Nokia N8 satıp yerine daha iyi bir cihaz almayı düşünüyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 satıp yerine daha iyi bir cihaz almayı düşünüyorum!
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle konunun yeri yanlış olabilir bu yüzden modlardan özür diliyorum.

Nokia N8 telefonumu satmayı düşünüyorum sebebi işletim sistemi tabi ki. Daha iyi bir cihaz almayı düşünüyorum. Android işletim sistemi yada iphone arasında kararsız kalmaktayım.

Önerilerinizi beklemekteyim :)

Ayrıca Elimde ki N8 7 Aylık garanti süresi devam etmekte olup üzerinde ki jilatini dahi çıkarılmamıştır. Tüm Kutu ve içeriği elimde olup satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadara satabilirim ? (Not: Kulaklık bulunmamakta) (Not: Hiç bir sorunu olmadığı gibi en son belle sürümü kuruludur. Dış yüzeysin de ufak tefek çizikler mevcut fakat telefon görünümünü ve kullanışını bozacak şekillerde değiller. )

Yanlış anlaşılmasın burada satış ilanı verilmemiştir. Sadece piyasayı çok iyi bilen arkadaşlarımız vardır. Bu tip bir telefon ne kadara satılabilir öğrenmek istediğim için yazdım. Ayrıca telefon tavsiyelerinizi bekliyorum :)
İyi forumlar.

versino2

versino2

Üye
550 filan eder sıfırı zaten 800e düştü

mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
2.ci el o kadar ediyorsa gerçekten iyiymiş. Bende 600 falan düşünüyordum. Garantisi ve faturası da elimde çünkü.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
500'e satarsın.Bende de S3'ten önce N8 vardı ilk çıktığı gibi almıştım bi anlık hevesle 2 sene kullandım hala da duruyor satmadım telefon satmak pek adetim değildir boşuna zarar ediyosun 1200 e aldıysan 2 sene sonra 500-600'e zor satıyosun.Androidli cihaz düşünürsen bütçen de müsaitse S3 önerebilirim onun dışında One x,S2 veya iphonelara da bakabilirsin :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
550tl ye satarsin:oke:ancak bütçen nedir?800tl nin altındaysa androide hiç bulaşma derim çünkü elindeki n8 den yavaş olacaktır:good:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
nereye satıyorsunuz 500 e 5550 ye o fıyatlara opupte basınıza koyun en fazla edecegı 400-425 yanlıs yonlendırmeyın 350 400 arası telefoncuya anca satar :nono:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Elden satmaya calis bence benim c7 e 350 tl verdi telefoncuyla kavga edecektim 7 aylik gozum gibi baktigim telefondu adamda hakli 1 senedir kimse nokia almaz oldu diyor

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben ne iphone öneririm nede android.
Wpli telefonlara bak derim. Eylülde wp8 li teller çıkacak

bolamanle

Üye
Wp8:ehe:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bende satarım belki eylülde benim canavarı:ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
450 ile 550 arası satabilirsin. Telefon alacaksin ben iphone 4s oneririm :ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt