüntü ve biçim olarak çok hoşuma gidiyor ve bildiğim kadarıylada gayet güzel bir telefon amma velakin N8 de 12mp kamera gibi ap ayrı bir olay var ve işletim sistemi nokia nın en üst seviyesi işletim sistemi. dokunmatik telefonlar pek ilgimi çekmiyor ama özellik olarak N8 gayet güzel görünüyor. N900 piyasada fazla olmadığı için pek bi bilgi sahibi olamadım. sizce hangisini alsam pişman olmam? N8 mi N900 mü ve sizce neden belirtirseniz sevinirim.

Not: Türkiye'de değilim telefonu Bulgaristandan alacağım.:nono:

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

ressam58

ressam58

Üye
N900 N8 in yanından bile geçemez arkadaşım.her yönden mükemmel N8 derim.

franzliszt

franzliszt

Üye
iki cihazada sahibim n900 başka birşey tamamen linuxla çalışan işlemcisi ve ram i çok güçlü olan bir cihaz profesyonel kullanınıcılara hitap ediyor neredeyse tüm işletim sistemlerini çalıştırıyor bunları yaparım dersen n900 al derim ama unutmaki radyo bile sonradan yükleniyor yani geliştirici cihazı bu ,fantazi bir cihaz. eğer kamera ağırlıklı bir cihaz istiyorsan fazla programlarla uğraşmam diyorsan n8 al ikiside üst segmentin cihazları ,n900 bir bilgisayar ve internet canavarı n8 ise bir multimedya canavarı .n900 ün işlemcisi cortex a-8 600mhz-1200mhz(1600mhz) ye kadar çıkabiliyor n8 inki ise 680mhz-800mhz ye sınırlı ama n8 de broadcom 2727(300mhz artı32 mb kendinden ramli) adlı bir gpu sistemi var ve bu sistem sayesinde inanılmaz videolar çekiyor 720p ve 3d performansı sağlıyor karar senin.

mc_metin

mc_metin

Üye
    Konu Sahibi
iki cihazada sahibim n900 başka birşey tamamen linuxla çalışan işlemcisi ve ram i çok güçlü olan bir cihaz profesyonel kullanınıcılara hitap ediyor neredeyse tüm işletim sistemlerini çalıştırıyor bunları yaparım dersen n900 al derim ama unutmaki radyo bile sonradan yükleniyor yani geliştirici cihazı bu ,fantazi bir cihaz. eğer kamera ağırlıklı bir cihaz istiyorsan fazla programlarla uğraşmam diyorsan n8 al ikiside üst segmentin cihazları ,n900 bir bilgisayar ve internet canavarı n8 ise bir multimedya canavarı .n900 ün işlemcisi cortex a-8 600mhz-1200mhz(1600mhz) ye kadar çıkabiliyor n8 inki ise 680mhz-800mhz ye sınırlı ama n8 de broadcom 2727(300mhz artı32 mb kendinden ramli) adlı bir gpu sistemi var ve bu sistem sayesinde inanılmaz videolar çekiyor 720p ve 3d performansı sağlıyor karar senin.
işte tam aradığım cevapta buydu. Peki N900 ün kamera olayı nasıl şuan N95-2 kullanıyorum bundan iyimidir

franzliszt

franzliszt

Üye
işte tam aradığım cevapta buydu. Peki N900 ün kamera olayı nasıl şuan N95-2 kullanıyorum bundan iyimidir

n95 den üstün n900 ün kamerası blessn900 ,fcamera,hdr capture,panaroma gibi programları kendi indiricisinden indirip yükledim inanılmaz sonuçlar veriyor 8mb lık fotolar ve çok özel ayarlar yapabiliyorsun kendi standart çekicisi bile n95 den iyi video performansıda çok iyi ama n8 kadar değil. n900 tam bir batarya canavarı malum 900mhzde kullanıyorum yüksek performansda müthiş batarya götürüyor,cpufreqUI denen bir programı ile işlemcinin istediğin frekansda çalışmasını sağlayabiliyorsun ben 900mhz ye kadar overlockladım bazen 550 mhz ye düşürüp kullanıyorum performans istediğimde 900mhz ye çekiyorum . ama eğern900 alacaksan bilki cihaz çok boş olarak geliyor o cihazı sen adam ediyorsun adamlar sana büyük güçlü potansiyelli bir cihaz satmış oluyorlar depolardan gerekse sen onu canavara dönüştürüyorsun birde linux olduğu için programları yazıp depolara koyuyorlar şuan n8 inde kullandığı usb den flaş disk bağlama hatta harici dvd oynatıcı bile bağladılar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
N900 hakkında bilgim yok ama ben olsam n8 alırım yani

Trackmania

Trackmania

Üye
n9000 Seni kesinlikle tatmin eder :oke:

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar şu anda türkiyede n900 satılmıyor mu? satılıyorsa fiyatı ne kadar acaba?............

Starsley

Bildiğim kadarıyla 1000 lira yada üstü

doan993

Üye
n8 in 12 mp kamerası sizi yanıltmasın ..o kadar guzel cekmiyor..ve telefonu mesajlasma ıcın kullandıgınz zamanlarda bıle gelen kutusu 2000 ı buldugu zaman telefon kendını kasıyor. gelgelelım N8 usb on the go harıcı usb bellek baglama olayına.. sadece 2 ve 4 gb lerı baglıyabılıosunuz daha fazlasını kaldırmıyor.. N900 Derimm vallahi :) telefon cok saglam eger programlara cok meraklıysan telefn elınden dusmuyorsa n900 almalısın hıc kasmıyor kendını..overclock ıle600 mhz den 900 mhz ye yukseltebılıosun..kı telefon degıl zaten mobil bilgisayar.. başka soruların olursa [email protected]

61semih

61semih

Üye
n900

Uruloki

Uruloki

Üye
doan ondan mı 1.5tb harddisk bağlanıyor cihaza en azından n900 gibi bissürü kodda girmiyon ayrıca kamerasıda çoğu kompakt makine ile aynı performansı veriyor yani profesyoneller bunu söylüyor ama hız dersen n900 ona bişe diyemem

hoss

hoss

Üye
n900

franzliszt

franzliszt

Üye
yav neler görüyorum nokia düşmanları n900 diyor gözlerim yaşardı.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
n8 aslında ama n900 için yenı sürümden bahsediyorlardı bence bekle derim

silver021

silver021

Üye
N900 ü kullandim velakin çok kaba saba. yani ben daha öyle takoz görmedim =d eni boyu hacmi çok geniş vede çok kalin. cebine atsan cebinden taşar. n8 al alicaksan hic degilse biraz daha ince ve tasarimi ona göre iyi sayilabilir.

61semih

61semih

Üye
N900 ü kullandim velakin çok kaba saba. yani ben daha öyle takoz görmedim =d eni boyu hacmi çok geniş vede çok kalin. cebine atsan cebinden taşar. n8 al alicaksan hic degilse biraz daha ince ve tasarimi ona göre iyi sayilabilir.

kaba dıyorsunda sonucta alırken goruyorsun kaba olup olmadıgını :) mesela lg olumpus u ınceledım gecen telefon ozellıklerı guzel ama tıpınden dolayı alınmaz bence.herkezın bır estetık anlayısı var n900 buyuk evet ama bence guzel ha okadar para ona verılırmı verılmez ama arkadas n900 ıle n8 arasında kaldıgı ıcın n900 tavsıye ettım galaxy dururken n900 alınmaz bana gore ama tercıh meselesı

CoDeYs

CoDeYs

Üye
aynen daha alırken ne oldugu belli zaten

doan993

Üye
doan ondan mı 1.5tb harddisk bağlanıyor cihaza en azından n900 gibi bissürü kodda girmiyon ayrıca kamerasıda çoğu kompakt makine ile aynı performansı veriyor yani profesyoneller bunu söylüyor ama hız dersen n900 ona bişe diyemem
arkadaşş nerde harddısk çalıştırıyor.. ORjınal nokia bayısınden alınmış bır n8 e denemedıgımız yapmadıgmz sey kalmadı! . . n900 ıcın usb on the go depodan ayrı bı program atman gerekıyor.. kompakt makınelerle karsılastırman cok yanlış. .10.1 Cybershot sony'm den daha ıyı cekmıyor ..gece modunda da o kadar ıyı degıl !

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
n8 tek geçerim.Ama nokia n8e verceğin para yerine o paraya başka markalardan daha iyi telefonlar bulabilirsin.nokia eskisi gibidir diye düşünüyosan eğer sakın alma.Nokia eskisi gibi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt