Telefon Alcam Öneri Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alcam Öneri Lütfen
Selamın aleyküm öncelikle telefon max 700 olucak 2.el 0 fark edmez ama 0 dusunuyorum öncelikle telefonu alma sebebim oyun :) Acmasını istedigim ve rahat oynamak istiyorum nova 3 nfs most wanted modern conclift 4 vb yüksek kaliteli oyunlar müzik kalitesi fark edmez kamerada güzel olsun cok iyi olmasına gerek yok BU ARALAR ÖZELLİKLE GMD DUYUYORUM (GENERAL MOBİLE DİSCOVERY) BİZİM ALT TELEFONCUCADA VAR 635 TL 4 GB. GMD ONERİLİYOR AMA TEREDDÜTLÜYÜM GENERAL MOBİLE OLDUGU İCİN Bİ YORUM GETİRİRSENİZ COK SEVİNİRİM ...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
:D gmd al gitsin ya.zaten garantisi var

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
:) ölede supe var simdi gm bayadır telefon cıkarmıyo simdi bunu yapınca bi sorun cıkarır sanıyoruım ve performansı dedikleri kadar iyimi süpheliyim bazı gmd lerde oyun acmıyomus bazılarında acıo

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim valla ben hiç birşey söylemiyecem sen alt telefoncuya git abi de bi telefona(gmd) bakabilirmiyim de 2 dk telefonu eline al kararını kendın verirsin zaten

skylinegti

skylinegti

Üye
gmd donanım ve fiyat bakımından harika ama marka ve malzeme kalitesi yönünden düşündürücü, karar sana kalmış...

anilari35

anilari35

Üye
marka bakımından distiribitör üretisi firma blu dur zaten araştıraiblirsin malzeme kalitesi olarak sadece arka kapak kağıt gibi oda incelikden dolayı başka birşey yapılsaydı o kadar ince olmazdı ekran zatne gorilla glass sen telefonu dene öyle kararını ver

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
denemede fayda var ancak ucuz telefon ve ihtiyaclarımı karsılayabilecegini dusunuorm s3 e 1000 tl vermektense.

Luck Star

Luck Star

Üye
kardeşim aklındaki soruları silmek istiyorusun anlaşınlan

general mobile alma

neden diyceksen
-teknik servis sıkıntısı
-parça kalitesi bulmakta zorlu
-telefonun malzemesi aşırı dandik bildigin oyuncak gibi plastik

ancak gel gelelim bu fiyata hatta 1000tl ye kadar alabileceğin en üstün özellikte telefon bu
arkadaşımda vardı ekranına baktım sadece gayet iyiydi seçim senin

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Hocam yarın bi bakıcam olmadı ya gmd alıcam yada 2.el s3 düşünüyorum :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Anladım Hocam yarın bi bakıcam olmadı ya gmd alıcam yada 2.el s3 düşünüyorum :)

s3 alcaksan general mobile al . belediye dağıtmışçasına S3 var otobüsteki nerdeyse 3 kişiden 2 sinde var :DD

vegatablo

vegatablo

Üye
ikinci el nexus 4 al bence

anilari35

anilari35

Üye
bilmiyorum arkadaşın dedighi de olabilr nexus 4 ama malzeme kalitesi kötü değil bence arka kapak kağıt gibi gerçi ama oda incelikten dolayı zaten flip cover alırsın parça olarak her yerde bulunabilyor parçaları o büyük avm lerdeki kap satan yerlerde bile( ki sadece iphone s3-s4 vs kapları satarlar) bulunuyor.Ya sen burda söylenenlere bakma(Ben dahil) git eline al telefonu kararını verirsin

bana sorucak olursan memnunmusnu bi problem varmı diye ? ben memnunum

ayrıca garanti olayındada general mobile garantisinde değil cihaz telpa garantisi altında

Elektr0

Elektr0

Üye
aldım kullanıyorum memnunum...telefonun kamerası gün ışıgında idare eder şekilde foto çekiyor ışıgın az oldugu yerlerde kumlanmayı fazla yapıyo. oyun performansı mükemmel 32 Gb hafiza kartı al ( Class 10 olması lazım kesinlikle ) oyunları hafıza kartına tek dokunuşla yükle ve oyna o yazdıgın oyunları oynatabilecek bir telefon zaten 700 TL bundan daha iyisini alamazsın :D işlem gücü olarak ekran kalitesi olarak S3 ile yarışır hatta oyun konusunda geçer ...denedim s3 ile discovery arasında bariz GPU farklı var mali 400 artık eskidi Power Vr SGX 544 Mp2 gayet yeterli HD ekran için...

fk555897

fk555897

Üye
İlla ki 0 istiyorsan General Mobile Discovery al ama 2. el de istersen LG Nexus 4 ondan çok daha fazla performans verecektir.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
HocamS3 ALICAM :) DAHA DOGRUSU KARDEŞİMDE VAR O BANA VERMEK İSTEDİ BENDE KABUL ETTİM. S3 SİMDİ BENİM DEDİKLERİMİ GORURMU ?

Üst Alt