Avea In Touch (ZTE Blade) Bilgiler Ve Çalışan Oyunların Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Avea In Touch (ZTE Blade) Bilgiler Ve Çalışan Oyunların Listesi
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Sitenin eski üyelerinden biriyim. 5800 Xpress Music, 6630 ve şimdi de Android telefon. :) Bu konuyu açmamdaki amaç aslında kesin çalışan oyunların tam listesini yazmaktı. Ama açacak yeri bilmiyordum. Telefon hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum. Ardından da bizzat deneyip oynadığım veya beğenmeyip sildiğim oyunların tam listesini yazıcam. Telefonumuzun gerçek adı ZTE Blade ya da San Fransisco veya Orange diye de biliniyor. 2010'un en popüler telefonu imiş. Araştırmalarımda gördüğüm kadarı ile. Şimdi de Avea ile elimizin altında. Genel olarak telefonun donanımını pek sevmediysemde benim gibi ilk defa Android dünyasına giriş yapanlar için beklentilerimin çok üstünde bir performans sergiliyor. Telefonumuz Armv6 işlemciye sahip. Armv6 için çıkan oyunları ve programları çalıştırır. 512 MB Ram'e sahip ve 600 MHZ işlemcisi var. Bunları bende ilk duyduğumda çok yadırgamıştım. Ancak inanın telefonu kullanıpta iyice çözmeye başlayınca tüm negatif düşünceleriniz silinip gidiyor. Çok araştırma ve karşılaştırma yaptım telefonu almadan önce. Özellikle benim gibi çok fazla oyun oynayan bir insan için önceliği oyun performansı idi. İnternette tek görebildiğim Asphalt 5 idi. Lafı çok uzatmak istemiyorum çünkü liste baya uzun. Son olarak pil durumu maalesef çok kötü. Yani hiçbir şey yapmasanız dahi akşama telefonun pili yarıya inmiş oluyor. Umarım bu bilgiler yeterlidir. Talep ve istek olursa oyunlarla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hatta ayrı bir konu bile açabilirim oyunlar için. Telefonu çok kolay bir şekilde rootladım ve chainfire yi yükledim ancak sadece iki oyunda işime yaradı. Evet şimdi gelelim oyun listesine.

1-Asphalt 5
2-Angry Birds (Hepsi takılarak çalışıyor, Bad Piggies'i yüklüyorum çalışmıyor.)
3-Real Football 2011 (Denedim, netten dosyaları yüklemesi çok uzun sürüyor ve de telefondan silmesi de ayrı bir zaman kaybı. Takımların isimleri filan hep sahte. Ama genel olarak güzel.)
4-Duke Nukem 3D (Kontrolleri çok zor.)
5-NFS Shift
6-Six Guns (Mükemmel bir vahşi Batı oyunu.)
7-Lara Croft And The Guardian Of Life. (Grafikler o kadar iyi değil ve kontrolleri zor.)
8-Modern Combat:Sandstorm (Çok uzun uğraşlarla bulabildim telefonuma uygun olanını. Kaliteli bir savaş fps oyunu.)
9-Gangstar West Of Coast (Çalışıyor chainfire 3D ile.)
10-Hero Of Sparta (GOW tarzı bir oyun ama grafikleri kötü.)
11-Mass Effect (Genel olarak yavaş çalışıyor ama ben yavaş çalışmasına rağmen bitirdim. Takılmalarına aldırış etmeden oynadım çok güzel bir oyun.)
12-NFS Hot Pursuit (Bir kere çalıştı sonra çalışmadı.)
13-Fifa 10/12 (Fifa 10'u kuramadım telefona, downloada hata veriyor ama nette oynayanlar var, youtube da videosu da var. Fifa 12 dokunmatik ekran çalışmıyor.)
14-Half Life (Denemedim)
15-GTA III (Normal kurdum takılarak çalışıyor, nette bazı yöntemlerle sorunsuz oynanabildiği yazıyor.)
16-Pes 12 (Çok güzel çalışıyor ama o kadar güzel değil.)
17-N.O.V.A (Oyun kuruluyor ancak beyaz ekranda kalıyor.)
18-Sonic CD ve Sonic The Hedgehog 4 (İkisi de sorunsuz çalışıyor.)
19-Death Space (Güzel çalşıyor.)
20-Plants Vs Zombies (Sorunsuz)
21-Ghostbusters Paranormal Activity (Kamera ile evinde hayalet yakalıyorsun, çok kasıyor.)
22-Pinball HD For Tegra (Sorunsuz)
23-Real Racing 2 (Güzel çalışıyor.)
24-N.O.V.A 2 (Ram'i temizleyip, arka plandaki uygulamaları kapatınca fazla takılmadan çalışıyor. Ben bitirdim çok güzel oyun.)
25-Gangstar Miami (Açılıyor ancak new game'den sonra hata verip kapanıyor, ayrıca kasıyor.)
26- Fpse (Ps1 emülatörü, yükledim kullandım kontrol etmek çok zor güzel çalışıyor.)
27-Real Steel HD
28-Brothers In Arms 2 HD (Free versiyonu çalışmıyor, HD sürümü var bir tane onu denedim çalıştırdı ancak yavaş çalışıyor, bir yere kadar gelebildim arabalı bölümde çok takıldığı için sildim.)
29-Myboy (GBA emülatörü sorunsuz çalışıyor.)
30-NBA Jam (Ben beğenmedim basketbol oyunu güzel çalışıyor.)
31-Settlers HD (Chainfire ile çalışıyor ancak hata verip kapanıyor.)
32-Spider Man Total Mayhem (Güzel çalışıyordu ancak oyunda bazı hatalar olduğundan dolayı ilerleyemiyorsunuz ben de mecbur sildim.)

Şimdilik aklımdakiler bunlar. Tabii denemediğim oyunlar da var Sims gibi. Shadowgun, Shadow Guardian Most Wanted'ı denedim çalıştırmadı. Bir sürü versiyon denedim hiçbiri çalışmadı. Modern Combat'ın ilk oyunundan sonrakileri defalarca denedim hiçbir işe yaramadı. Playstore'ya bakarsanız uyumsuz olduğu yazar ben risk aldım denedim denemeye de devam edicem. Bir şeyi denemeden sonuçlarını göremezsiniz. Ben bu kadar oyunu çalıştıracağını hayal bile etmezdim. Eminim çalıştıracağı daha çok oyun vardır ben araştırmaya ve telefonuma kurmaya devam edeceğim. AVG Antivirüs kullanıyorum ücretsiz çok kullanışlı ve telefona en ufak bir kasma etkisi yok. Advanced Mobile Care de kullanıyorum. Ram temizlemek için de Memory Cleaner'ı tavsiye ederim. İşe yarıyor mu demeyin özellikle NOVA 2'de belirli bir fark oluyor. Oyuna bir normal girin bir de rami tamamen boşalttıktan sonra girin kasmaların ne kadar azaldığını göreceksiniz. Bu programlar markette var. Güzel telefon çalıştırdığı oyunlar da gayet kaliteli oyunlar. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunlar için ayrı bir konu açabilirim root işlemini de istek olursa anlatabilirim. Oyunları nasıl kurucaksınız filan hepsini anlatabilirim. Son bir şey daha yazmak istiyorum HD Oyunların ücretsiz sürümlerini yüklememenizi tavsiye ediyorum. Özellikle Six Guns Ve BIA2 gibi kaliteli oyunların free versiyonlarında bazı hileler var kanımca. Çünkü siz oyunu ücretsiz olarak kuruyorsunuz telefona ama oyunu adam gibi oynayabilmek içinde bir sürü para harcamanız gerekiyor. Özellikle Six Guns ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Gameloft'un yaptığı bariz sahtekarlıktan başka bir şey değildir. Oyundaki birçok şeyi alabilmek için gerçek para kullanmanız lazım. Şerif yıldızı gibi özellikle. Ben saatlerce oynadım baya level atladım ancak oyun bir yerden sonra da sürekli kendini tekrarladığı için sıkıyor. Silah için altın biriktirmeniz lazım ki o da baya bir zaman alan bir iş. Ps2'de Red Dead ve psp'de Gun oyunlarını oynadıktan sonra gözlerim yaşarmıştı telefonumda kaliteli bir vahşi batı oyunum var diye ama oyunu oynadıkça aslında işin iç yüzünün ne kadar farklı olduğunu gördüm. Lafı çok uzattığımı biliyorum. İnşallah bu telefona sahip arkadaşlara yararlı olacağım. İstekleriniz için bana mesaj atabilir veya bu konuya yazabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.


KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Fifa 12'yi telefonda çalıştırdım ama pek beğenmedim yani grafikleri öyle o kadar da güzel değil daha iyi olabilirdi. Boyutuna değer mi bilmem de yine de futbolu sevenler için Pes'ten çok daha güzel olduğunu oynadıktan sonra anladım. Gameloft'un oyunlarının kalitesinde olmasını isterdim. :) Dead Space ile Mass Effect'in grafikleri çok güzeldi. Bu arada kimse giriş seviyesi telefon kullanmıyor herhalde tek kelime eden yok. Bir de Assasin Creed Altair's Chronicles var çalışan.
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
60 kişi okumuş ne bir teşekkür ne de herhangi bir soru ya da istek. Kimse mi giriş seviyesi akıllı telefon kullanmıyor? Galaxy Ace gibi. Benim yazdıklarım sadece kendi telefonum için geçerli değil. Ama görüyorum ki harcadığım emeğin bir değeri yokmuş.
 

mekasu

Üye
Tüm aramalarıma rağmen bu başlıkta bulduğum tek konu bu. Nasıl değersiz olur! :-) Lütfen güldürme. Uzun zamandır bu kadar faydalı bir makale daha okumamıştım. Bu arada bu yazıyı yazarken telefonun Swype özelliğini kullanıyorum. Mesajlaşmayan ve bu özelliği ilk defa kullanan biri olarak inanılmaz derecede zevkli. :-) çok teşekkür ederim. Millet üşengeç olmuş sıkma canını sen. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu arada samurai v zombies defence diye bir oyun var, denedin mi? Ayrıca soran olursa anlatırım dediğin bütün konuları anlatmanı rica ediyorum. Anlatım bozuklukları, düşük cümleler ve yazım hataları için okuyanlardan özür dilerim; ilk defa cebelleşiyorum da.
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
yazına bak istersen hatasız yazmışsın. o oyunu denemedim ve artık oyun kurmuyorum telefonuma bir kaç oyun var o kadar. rootlama işlemini donanımhaberden okuyarak yaptım orda in touch için ayrı bir konu var baya uzun. konuları açarım ama bir iki kişi daha olursa güzel olur. ben sana anlatırım detaylı konu açarak.
 

mekasu

Üye
Teşekkür ederim. Hangileri?
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Dead Space Tomb Raider NFS Shift Farm Frenzy 3 scummvm ile gba emusu kurulu ama onları bile oynamıyorum. :) Avea'nın programlarını temayı filan da sildim telefon hafızasında yer baya açıldı ama artık nedense silemiyorum rootdan dolayı herhalde. Dediğim gibi konuları açarım açmasına ama bir kişi için de konu açmak saçma olur ben sana site adreslerini vereyim sen onlara bak burdan bana dönersin.

güzel bir android oyun sitesi aramaya oyunun adını yazdığın zaman otomatik olarak gösteriyor.

burda her türlü bilgiyi bulabilirsin. Ben sana oyunlar konusunda ve telefonla ilgili takıldığın bir şey olduğunda ancak yardım edebilirim. Kusura bakma bir kişi için konu açıp zaman ayıramam biraz yoğun bir insanımda. ;)
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Kayboldun gittin kardeş bir sorun filan yok herhalde? Android 4.1.2 kurdum telefona çok hızlandı ve çok güzel oldu. Kurulum da çok kolay oldu.
 

MrAvci70

Üye
Tessekkurler kardeş güzel konu
 

tug1829

Üye
teşekkürler verdiğin bilgiler için bende almayı düşünüyorum ama most wanted oynatsaydı süper olacakmış tabi sonuçta giriş telefonu fazla bişey beklememek lazım.
 
brksnr

brksnr

Üye
Vallahi giriş seviyesi bir androidim yok ama çok emek vermişsiniz klavyenize sağlık :)
 

asperger x

Üye
Most Wanted çalışsaydı diyen arkadaş Most Wanted gayet stabil çalışıyor, GTA III de sorunsuz çalışıyor optionsdan ekran çözünürlüğünü biraz düşürünce, PES 2012 de hızlı koşma var yok demis konuyu açan arkadaş ama yanılıyor bu konuda oynanabilirliği de oldukça iyi. Max Payne kurdum ama henüz denemedim. Asphalt 7 sorunsuz çalışıyor. Bunların dışında Subway surf ve Temple Run da da sorun yok. Dark Avenger de çalışıyor, Mass Effect de kasma yok grafikleri de iyi. Fifa 2012 de hafif kasmalar olabiliyor.
 
neobea

neobea

Üye
Most Wanted çalışsaydı diyen arkadaş Most Wanted gayet stabil çalışıyor, GTA III de sorunsuz çalışıyor optionsdan ekran çözünürlüğünü biraz düşürünce, PES 2012 de hızlı koşma var yok demis konuyu açan arkadaş ama yanılıyor bu konuda oynanabilirliği de oldukça iyi. Max Payne kurdum ama henüz denemedim. Asphalt 7 sorunsuz çalışıyor. Bunların dışında Subway surf ve Temple Run da da sorun yok. Dark Avenger de çalışıyor, Mass Effect de kasma yok grafikleri de iyi. Fifa 2012 de hafif kasmalar olabiliyor.

bunları nasıl calıstırıyorsunuz bende ne candy crush ne tample run clısıyor sızın dedıgınız oyunlara bak 4,1,2 rom lu nasıl yaptıgınız anlatabılırmısınız hangı rom u yukledınız uyuz oldum hergun rom denıyorum yardımcı olun bende oyun oynamak ıstıyorum bu arada telefon ın touch 1 sızınkı 2 mı yoksa yardım lutfen
 
smh60

smh60

Üye
Konu yanlış yerde
 

ahmet1246

Üye
acaba bu telefona oyunları nasıl indireceğiz? telefondan google play'a giremiyorum
 
.caner.

.caner.

Üye
In Touch um yok ama Emeğe saygı. :tşk:
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Pes 12'yi kendi telimde kasmadan gayet güzel bir şekilde oynadım. Listede yazdığım oyunları da bizzat telefonumda denedim. Asphalt 7'nin bu telefonda çalışması imkansız çünkü işlemcisi arm6. Asphalt 7 arm7 işlemci ile çalışıyor. Mass Efect ilk başlarda evet kasmıyor ama ilerledikçe oyunda takılmalar oluyor oyunu oynayıp bitirdim. NOVA 2'yi de biraz uğraştıktan sonra neredeyse hiç takılmadan oynatabildim. Telime stock rom yüklerken brick ettim teknik servis 300 lira para istediğinden dolayı yaptıramıyorum. Bursa'da da sağolsun telefoncuların hepsi teknik servise götürün diyor telefonu. Telimi oyunları kurmadan öncede rootladım. Licence Checking hatası veren oyunların licence checking hatasından kurtarabilmeniz için teli rootlamanız şart. Ayrıca listede yazılı bir oyun için de root şart. Max Payne'in bir kaç tane apk dosyasını kurdum telefona ama hiçbiri açılmadı ki Max Payne'in bu telefonda çalışacağını zannetmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Pes 12'de koşma olabilir benim dikkatimden kaçmıştır. Most Wanted'ta çalışıyorsa çalıştırdığın apk dosyasını yüklersin insanlarda kurarlar. Hot Pursuit'i bir kere çalıştırabildim. Oyundan çıkıp girmek istediğimde de oyuna girmedi zaten. Siz siz olun sakın benim gibi android 4.1 custom rom filan kurmaya çalışmayın ben android 4.1 kurduktan sonra gameloft oyunlarının hiçbiri açılmadı. Android 4.1 kurarsanız güzel bir pinball oyunu var sağlam masaların olduğu ama sırf bir pinball oyunu için de listede yazdığım oyunları feda etmeye değer mi sizin bileceğiniz iş.
 

keto52

Üye
Hocam bende bu cihazı kullanıyorum ve cihazda 4.2 gayet stabil çalışan rom kullanıyorum IME için ise RedBull kullanıyorum ama telefon gta 3 ü çalıştırıyo diyosunuz kurdum çalıstıramadım sadece gta için değil google play deki bir çok oyunu desteklemiyor. bu telefonda oyun oynamam için ne yapmam lazım ?
 
smnckgzr

smnckgzr

Üye
teşekkürler :)
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
konuyu geçen sene açmışım ama yukarıda da yazdığım üzere artık In Touch'ı kullanamıyorum. Liste olarak verdiğim oyunların hepsini kendi telefonumda kurup oynadım. Android 4.1 custom rom olarak kuruluyor ancak custom rom kurduktan sonra Gameloft oyunlarının hiçbiri çalışmıyor malesef. Bazı yabancı forum sitelerine bu durumu bildirdim ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Android 4.1 veya üstünü kullanmak istiyorsanız Gameloft oyunlarından vaz geçmeniz gerekiyor. Bunu göze alıyorsanız cygenmod 4.1 var ve gerçekten telefon çok hızlanıyor. Telefonu rootlama, oyun kurma işlemleri içinse uzun zamandır android telefon kullanmadığım için yardımcı olamayacağım kusura bakmayın.
 


Üst Alt