Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
dostum bence her ikiside beş para etmez . en iyi İ phone 3g harika herkese tavsiye ederim

tapdk

tapdk

Üye
Bence ılk once nokıanın sıtesınden her ıkı telefonu karsılastır ozellıklerıne bak sana uygun olanı daha rahat secersın

bearcoll

Üye
x6 benim fikrim :) 5800 ile x6 olsaydı 5800 alırdım..

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
x6 tasarım harikası !!!

beaqle

Üye
N97 32 GB'lik bir dahili hafızaya sahipken X6 16 GB'lik bir dahili hafızaya sahip. N97'ye 16 GB dha hafız kartı takılıo ama X6'da böle bişi yoq hafıza kartı takılmıo yani N97 48 GB'lik bir harddisc'e sahipken X6 16 GB'da kalıo.. vede N97 (3.5'')'likbir ekrana sahpken X6 (3.2'')'lik bir ekrana sahip.. bnde N97 al çok ii bir telefon :)

unloved

unloved

Üye
x6 5 mp 434 mhz işlemci

tlgcn38

tlgcn38

Üye
n97

Lacoste

Lacoste

Üye
x6 da kapasatif ekran var yani hassas iphone gibi ama n97'nin 5800 gibi dandik ekranı var yapmayın lütfen x6 daha iyi

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
x6 daha iyi diyenler acaba n97 yi kullandımı da böyle kesin konuşabiliyor. n97 bikere x6 dan 10 kat daha iyidir.

yarbay58

Üye
bence x6

cedric2323

cedric2323

Üye
x6 nın dokunmatiği nokianin çıkardıpı en iyi dokunmatik iphone gibi kapasitif n97 de kullandm i8910hd dide ama i8910hdnin doknmtği daha ii di daha hzlydı o yüzden x6 derim ben 5800 la n97 nin işlemcileri ve ramleri aynı zaten gerek yok 5800 alırsın 2tane n97 alacağına x6 derim tek geçerim

Anußis

Anußis

Üye
n97 berbat bir telefon ya nasıl olurda kıyaslıyorsunuz .ekranı kapasitif değil bastırmak lazım n97 ayrıca qwerty klavye koymuslar o kadar hantal ve kaba bir telefon olmazki

unloved

unloved

Üye
X6

ARTILARI;
  • Hassas (nihayet) gerçek dokunmatik ekran,
  • Kibar, ele oturan tasarım,
  • 5 MP kamera tatminkar,
  • 3,5mm kulaklık girişi,
  • Kaliteli ses,
  • TV çıkışı,
  • “Comes with music” ile sınırsız müzik indirme,
EKSİLERİ;
  • Ekran gündüz performansı kötü,
  • İşletim sistemi yavaşlığı,
  • Arka kapağın kırılmaya müsait olması,
  • Micro-USB ile şarj olmaması,
  • Hafıza Kart girişinin olmaması,
  • DivX oynatıcının olmaması, *
  • Office görüntüleyici olmaması, *
  • Resim galerisinin yavaşlığı,
  • Çoklu dokunmatik desteği olmaması,
  • Kullanıcı arayüzü sıkıntıları,

SilentOne

SilentOne

Üye
x6 almanı terch ederim

uA.furkan

Üye
eğer şık bir görüntü istiyorsan N97 beyaz olanını al.ben siyahını kullandım telefon kendini çok kaba gösteriyorum ve güneşte ekran zor görünüyor.fakat beyaz hem şık hem güneşte hiçbir sorun olmuyor bu tabi birazda kullandığın temaya bağlı.x6 n97ye göre biraz daha ucuz.sana tavsiyem N97 al hem usb ila şarj imkanın var hem 32 gb hafızana artı olarak hafıza kartı da takabilirsin.kamera zaten tartışılmaz bi konu.klavyede hiçbir sorun yok ayrıca dokunmatiği de bi o kadar iyi o yönden hiç bir şüphen olmasın.ben baya araştırdım x6yı oda güzel telefon fakat kendini göstericek bi rengi yok.N97 beyaz modeline bi bak derim en son karar vermeden.

bybilal

bybilal

Üye
x6 daha ince ve zarif ama n97 dide güzel. bende kararsızım walla ama x6 bence

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
5800 bence hem ucuz hem onlarla hemenhemen aynı özelliklerde.

onur1373

Üye
x6 tek geçerim ...n97 biraz daha cep pc modun da ...x6 daha gösterişli ....bence x6

JayJayyy

Üye
iks6

Üst Alt