Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97

Sponsorlu Bağlantılar

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97
Dokunmatik ekran ve Wi-Filı fakat "şık" bir telefon almayı düşünüyorum.
5800 özellik bakımından tüm istediklerimi içeriyor ama telefon bana çok kaba geliyor.
Şu an aklımda 2 seçenek var.

Nokia X6 32 gb
Nokia N97 Mini

X6nın tasarımı çok güzel fakat N97 de hiç fena değil.

Gönlüm X6 dan yana ama sizce hangisi?

Yada aklınızda başka model varsa benimle paylaşırmısınz.

Şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: hassan27, M3L!H ve >KoNaN>

Sphinx.00

Sphinx.00

Üye
n97 tek gecerim.. ;)

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)
başka fikri olan yokmu gerçekten kararsızım.

baranas

Üye
ne kadar ki x6

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
N97 ile aynı civarda
Gerçi ben kanada dan getirticem 500$ civarı

baranas

Üye
bu tel n97i ezer bence

intoman

intoman

Üye
x6 tabiki ama 5800 fiyat/performans açısından çok iyi tasarımıda fena deyil hafif olması benim için iyi ...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n97 derim ben

illegend66

illegend66

Üye
Bence samsung veya sonyericsson'un çok güzel modelleri var aynı fiyata ikisini de ezer yurtdışından alacaksan türkiyeye gelmeyen güzel telefonları var. Veya illa nokia diyorsan n900 fena değil.

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Bence samsung veya sonyericsson'un çok güzel modelleri var aynı fiyata ikisini de ezer yurtdışından alacaksan türkiyeye gelmeyen güzel telefonları var. Veya illa nokia diyorsan n900 fena değil.

Evet nokia telefonları severim ama "illa nokia" diye birşey de demiyorum.
Ama symbian sistemini çok seviyorum ve çok kullanıyorm. Ama merak ettim hangi modeller bahsettiklerin? Paylaşırsan hakkında araştırma yapıcam.

illegend66

illegend66

Üye
Sony ericsson vivaz symbian kullanıyor hd kalitesinde video çekimi var. Tam hatırlamıyorum ama 8.1 mi 5mp kamerası var. Sony nin kamerasını tartışmaya bile gerek yok. Samsung omnia 2 veya samsung omnia hd bu tel de symbian.

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson vivaz symbian kullanıyor hd kalitesinde video çekimi var. Tam hatırlamıyorum ama 8.1 mi 5mp kamerası var. Sony nin kamerasını tartışmaya bile gerek yok. Samsung omnia 2 veya samsung omnia hd bu tel de symbian.
Samsung omnia serisi "özellik" olarak çok şey kapsıyor belki ama istediğimi yapabileceğim bir telefon değil. HD kalitesi göz ardı edilemez ama bana göre değil.
SonyEricsson Vivaz ı araştırdım biraz. Ama symbian versiyonu kaç bilmiyorum bulamadım da . Resmi sitede sadece Symbian OS diye geçiyor. Yabancı forumlarda kullanıcılar pek memmun değiller.
Evet kamerası iyi olabilir ama şimdiye kadar 3 SonyEriccson telefon kullandım 3ünden de lanet ettim. O yüzden SonyEricsson a karşı bir antipatim var. Nokia gibi işime yarar başka marka görmedim şimdiye kadar.

intoman

intoman

Üye
Samsung omnia serisi "özellik" olarak çok şey kapsıyor belki ama istediğimi yapabileceğim bir telefon değil. HD kalitesi göz ardı edilemez ama bana göre değil.
SonyEricsson Vivaz ı araştırdım biraz. Ama symbian versiyonu kaç bilmiyorum bulamadım da . Resmi sitede sadece Symbian OS diye geçiyor. Yabancı forumlarda kullanıcılar pek memmun değiller.
Evet kamerası iyi olabilir ama şimdiye kadar 3 SonyEriccson telefon kullandım 3ünden de lanet ettim. O yüzden SonyEricsson a karşı bir antipatim var. Nokia gibi işime yarar başka marka görmedim şimdiye kadar.
bende sonyericsson un üst modellerini kulanan biri olarak samsungdan iyi nokiadan kötü olduğunu belirtmek isterim bu benim kendi görüşüm ...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bana kalırsa x6 derim n97 parasının hakkını vermiyen bir telefon...seçim senin......

abdullahaytekin

Üye
n97 karrrrdeşimmmmm

neoorog

neoorog

Üye
Sony Ericsson'un 8.1 mp kamerası olan bir telefonu var fiyatı 1200 TL civarı. Geçen gün Kipa'da görmüştüm. N96 gibi kızaklı bir telefondu. ;)

X6'da güzel telefon fakat ben kafayı N97'ye taktım. Önerim o yüzden N97 olur. :)

baranas

Üye
Sony Ericsson'un 8.1 mp kamerası olan bir telefonu var fiyatı 1200 TL civarı. Geçen gün Kipa'da görmüştüm. N96 gibi kızaklı bir telefondu. ;)

X6'da güzel telefon fakat ben kafayı N97'ye taktım. Önerim o yüzden N97 olur. :)
w995 o telefon

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
bende sonyericsson un üst modellerini kulanan biri olarak samsungdan iyi nokiadan kötü olduğunu belirtmek isterim bu benim kendi görüşüm ...

Katılıyorum...

Bir kısmınız X6 bir kısmınız N97 diyor. Gerçekten çok kararsızım :D

hazar07

hazar07

Üye
kardesim bence sen kararını vermiş gibisin X6dan yana ki bana da sorsan X6 derim zaten,ama bakabilirsen ikisinin ram ve işlemci hızlarını bi karşılaştırsana.bende 5530XM var tek şikayetçi oldugum noktası bu ozelliklerin yavas olması.java oyunlar hariç adamakıllı goruntude oyunlar oynayamıyoruz.iphone bu konuda aşmış.bi de senin telden beklentilerin neler,bu da onemli,belki de alman gereken telefon bu ikisinden biri de deildir...

--------------- Ekleme ---------------

N97 ile aynı civarda
Gerçi ben kanada dan getirticem 500$ civarı

bi de nası getirticen kardes bu teli,madem 500$ civarındaysa bi de bana getirtme imkanın var mı;)

Üst Alt