Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97

Sponsorlu Bağlantılar

ljubavi63

Üye
aklın varsa x6 almazsın benim aklım yoktu aldım sen benim yaptıgımı yapma
5800 bile bundan saglamdır şık ama dandik bir telefon

Orcay

Üye
tereddut bıle etmeden n 97

haltie

haltie

Üye
n900:ehe

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Bnce 2side kötü çnkü 2side hantal telefon bnce İphone 3gs al derim...

eQooo

eQooo

Üye
x6 al derim...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
x6 alırsan parana yazık etmiş olursun çnkü 5-6ay sonra düşer 500-600 tl ye ondan diyorumki iphone 3gs al

hakan_celik

Üye
n97 al derim ben de kullanıyorum gayet memnunum dokunmatik ekranın yanında klavyesinin de olması üyük avantaj zaten dokunmatik ekranlı tel kullanmak zor oluyo özellikle mesaj yazmak ve internete girmek gibi

Arrtizzz

Üye
aslında bende x6 düşünüodm ama hızlı mı degl mi anlayamadm ):

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Artiz ne arar la bazarda :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ttyahoo

ttyahoo

Üye
x 6 tasarım tarz müzik....

GANG BANG

GANG BANG

Üye
2side o fiyatlara değmez bence.5800 alırım daha iyi.Sanada tavsiyem bu sonra keşke o kdr para vermeseydim deme....

OğuzcanAbi

Üye
n900

ahmedimsin

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayalım N97 ile x6 bir değildir bede N97 kullanıyordum sonra x6 aldım ama şuan çok pişman oldum N97 gibisi yoktur.

kursat34

Üye
her türlü x6 on numara telefon .

kaankoc05

Üye
bende x6 var 3-4 günlük accayip bşey her geçen gün yeni bir özelliğini keşfediyorum kesinlile x6 derim hem n97 görünüşüyle kaba bi telefona bnziyo kesinlikle x6 ya değişmem ve özllik bakımından neredeyse kafa kafaya olmalarına rağmen n97minide olsa daha uçuk br fiyat...

Revengeful

Emekli Yönetici
x6 tabiki

baranas

Üye
Arkadaşım bende önce x6 almayı düşünüyodum sonra biraz daha araştırdım samsung wave i gördüm ve x6 nın özelliklerini 2 ye katlıyacağını ve aynı fiyat olacağını söleyebilirim

ahmtkcdr

Üye
bende n97 var... x6 ile n97 nin arasında pek fark yok ama sen bence I phone 4g al yur dışında 15-20 gün sonra çıkacak

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n97 al kardeş

cosmo61

cosmo61

Üye
nokia n97 ile özellikler aynı ama dokunmatik farkı var x6 n97'yi bozar sadece n97'de klavye var ama pekte sorun olmaz x6'nın şekli yeter vede n97 çok kaba x6'yı eline al hisset hatları çok keskin var zarif güzel telefon ama biraz bekle orta üretim serisinden al daha iyi olur

Üst Alt