kardesim bence sen kararını vermiş gibisin X6dan yana ki bana da sorsan X6 derim zaten,ama bakabilirsen ikisinin ram ve işlemci hızlarını bi karşılaştırsana.bende 5530XM var tek şikayetçi oldugum noktası bu ozelliklerin yavas olması.java oyunlar hariç adamakıllı goruntude oyunlar oynayamıyoruz.iphone bu konuda aşmış.bi de senin telden beklentilerin neler,bu da onemli,belki de alman gereken telefon bu ikisinden biri de deildir...
--------------- Ekleme ---------------
bi de nası getirticen kardes bu teli,madem 500$ civarındaysa bi de bana getirtme imkanın var mı
299 pound UK fiyatı, canada da 510$ dı sanırım tam hatırlamıyorum.
Beklentilerimi 2side karşılıyor zaten . N97 ve X6 çok benzer telefonlar...
K. bakma sana getirme imkanım yok zaten ben ankaradayım
Ben N97 derim x6 daki dokunmatik ekran ondan da var ama N97 deki Q klavye onda yok 2side 32gb ama N97 16gb ta artabiliyor zaten X6 tr de yok yurt dısından alıcam demişsin eger öyle yapacaksan 2sinide alma N900 al N900 2sinide ezer
Açıkçası 32GB bana yeterde artar bile, o yüzden +100 tl verip 16 GB kart almam sanırım.
2si de Dokunmatik ekran evet n97 de klavye de var, fakat klavye sistemine alışamadım.
Ve bütün kızak,kapak vs. sistemler zamanla aşınacağından ve bozulabileceğinden Klavye olayına pek sıcak bakmıyorum açıkcası.
N97 yi seçmekte zorlanmamın başlıca sebebi de bu.
N900 e gelirsek, telefonun dizaynından nefret ediyorum

Ve benim için dizayn da çok önemli